Laad uw auto met

Een slimme laadpaal

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Een laadpaal of laadpunt thuis is dan van groot belang. U kunt uw elektrische auto thuis opladen met een van onze laadpalen.

Vraag advies aan

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)

Een laadpaal van Compleet Duurzaam

Om te bepalen welke laadpaal het beste bij uw elektrische auto past houden wij rekening met het merk, het type auto en uw wensen. Er zijn namelijk verschillende soorten laadpalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 3,7 kW laadpaal, maar ook voor een 22 kW laadpaal. Daarnaast kunt u kiezen voor een normale laadpaal of voor wandmontage. Wij bieden diverse merken laadpalen aan.

De top 3 laadpalen op dit moment

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Hoe gaan wij te werk?

1
Aanvraag
besparingsadvies

Start de zonnepanelencheck om te zien hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten en stuur ons direct een advies-aanvraag.

Doe de zonnepanelencheck

2
Gratis advies en
vrijblijvende offerte

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, belt uw persoonlijke adviseur van Compleet Duurzaam u op. Uw persoonlijke adviseur

beantwoordt al uw vragen en bekijkt samen met u hoe we de ideale zonnepaneel-oplossing voor uw woning kunnen realiseren. Op basis van uw informatie ontwerpen we een zonnesysteem op maat voor uw dak met behulp van de meest nauwkeurige technologie. Aan de hand van ontwerp doen wij u een persoonlijk aanbod op maat – uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, bieden wij u drie verschillende opties. In een gratis gesprek bespreken u en uw klantadviseur deze drie opties. U kunt dan op uw gemak beslissen welke optie uw voorkeur heeft.

3
Deskundige installatie in
1 dag

Kiest u voor Compleet Duurzaam, dan zal een van onze deskundige medewerkers de laatste details van de montage met u doornemen. Op de

afgesproken dag komen we bij u thuis uw zonnepanelen plaatsen. De installatie duurt meestal een dag.

4
Bespaar vanaf dag 1 op uw elektriciteitskosten

Aan het eind van de installatie-dag start uw zonnesysteem direct de gratis energie van de zon in elektriciteit om te zetten. U begint

dezelfde dag nog met het besparen op elektriciteitskosten.

De voordelen van een laadpaal

Er zijn enorm veel voordelen aan een laadpaal voor thuis. We sommen de belangrijkste voordelen graag voor u op:

Laadpaal voor thuis

Wij adviseren u graag

Een slimme laadpaal voor thuis is veilig, goedkoop en makkelijk in gebruik. Het stroomverbruik van de laadpaal kan in veel gevallen automatisch verrekend worden. Bij Compleet Duurzaam hebben wij diverse pakketten die het opladen van uw auto makkelijk maken. Van basic tot zeer uitgebreid! Of u nu een plug-in hybride of een volledig elektrische auto heeft, met ons aanbod aan laadpalen, zonnepanelen én smart charging kunt u altijd onbezorgd laden.

Advies Compleet Duurzaam

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

Er zijn verschillende voordelen voor een laadpaal bij u thuis:

  • U kunt laden wanneer je wilt
  • U betaalt minder dan met publiek laden
  • U laadt uw auto sneller op dan een stopcontact
  • U verrekent eenvoudig uw kosten
Waarom een laadpaal bij Compleet Duurzaam kopen?
  • U krijgt persoonlijk advies bij het kiezen van de laadpaal die bij u past
  • Installatie vindt plaats door onze eigen deskundige specialisten
  • Compleet Duurzaam is gedurende het hele proces de enige contactpersoon
Welke soorten laadpalen zijn er?

Bij een oplaadpunt kunt u kiezen uit verschillende modellen: een laadpaal met contactdoos die u gebruikt met uw eigen losse kabel, een laadpaal met een vaste kabel, een oplaadpunt voor aan de muur of in een paal- of zuilvorm. Welke u kiest, is afhankelijk van de locatie en uw eigen persoonlijke voorkeur. Als het laadpunt toegankelijk is voor anderen, dan is een laadpunt met contactdoos beter bestand tegen vandalisme. Staat de laadpaal op uw eigen terrein, dan kunt u ook kiezen voor een laadpaal met een vaste kabel.

Hoe kan ik geld verdienen met mijn eigen laadpaal?

U kunt uw eigen laadpaal puur voor het opladen van uw eigen auto gebruiken. Bij bepaalde typen laadpalen kunt er ook voor kiezen om uw eigen laadpaal voor anderen open te stellen (die daar dan een commercieel laadtarief voor moeten betalen). Het verschil tussen de kostprijs/inkoopprijs van de elektriciteit (in geval van eigen zonnepanelen is dat 0 euro) en de door u ingestelde commerciële verkoopprijs kunt u in eigen zak steken. Op deze manier kunt u de aanschafkosten van uw laadpaal terugverdienen.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Name(Vereist)

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.