Een thuisbatterij van Compleet Duurzaam

Een thuisbatterij van Compleet Duurzaam

Zoekt u een groene stap vooruit? Ontdek de kracht van een thuisbatterij met Compleet Duurzaam! Hierin kunt u de overtollige, gratis, schone energie uit uw zonnepanelen opslaan om op een later moment zelf te gebruiken.

Verminder uw afhankelijkheid van het energienet, bespaar op uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst.

thuisbatterij

Waarom een Thuisbatterij van Compleet Duurzaam?

Compleet Duurzaam is uw partner voor een duurzame toekomst. Ons deskundig team biedt maatwerkadvies voor de beste thuisbatterij voor uw situatie. Onze all-in service omvat advies, installatie en onderhoud. Onze hoogwaardige thuisbatterijen garanderen duurzaamheid en uitstekende prestaties. Hiermee kunt u besparen op energiekosten en draagt u bij aan een groener milieu. Bovendien is een batterij een investering die meerwaarde biedt aan uw woning. Met Compleet Duurzaam kiest u voor kwaliteit, besparing en een groenere toekomst.

Deskundig Advies:

Onze specialisten bieden op maat gemaakt advies over de batterij voor uw situatie. Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en gebruiken onze expertise om de beste thuisbatterij aan te bevelen.

batterij voor zonnepanelen prijs

Kwaliteitsproducten

Onze thuisbatterijen zijn zorgvuldig geselecteerd om een lange levensduur en optimale prestaties te garanderen. U kunt vertrouwen op onze topkwaliteit voor een betrouwbare energieopslag.

Advies Compleet Duurzaam

All-inclusive Service

Onze dienstverlening stopt niet bij advies. Wij regelen alles voor uw thuisbatterij: van professionele installatie tot gedegen nazorg. U hoeft u nergens zorgen over te maken.

je huis verduurzamen

Hoe werkt een Thuisbatterij?

Hoe werkt een thuisbatterij nu eigenlijk? Wij leggen u dit graag uit aan de hand van een aantal stappen:

Wat is een thuisbatterij?

Met een thuisbatterij kunt u op een slimme manier gebruik maken van de door u zelf opgewekte stroom. De energie die u overdag opwekt met uw zonnepanelen, kunt u met een thuisbatterij opslaan en bijvoorbeeld in de avond gebruiken. U wordt tegelijkertijd ook minder afhankelijk van het energienet: u krijgt meer controle over uw eigen energievoorziening en beschermt uzelf tegen schommelingen van de elektriciteitsprijs. Een thuisbatterij is een duurzame en efficiënte oplossing om op uw energierekening te besparen.

Persoonlijk Thuisbatterij-Advies in drie Stappen

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek krijgt u een gratis, persoonlijk advies over de beste thuisbatterij voor uw situatie, inclusief kosten en details afgestemd op uw woonomstandigheden. Vervolgens installeren onze experts de geadviseerde thuis batterij bij u thuis op een in overleg te kiezen dag.

Aanvraag

Stap 1

Laat uw gegevens achter, dan plannen wij  – in overleg met u – een vrijblijvend adviesgesprek in.

Aanvraag
Advies

Stap 2

Na dit gesprek ontvangt u gratis, persoonlijk advies (inclusief de kosten en gedetailleerde informatie over de geadviseerde opstelling van de thuisbatterij. Dit advies is afgestemd op uw wensen en specifieke woonsituatie).

Advies
Installatie

Stap 3

De thuisbatterij wordt – op een met u afgestemde dag – door onze vakmensen bij u thuis geinstalleerd en aangesloten.
Installatie

Enphase Encharge T3 Batterij

Deze thuis batterij heeft een opslagcapaciteit van 3,5kWh. Enphase-batterijen hebben een modulair design voor flexibele energieopslag. Samen met Enphase micro-omvormers maximaliseren ze zonne-energie-efficiëntie. Ideaal voor toekomstbestendige energiebehoeften.

Enphase Encharge T10 Batterij

Deze thuisbatterij heeft een opslagcapaciteit van 10,5kWh. Enphase-batterijen hebben een modulair design voor flexibele energieopslag. Samen met Enphase micro-omvormers maximaliseren ze zonne-energie-efficiëntie. Ideaal voor toekomstbestendige energiebehoeften.

Thuisbatterij 10T

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)