Over Compleet
Duurzaam

Wij geloven in een Duurzame toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om een bijdrage te leveren aan duurzame energietransitie! Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Onze woningen worden verwarmd door onder andere warmtepompen. Elektrische auto’s worden geladen door slimme laadpalen. De huishoudelijke apparatuur verlichting ect. worden aangestuurd door slimme domotica systemen.

Wij zijn het team van Compleet duurzaam! Een veelzijdig team vol energie, fris en dynamisch. Wij helpen u graag te verduurzamen op de manier die bij u past en aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs helpen u graag om u de mogelijkheden en keuzes uit te leggen. Niet alleen voor nu maar ook toekomstgericht. Ons hele team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ontzorgen van A tot Duurzaam. De weg van grijs naar groen kan misschien ingewikkeld voelen maar met onze hulp, kennis en het productaanbod wandelt ook u gemakkelijk naar de groene toekomst. Wilt u persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch (085-0607744) of via e-mail te bereiken ([email protected])

Meet the team

De groene stap
naar de toekomst

De groene stap naar de toekomst

Wat leuk dat u onze website bezoekt! Wij hopen dat u de informatie heeft gevonden waar u naar zocht. U bent van harte welkom om ons te bezoeken in een van onze vestigingen. Uiteraard kunt u ook op andere manieren contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Name(Vereist)

U kunt ook direct telefonisch contact opnemen: 085-0607744