van het gas af

Met Compleet Duurzaam

Als u in 2024 een goed en duurzaam alternatief voor uw cv-ketel zoekt, dan is een (hybride) warmtepomp dé oplossing! Een warmtepomp zorgt voor een duurzame verwarming van uw huis en eventueel voor warm water zonder gas.

Vraag advies aan

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)

Landelijke subsidie op een warmtepomp in 2024

Een warmtepomp van Compleet Duurzaam

Er zijn meerdere manieren om uw woning te verwarmen zonder gas. Zo kunt u in 2024 volledig van het gas af met een All-electric warmtepomp. Maar u kunt ook deels van het gas af door in 2024 te kiezen voor een hybride warmtepomp. Een warmtepomp is goed voor het klimaat, omdat de CO2-uitstoot daalt met ongeveer 20 tot 45%.

Duurzaam verwarmen

Verwarm uw woning zonder gas

Er zijn meerdere manieren om uw woning duurzaam te verwarmen. Laat u goed informeren over de beste oplossing voor uw woning. Wij helpen u graag!

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp zorgt voor het duurzaam verwarmen van uw woning én voor warm water. Om warm water af te kunnen geven beschikt de warmtepomp over een voorraadvat.

Hybride warmtepomp

Hybride warmtepompen combineren efficiëntie en milieuvriendelijkheid door warmte uit de lucht te halen en kosten te besparen. Een duurzame verwarming die bijdraagt aan een groenere toekomst voor verwarmingssystemen.

Warmtepomp boiler

Naast het verwarmen van de woning zijn er ook opties om uw water elektrisch te verwarmen. Met een warmtepomp boiler kunt u uw water tot 3 keer zo zuinig en duurzaam verwarmd krijgen.

Waterzijdig inregelen

Verschillende onderzoeken en analyses benadrukken dat in Nederland veel verwarmingssystemen niet optimaal zijn afgesteld. Dit resulteert in een onnodig hoog energieverbruik en een verminderd wooncomfort.

Waterzijdig inregelen is het proces waarbij de waterhoeveelheid die door de verschillende radiatoren en/of vloerverwarming stroomt, optimaal wordt afgesteld. Dit zorgt ervoor dat elke radiator de juiste hoeveelheid warmte krijgt op basis van de behoefte van de ruimte. De eerste stap naar duurzaam verwarmen.

Remeha Elga Ace

De Remeha Elga Ace 6 kW of 4 kW is een hybride warmtepomp die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Hij werkt hand in hand met uw bestaande CV-ketel om ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en effectief duurzaam verwarmd wordt.

Remeha elga ace 6 kw hybride warmtepomp

Atlantic Aurea hybride warmtepomp

Neemt weinig ruimte in beslag met zijn compacte en lichte buitenunit van slechts 51 kg en 82,5 cm breedte. Het geluidsniveau van maximaal 63 dB is vergelijkbaar met dat van een vaatwasser. 

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

Alpha Innotec

De Alpha Innotec LWDV lucht/water-warmtepomp is een pionier in duurzame verwarming. Deze warmtepomp kan verbazingwekkend hoge cv-watertemperaturen tot 70°C leveren, zelfs bij lage brontemperaturen. Dit maakt het mogelijk om bestaande radiatoren te behouden, wat de LWDV ideaal maakt voor renovaties. Een ander opmerkelijk kenmerk is het gebruik van het groene koudemiddel propaan (R290), waardoor het zich onderscheidt in de combinatie van prestaties en duurzaamheid, vooral voor kleinere vermogens. Qua geluidsoverlast zet de LWDV de norm met een stille 50dB(A) op een meter, en slechts 44dB(A) in nachtmodus. De Alpha Innotec LWDV is zo de toekomst van stille, efficiënte en milieuvriendelijke stedelijke verwarming.