Een Carport met zonnepanelen

Ontdek onze innovatieve carport met zonnepanelen, een perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid. Met ons hoogwaardige ontwerp bieden we niet alleen beschutting voor uw auto, maar ook de mogelijkheid om zelf energie op te wekken. Onze duurzame oplossing draagt bij aan een groenere toekomst terwijl u tegelijkertijd profiteert van lagere energiekosten. Kies voor slimme mobiliteit en milieubewustzijn met onze carport met zonnepanelen.

Diverse modellen

Onze Solar Carports en Solar Veranda’s zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen voor optimale kwaliteit. Met hun strakke en eenvoudige ontwerp bieden ze een uitstekende afwerking. Onder het zonnepaneelendak kunt u uw auto opladen in de comfortabele schaduw van uw nieuwe carport. Maak nu gebruik van zelf opgewekte energie om uw auto op te laden.

Carport zonnepanelen
Hout SC10W

Een duurzame Solar Carport met 9, 12 of 15 zonnepanelen, geschikt voor privé, bedrijf of openbaar parkeren. Voorzien van geïntegreerde regenafvoer en verborgen bekabeling voor een hoogwaardige afwerking.

Carport zonnepanelen
Metaal SC10SA

Een duurzame Solar Carport van metaal, geschikt voor privé, bedrijf of openbaar parkeren, met geïntegreerde regenafvoer en verborgen bekabeling voor een hoogwaardige afwerking.

Carport zonnepanelen
Hout SC20

Een duurzame Solar Carport, geschikt voor privé, bedrijf of openbaar parkeren, met geïntegreerde regenafvoer, verborgen bekabeling en muuraanbouw voor een hoogwaardige afwerking.

Carport met 12 zonnepanelen Hout SC10W

 
Ervaar de perfecte fusie van functionaliteit en duurzaamheid met onze carport met zonnepanelen. Met een strak design en hoogwaardige materialen bieden we een unieke manier om bij te dragen aan een groenere wereld.

Carport zonnepanelen Hout DDS50XL

Een vrijstaande SolarCarport met 18 zonnepanelen in een waterdicht aluminium systeem. Ideaal als auto-overkapping of veranda in je tuin. Gemaakt van duurzaam Douglas hout, verkrijgbaar in 3 kleuren.

Carport zonnepanelen Aanbouw DDS50XL

Een duurzame Solar Carport, geschikt voor privé, bedrijf of openbaar parkeren, met geïntegreerde regenafvoer, verborgen bekabeling en muuraanbouw voor een hoogwaardige afwerking.

Carport zonnepanelen Hout DDS50V

Een duurzame Solar Carport van metaal, geschikt voor privé, bedrijf of openbaar parkeren, met geïntegreerde regenafvoer en verborgen bekabeling voor een hoogwaardige afwerking.

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Overkapping met zonnepanelen

Compleet Duurzaam biedt hoogwaardige overkappingen, veranda’s, carports, Solar Veranda’s/Solar Carports, aluminium profielsystemen en lichtstraten. Hun unieke ontwerpen combineren hout voor warmte en uitstraling met aluminium voor strak design en onderhoudsgemak. Geoptimaliseerd Douglas hout zorgt voor stabiliteit, terwijl duurzaam aluminium met aanzienlijk lagere CO2-uitstoot en energieverbruik wordt gebruikt voor het daksysteem. Aluminium is volledig recyclebaar, wat de milieubelasting vermindert. Compleet Duurzaam biedt zo functionele en esthetische oplossingen voor woningen en buitenruimtes, en draagt bij aan een meer ecologisch verantwoorde bouwsector.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)