Geniet van een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door

Een airco van Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam staat voor de uitdaging van het veranderende klimaat. Met steeds vaker voorkomende extreme weersomstandigheden, zoals hittegolven, erkennen we het belang van aanpassing aan nieuwe leefomstandigheden. Airconditioning is essentieel geworden voor ons dagelijks comfort, om koelte te bieden in hete zomers en warmte tijdens koude periodes. Ons team van experts biedt persoonlijke service, van advies en installatie tot nazorg, om samen met u duurzame oplossingen te realiseren.

Airco's voor koeling en verwarming

Ontdek de toekomst van thuiscomfort met onze state-of-the-art airconditioningsystemen. In 2024 introduceren we geavanceerde oplossingen die niet alleen de temperatuur perfect regelen, maar ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat door luchtzuivering en vochtregulatie.

Split Airco
(enkele ruimte)

Onze split airco, perfect voor individuele kamers, biedt een efficiënte en geluidsarme oplossing voor zowel koelen als verwarmen. Met zijn gestroomlijnde design past het naadloos in elke ruimte en zorgt voor een energiezuinig binnenklimaat.

Multi-split Airco
(meerdere ruimtes)

Onze multi-split airco biedt een veelzijdige oplossing voor zowel koelen als verwarmen van meerdere ruimtes. Ideaal voor huishoudens die verschillende klimaatzones willen combineren en tegelijkertijd comfort en energiebesparing willen realiseren.

Monoblock Airco
(zonder buitenunit)

Voor wie een installatie zonder buitenunit prefereert, is onze monoblock airco de perfecte keuze. Ideaal waar buitenunits niet toegestaan of praktisch zijn. Deze airco’s bieden uitstekende koeling en zijn eenvoudig te installeren.

Haier Tundra

Ontdek de Haier Tundra, de ultieme airconditioner die uitblinkt in eenvoud en topcomfort. Met zijn energiezuinige werking en geavanceerde technologieën biedt de Tundra een ongeëvenaard comfort in jouw leefomgeving. Geniet van de fluisterstille werking vanaf 20 dB(A), perfect voor een ongestoorde nachtrust, en de flexibiliteit van zowel koelen als verwarmen naar wens.

Daikin Stylish

De Daikin Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in ieder interieur past. De Daikin Stylish is het dunste systeem in het marktsegment voor stijlvolle
wandmodellen. Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor ongeëvenaard comfort, rendement,
betrouwbaarheid en gebruiksgemak. 

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)