Een thuisbatterij van Compleet Duurzaam

Een thuisbatterij van Compleet Duurzaam

Zoekt u een groene stap vooruit? Ontdek de kracht van thuisbatterijen met Compleet Duurzaam! Hierin kunt u de overtollige, gratis, schone energie uit uw zonnepanelen opslaan om op een later moment zelf te gebruiken.

Verminder uw afhankelijkheid van het energienet, bespaar op uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst.

thuisbatterij

Waarom een Thuisbatterij van Compleet Duurzaam?

Compleet Duurzaam is uw partner voor een duurzame toekomst. Ons deskundig team biedt maatwerkadvies voor de beste thuisbatterij voor uw situatie. Onze all-in service omvat advies, installatie en onderhoud. Onze hoogwaardige thuisbatterijen garanderen duurzaamheid en uitstekende prestaties. Hiermee kunt u besparen op energiekosten en draagt u bij aan een groener milieu. Bovendien is een thuisbatterij een investering die meerwaarde biedt aan uw woning. Met Compleet Duurzaam kiest u voor kwaliteit, besparing en een groenere toekomst.

Deskundig Advies:

Onze specialisten bieden op maat gemaakt advies over de beste thuisbatterij voor uw situatie. Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en gebruiken onze expertise om de beste thuisbatterij aan te bevelen.

batterij voor zonnepanelen prijs

Kwaliteitsproducten

Onze thuisbatterijen zijn zorgvuldig geselecteerd om een lange levensduur en optimale prestaties te garanderen. U kunt vertrouwen op onze topkwaliteit thuisbatterijen voor een betrouwbare energieopslag.

Advies Compleet Duurzaam

All-inclusive Service

Onze dienstverlening stopt niet bij advies. Wij regelen alles voor uw thuisbatterij: van professionele installatie tot gedegen nazorg. U hoeft u nergens zorgen over te maken.

Hoe werkt een Thuisbatterij?

Hoe werkt een thuisbatterij nu eigenlijk? Wij leggen u dit graag uit aan de hand van een aantal stappen:

Persoonlijk Thuisbatterij-Advies in drie Stappen

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek krijgt u een gratis, persoonlijk advies over de beste thuisbatterij voor uw situatie, inclusief kosten en details afgestemd op uw woonomstandigheden. Vervolgens installeren onze experts de geadviseerde thuisbatterij bij u thuis op een in overleg te kiezen dag.

Aanvraag

Stap 1

Laat uw gegevens achter, dan plannen wij  – in overleg met u – een vrijblijvend adviesgesprek in.

Aanvraag
Advies

Stap 2

Na dit gesprek ontvangt u een gratis, persoonlijk thuisbatterij-advies van ons (inclusief de kosten en gedetailleerde informatie over de geadviseerde thuisbatterij-opstelling die is afgestemd op uw wensen en specifieke woonsituatie).

Advies
Installatie

Stap 3

De thuisbatterij wordt – op een met u afgestemde dag – door onze vakmensen bij u thuis geinstalleerd en aangesloten.
Installatie

Enphase Encharge T3 Batterij

Deze thuisbatterij heeft een opslagcapaciteit van 3,5kWh. Enphase-batterijen hebben een modulair design voor flexibele energieopslag. Samen met Enphase micro-omvormers maximaliseren ze zonne-energie-efficiëntie. Ideaal voor toekomstbestendige energiebehoeften.

Meest recente artikelen

Hieronder vindt u onze nieuwste artikelen over thuisbatterijen

Enphase Encharge T10 Batterij

Deze thuisbatterij heeft een opslagcapaciteit van 10,5kWh. Enphase-batterijen hebben een modulair design voor flexibele energieopslag. Samen met Enphase micro-omvormers maximaliseren ze zonne-energie-efficiëntie. Ideaal voor toekomstbestendige energiebehoeften.

Thuisbatterij 10T

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.