Een warmtepomp

Van

NIBE Warmtepompen: 40 Jaar Ervaring

Compleet Duurzaam uw partner voor NIBE Warmtepompen

Compleet Duurzaam is uw betrouwbare partner voor NIBE warmtepompoplossingen. Met onze expertise en nauwe samenwerking met NIBE bieden we hoogwaardige duurzame verwarmingsoplossingen. Onze geselecteerde producten zijn ontworpen om natuurlijke energiebronnen te benutten, waardoor u kunt genieten van efficiënte en milieuvriendelijke verwarming en koeling.

Ontdek uw ideale NIBE warmtepomp.

NIBE heeft een uitgebreid assortiment warmtepompen. Bij bestaande woningen en appartementen hangt de keuze van de juiste warmtepomp af van factoren zoals huisgrootte en afgiftesysteem. Een zorgvuldige selectie is cruciaal voor comfortabel warm water en een aangenaam binnenklimaat. Deskundig advies is essentieel voor een passende duurzame oplossing.

Ventilatielucht/water warmtepomp

de NIBE ventilatielucht/water warmtepomp kunt u nu genieten van duurzame verwarming zonder de noodzaak van een buitenunit of grondboring in uw tuin. Bovendien hoeft u uw bestaande radiatoren niet te vervangen.

Monoblock warmtepomp

Een NIBE Monoblock warmtepomp is een uitstekende oplossing voor redelijk nieuwe of goed geïsoleerde woningen, waarbij de buitenunit dicht bij de binnenunit kan worden geplaatst.

Split warmtepomp

Als u een redelijk nieuwe woning heeft of uw woning goed geïsoleerd is, kan een NIBE Split warmtepomp de perfecte oplossing zijn voor efficiënte verwarming van uw woning

Van het gas af zonder buitenunit

“Dankzij de NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp kunt u nu genieten van duurzame verwarming zonder de noodzaak van een buitenunit of grondboring in uw tuin. Bovendien hoeft u uw bestaande radiatoren niet te vervangen.

De voordelen van NIBE warmtepomp

Meer dan 40 jaar ervaring
Met meer dan 40 jaar ervaring is NIBE een pionier in duurzame verwarmingstechnologieën. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft hen tot een vertrouwde naam in de industrie gemaakt.
Zweeds merk
NIBE, een toonaangevend Zweeds merk, staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in duurzame verwarmingstechnologie. Met decennia aan expertise biedt NIBE geavanceerde oplossingen voor efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, waardoor het een vertrouwde keuze is voor energiebewuste consumenten wereldwijd.
Marktleider in Europa
NIBE, een Europese marktleider op het gebied van duurzame verwarmingstechnologieën, biedt innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten voor energie-efficiënte verwarmingssystemen in heel Europa.
Focus op kwaliteit en innovatie
NIBE staat bekend om zijn onwankelbare focus op kwaliteit en innovatie. Met voortdurende verbeteringen en geavanceerde technologieën blijft NIBE vooroplopen in duurzame verwarmingsoplossingen.

NIBE All Electric Ready

Met de All Electric Ready warmtepomp van NIBE kunt u moeiteloos overstappen op verwarming zonder gas. Behoud uw huidige CV voor tapwater. Bereid u perfect voor op een gasvrije toekomst!

NIBE S2125

De NIBE S2125 is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp, perfect voor een op maat gemaakte, energiezuinige comfortinstallatie. Met twee vermogensopties en compatibiliteit met diverse binnenunits biedt hij stille werking, hoog rendement en de mogelijkheid tot bediening via smartphone. Ideaal voor bestaande woningen dankzij zijn hoge cv-aanvoertemperatuur.

Producten van NIBE

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)