NIBE AMS 20-6 Split lucht/water warmtepomp

NIBE AMS 20-6 Split lucht/water warmtepomp

De NIBE AMS 20-6 is een stille, energiezuinige lucht/water warmtepomp met 7,5 kW vermogen, geschikt voor nieuwbouw en hybride installaties. Deze compacte, lichte SPLIT-warmtepomp kan eenvoudig geïntegreerd worden met diverse binnenunits en regelingen. Dankzij internet- en smartphone-appconnectiviteit biedt het een geavanceerde, toekomstbestendige oplossing. Met ingebouwde boilerregeling maakt de NIBE AMS 20-6 een soepele overgang naar een all-electric systeem mogelijk, wat zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

   Inclusief installatie

   Beschrijving

   NIBE AMS 20-6 Split lucht/water warmtepomp

   De NIBE AMS 20-6 serie biedt stille, energiezuinige SPLIT lucht/water warmtepompen, ideaal voor All-Electric en All-Electric Ready installaties in nieuwbouw en bestaande bouw. Met een vermogen tot 7,8 kW en werking tot -20 °C zijn ze veelzijdig inzetbaar. Ze leveren hoge aanvoertemperaturen tot 58 °C, zijn compact, lichtgewicht, en hebben geavanceerde regelingsopties via internet en apps, wat zorgt voor een optimaal binnenklimaat en gemakkelijke All-Electric upgrade.

   Compact Design

   Met een mooi en compact ontwerp is de NIBE AMS 20-6 warmtepomp (652 x 871 x 290 mm) perfect voor ruimtebesparende installaties in diverse omgevingen, zowel nieuwbouw als renovatie.

   Hoog rendement

   De NIBE AMS 20-6 warmtepomp behaalt een hoge energie-efficiëntie met een rendement van A+++, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten

   Voorbereid op de toekomst

   De NIBE AMS 20-6 maakt het mogelijk om gasvrij te gaan met een All Electric Ready oplossing, terwijl hybride systemen een deel van het gas behouden. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst met minder CO2-uitstoot.

   Toegankelijk ontwerp

   Met een toegankelijk ontwerp zijn alle componenten vanaf de voorzijde van de warmtepomp eenvoudig bereikbaar, waardoor het toestel ruimtebesparend in een nis kan worden geplaatst. Bovendien kan de NIBE S735 worden gesplitst in twee delen, waardoor het flexibel op verschillende locaties kan worden geïnstalleerd, zoals naast elkaar op zolder of zelfs op verschillende verdiepingen. Met zijn veelzijdigheid, efficiëntie en gebruiksgemak biedt de nibe s735 ventilatieluchtwater warmtepomp een hoogwaardige oplossing voor duurzame verwarming en ventilatie.

   Nibe: Zweeds merk

   Met meer dan 40 jaar ervaring is NIBE een vooraanstaand Zweeds bedrijf in duurzame verwarmingssystemen, vooral bekend om zijn expertise op het gebied van warmtepomptechnologieën. Hun warmtepompen benutten natuurlijke energiebronnen zoals lucht, water en grond voor milieuvriendelijke verwarming en koeling, zowel voor residentiële als commerciële toepassingen. NIBE staat bekend om zijn focus op kwaliteit, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. De warmtepompen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën voor optimale prestaties en energie-efficiëntie. Daarnaast biedt NIBE uitstekende klantenservice en technische ondersteuning om klanten te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun verwarmingsbehoeften. Met hun toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid blijft NIBE een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en efficiënte warmtepompoplossingen.

   Te combineren met

   De Nibe AMS 20-6 is veelzijdig te combineren met verschillende binnendelen. Kies voor All Electric Ready, All Electric met ingebouwde boiler, of All Electric met losse boiler. Optimaliseer uw woning met deze efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen, perfect afgestemd op uw behoeften. Geniet van duurzaamheid en besparing met de flexibele Nibe AMS 20-6. Ontdek nu de ideale combinatie voor uw comfort en energie-efficiëntie.

   All Electric Ready

   Wilt u nu gas besparen en toch voorbereid zijn op de toekomst? Kies dan voor All Electric Ready. Hieronder vindt u de bijbehorende producten.

   All Electric met ingebouwde Boiler

   Wilt u direct van het gas af en heeft u ruimte voor een ingebouwde boiler? Kies dan voor All Electric. Hieronder vindt u de bijbehorende producten.

   All Electric met losse Boiler

   Wilt u direct van het gas af en heeft u geen ruimte voor een ingebouwde boiler? Kies dan voor All Electric met losse boiler. Hieronder vindt u de bijbehorende producten.

   HBS binnendeel

   Het binnendeel van de Haier Tundra biedt geavanceerd comfort.

   VVM Binnendeel incl. boiler

   Het buitendeel van de Haier Tundra biedt geavanceerde prestaties.

   NIBE SMO Regelunit

   H0n Smart Home App biedt intuïtieve bediening en controle.

   NIBE RMU S40

   Super handige afstandsbediening voor gemak

   Specificaties

   Hier staan de specificaties:

   Vraag advies aan

   Wij helpen u graag!

   Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

   Hidden
   Waar heeft u interesse in?
   Name(Vereist)