Over ons

Wij geloven in een Duurzame toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om een bijdrage te leveren aan duurzame energietransitie! Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Onze woningen worden verwarmd door onder andere warmtepompen. Elektrische auto’s worden geladen door slimme laadpalen. De huishoudelijke apparatuur verlichting ect. worden aangestuurd door slimme domotica systemen.

Marianne Compleet Duurzaam

marianne

Onyiu Compleet Duurzaam
Kevin Compleet Duurzaam

Over ons

Wij zijn het team van Compleet duurzaam! Een veelzijdig team vol energie, fris en dynamisch. Wij helpen u graag te verduurzamen op de manier die bij u past en aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs helpen u graag om u de mogelijkheden en keuzes uit te leggen. Niet alleen voor nu maar ook toekomstgericht. Ons hele team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ontzorgen van A tot Duurzaam. De weg van grijs naar groen kan misschien ingewikkeld voelen maar met onze hulp, kennis en het productaanbod wandelt ook u gemakkelijk naar de groene toekomst. Wilt u persoonlijk contact met een van onze adviseurs? neemt dan Contact met ons op

Team Compleet Duurzaam 2

De groene stap naar de toekomst

Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij veranderd u mee. Met Compleet Duurzaam maakt u de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

U kunt ook direct telefonisch contact opnemen: 085-0607744