Duurzaam verwarmen

Als u een goed en duurzaam alternatief voor uw cv-ketel zoekt, dan is een (hybride) warmtepomp dé oplossing! Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van uw huis en eventueel voor warm water zonder gas.

Een warmtepomp van Compleet Duurzaam?

Er zijn meerdere manieren om uw woning te verwarmen zonder gas. Zo kunt u volledig van het gas af of u kunt deels van het gas af door te kiezen voor een hybride warmtepomp. Een warmtepomp is goed voor het klimaat, omdat de CO2-uitsoot daalt met ongeveer 20 tot 45%.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en zet dit met een elektrische pomp om tot een aangename en bruikbare temperatuur. De pomp kan op een energiezuinige manier uw huis verwarmen, koelen en zorgen voor warm water. Er zijn verschillende warmtepompsystemen, namelijk: een warmtepompboiler, een hybride systeem naast uw CV-ketel en een all-electric warmtepomp.  

Verwarm uw woning!

All-electric warmtepomp

Een all electric warmtepomp zorgt voor de verwarming van uw woning én voor warm water. Om warm water af te kunnen geven beschikt de warmtepomp over een voorraadvat.

Infrarood

Warmtepanelen zetten stroom direct om in effectieve warmte waar het nodig is. Infrarood warmte hoeft niet door de lucht te worden getransporteerd en gaat dan ook minder snel verloren.

Warmtepomp boiler

Naast het verwarmen van de woning zijn er ook opties om uw water elektrisch te verwarmen. Met een warmtepomp boiler kunt u tot 3 keer zo zuinig uw water verwarmen.

Veelgestelde vragen

Warmtepomp

Wilt u advies over een warmtepomp?

Wij helpen u graag

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)

NIEUWS

warmtepomp installeren

Warmtepomp

Van het gas af met een warmtepomp De meesten woningen worden momenteel verwarmd door een cv ketel op gas. In het klimaatakkoord staat dat de Nederlandse woningen in 2050 aardgas

Lees verder →
warmtepomp installeren

Warmtepomp

Van het gas af met een warmtepomp De meesten woningen worden momenteel verwarmd door een cv ketel op gas. In het klimaatakkoord staat dat de Nederlandse woningen in 2050 aardgas

Lees verder →

Bekijk ook

Zonnepanelen

Met zonnepanelen zelf duurzame energie opwekken? Ieders gebruik en elk huis is anders. Wij komen altijd persoonlijk langs en bieden maatwerk om het maximale uit uw dak te halen. 

Laadpalen

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Een laadpaal of laadpunt thuis is dan van groot belang. U kunt uw elektrische auto thuis opladen met een van onze laadpalen.