Nibe S735-7 Ventilatielucht/water warmtepomp

Nibe S735-7 Ventilatielucht/water warmtepomp

Met de NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp van NIBE is het nu mogelijk om te genieten van duurzame verwarming zonder de noodzaak van een buitenunit of grondboring in je tuin. Bovendien hoef je je bestaande radiatoren niet te vervangen of vloerverwarming aan te leggen. Het mooie is dat je geen extra apparaat in huis hoeft te halen dat nog steeds afhankelijk is van je cv-ketel tijdens extreem koude dagen of voor warm water. Ontdek hoe de NIBE S735 je huis efficiënt en comfortabel kan verwarmen, zonder gedoe.

   Inclusief installatie

   Beschrijving

   Nibe S735: De warmtepomp zonder buitenunit

   De NIBE S735 is een geavanceerde modulerende ventilatielucht/water combi warmtepomp die gebruik maakt van ventilatielucht, eventueel aangevuld met buitenlucht, als duurzame bron. Met zijn alles-in-één ontwerp biedt dit systeem niet alleen ventilatie met warmteterugwinning, maar ook ruimteverwarming en warmtapwater, wat resulteert in een efficiënte en milieuvriendelijke totaaloplossing. De brede cv-temperatuurbereik van de NIBE S735 (tot circa 69 °C) maakt het geschikt voor zowel vloerverwarming als conventionele radiatoren, waardoor het ideaal is voor All-Electric installaties in zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen.

   Alles-in-één

   De NIBE S735 biedt centrale verwarming, mechanische ventilatie en ruim warm water dankzij de ingebouwde 180 liter boiler.

   Hoog rendement

   Met een nieuw geoptimaliseerd ontwerp biedt de NIBE S735 een stille werking en een torenhoog rendement, met een energielabel A+++/A.

   Slimme warmtepomp

   De NIBE-warmtepomp optimaliseert zijn werking door informatie over 24-uurs elektriciteitsprijzen te gebruiken, samen met een planning gebaseerd op warmte- en warmwatervraag, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.

   Toegankelijk ontwerp

   Met een toegankelijk ontwerp zijn alle componenten vanaf de voorzijde van de warmtepomp eenvoudig bereikbaar, waardoor het toestel ruimtebesparend in een nis kan worden geplaatst. Bovendien kan de NIBE S735 worden gesplitst in twee delen, waardoor het flexibel op verschillende locaties kan worden geïnstalleerd, zoals naast elkaar op zolder of zelfs op verschillende verdiepingen. Met zijn veelzijdigheid, efficiëntie en gebruiksgemak biedt de NIBE S735 een hoogwaardige oplossing voor duurzame verwarming en ventilatie.

   Nibe: Zweeds merk

   Met meer dan 40 jaar ervaring is NIBE een vooraanstaand Zweeds bedrijf in duurzame verwarmingssystemen, vooral bekend om zijn expertise op het gebied van warmtepomptechnologieën. Hun warmtepompen benutten natuurlijke energiebronnen zoals lucht, water en grond voor milieuvriendelijke verwarming en koeling, zowel voor residentiële als commerciële toepassingen. NIBE staat bekend om zijn focus op kwaliteit, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. De warmtepompen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën voor optimale prestaties en energie-efficiëntie. Daarnaast biedt NIBE uitstekende klantenservice en technische ondersteuning om klanten te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun verwarmingsbehoeften. Met hun toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid blijft NIBE een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en efficiënte warmtepompoplossingen.

   Specificaties: Nibe S735-7 warmtepomp

   Hier staan de specificaties van de Nibe S735-7 warmtepomp:

   Vraag advies aan

   Wij helpen u graag!

   Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

   Hidden
   Waar heeft u interesse in?
   Name(Vereist)
   Specificaties