Landelijke subsidie op een warmtepomp in 2024

Een warmtepomp van Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam staat klaar om de uitdaging aan te gaan om tegen 2050 van gas af te stappen, zoals vastgelegd in het klimaatakkoord. Wij zijn enthousiast om deze doelstelling te behalen en luisteren aandachtig naar onze klanten om op maat gemaakt en objectief advies te bieden. Of het nu gaat om een huisbezoek, telefonisch advies of een persoonlijke ontmoeting op ons kantoor, ons toegewijde team van deskundige experts staat voor u klaar. Wij regelen alles, van advies en installatie tot nazorg, en werken samen met u om uw doelen te realiseren.

Verwarm uw woning zonder gas

Er zijn meerdere manieren om uw woning te verwarmen zonder gas. Zo kunt u in 2024 volledig van het gas af met een All-electric warmtepomp. Maar u kunt ook deels van het gas af door in 2024 te kiezen voor een hybride warmtepomp. Een warmtepomp is goed voor het klimaat, omdat de CO2-uitstoot daalt met ongeveer 20 tot 45%.

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp zorgt voor het duurzaam verwarmen van uw woning én voor warm water. Om warm water af te kunnen geven beschikt de warmtepomp over een voorraadvat.

Hybride warmtepomp

Hybride warmtepompen combineren efficiëntie en milieuvriendelijkheid door warmte uit de lucht te halen en kosten te besparen. Een duurzame verwarming die bijdraagt aan een groenere toekomst voor verwarmingssystemen.

Warmtepomp boiler

Naast het verwarmen van de woning zijn er ook opties om uw water elektrisch te verwarmen. Met een warmtepomp boiler kunt u uw water tot 3 keer zo zuinig en duurzaam verwarmd krijgen.

Waterzijdig inregelen

Verschillende onderzoeken en analyses benadrukken dat in Nederland veel verwarmingssystemen niet optimaal zijn afgesteld. Dit resulteert in een onnodig hoog energieverbruik en een verminderd wooncomfort.

Waterzijdig inregelen is het proces waarbij de waterhoeveelheid die door de verschillende radiatoren en/of vloerverwarming stroomt, optimaal wordt afgesteld. Dit zorgt ervoor dat elke radiator de juiste hoeveelheid warmte krijgt op basis van de behoefte van de ruimte. De eerste stap naar duurzaam verwarmen.

Van het gas af zonder buitenunit

Met de NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp van NIBE is het nu mogelijk om te genieten van duurzame verwarming zonder de noodzaak van een buitenunit of grondboring in je tuin. Bovendien hoef je je bestaande radiatoren niet te vervangen of vloerverwarming aan te leggen. 

Remeha Elga Ace

De Remeha Elga Ace 6 kW of 4 kW is een hybride warmtepomp die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Hij werkt hand in hand met uw bestaande CV-ketel om ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en effectief duurzaam verwarmd wordt.

Remeha elga ace 6 kw hybride warmtepomp

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Daikin

Daikin warmtepompen bieden efficiënte en duurzame verwarmings- en koelingsoplossingen voor thuis en op commerciële schaal. Met geavanceerde technologieën en een focus op kwaliteit leveren Daikin warmtepompen comfortabele binnenklimaten terwijl ze tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verkleinen. Met een breed scala aan modellen en toepassingen, zoals lucht-lucht, lucht-water en hybride systemen, biedt Daikin oplossingen die passen bij de behoeften van diverse gebruikers, terwijl ze bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)