Geniet van de zon

Met Compleet Duurzaam

Doe de zonnepanelen check

Vul uw gegevens in zie direct wat zonnepanelen voor u betekenen

Zonnepanelen BTW-vrij in 2024

Zonnepanelen van Compleet Duurzaam

Wilt u in 2024 beginnen met besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Echter, met zoveel informatie beschikbaar kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Onze zonnepanelen

Compleet Duurzaam heeft de zonnepanelen met zorg geselecteerd, zodat u verzekerd bent van een goed en duurzaam product met een levensduur van minimaal 25 jaar. 

DAS 425W N-Type Glas-Glas Full Black
Aiko AK-A-MAH54Mb-450-BK Ultra Black
Meyer Burger MB-390-HJT120-HC-BK 390Wp Black

Enphase Micro omvormers

Het unieke van Enphase Energy is dat het zich richt op de ontwikkeling van micro-omvormers

Voordelen van Enphase micro omvormers

Goedkope stroom opslaan in thuisbatterij

Een thuisaccu is de toekomst voor huishoudens die zelf energie opwekken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw eigen zonnepanelen App

Met uw eigen zonnepanelen App kunt u uw opbrengsten per dag, per maand en per jaar monitoren. Dit maakt uw ervaring met zonnepanelen compleet.

Wat kunt u verwachten van de App

InstallQ installateur

InstalQ is uw professionele zonnepanelen installateur. Wij begrijpen dat het installeren van zonnepanelen een belangrijke investering is en dat u daarom wilt kunnen vertrouwen op een professionele en betrouwbare installateur.

Vakkundige installatie

Onze ervaren installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-1010 en NEN3140 normen

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

Advies Compleet Duurzaam

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

Een zonnesysteem bevat de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, bevestigingsmateriaal, bekabeling en de installatie. 

Denk goed na over welke wensen u heeft. Wil je zwarte zonnepanelen? Of juist geen zwarte panelen? Wilt u Duitse zonnepanelen? Wilt u zonnepanelen met een hoog vermogen? Wilt u zonnepanelen met hoge garanties? Wilt u alle zonnepanelen per paneel kunnen monitoren? Wilt u uw volledige verbruik afdekken? Of gaat u juist meer of verbruiken stroom verbruiken in de toekomst, etc. 

De situatie speel ook een grote rol. Wat is de beste plek zonnepanelen op het dak? Heeft u bijvoorbeeld schaduw op uw dak? Woont u aan de kust? Vliegen er veel vogels rond om uw woning? Heeft u een plat of schuin dak?

Wat zijn de beste zonnepanelen?

De beste zonnepanelen zijn moeilijk te definiëren omdat elke fabrikant claimt de beste te zijn. Het belangrijkste is om te bepalen welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. Lees meer

Hoeveel zonnepanelen kan ik plaatsen?

Om te bepalen hoeveel zonnepanelen u op het dak kan plaatsen is het verstandig om een adviseur langs te laten komen. De adviseur van Compleet Duurzaam is expert op dat gebied en bekijkt samen met u op locatie wat de mogelijkheden zijn. Het dak word opgemeten maar er word ook meteen gekeken naar mogelijke obstakels zoals ontluchtingpijpen, dakramen, etc. Ook kijkt onze adviseur naar het juiste kabeltraject. Een secure voorbereiding is van belang voor het beste resultaat passend bij uw woning.

Kunnen zonnepanelen op een plat dak?

Zonnepanelen kunnen zowel op een plat dak als op een schuin dak worden geplaatst. Een plat dak is vaak wel iets duurder. Dit komt omdat er meer bevestigingsmateriaal nodig is voor een betrouwbare en veilige installatie. Zo moet stelling voor een plat beschikken over genoeg balast (gewicht) om de zonnepanelen veilig op het dak te laten liggen, zonder het dak te beschadigen. Van der Valk en Esdec zijn onder andere gerenommeerde Nederlandse merken die onze gecertificeerde installlateurs gebruiken. 

Wat kosten zonnepanelen

Een gemiddeld zonnesysteem bestaat uit 10 zonnepanelen. Een basis pakket kost ongeveer €5000,- voor 10 zonnepanelen incl. omvormer, bevestigingsmaterialen, bekabeling en montage. Tegenwoordig betaalt u geen Btw op een zonnesysteem. Echter de prijzen kunnen erg variëren. Er zijn veel verschillende kwaliteiten en verschillende situaties. Kiest uw voor zonnepanelen met hoge vermogens of meer garantie of juist niet. Is de omvormer serieel of parallel geschakeld? Komen de zonnepanelen op het platte dak? Of op het schuine dak? Of op beide daken? Heeft u last van schaduw? Er zijn zoveel verschillende opties waardoor de prijs voor iedereen anders kan zijn. Daarom adviseren wij u om onze adviseur uit te nodigen, voor een advies op maat bij u thuis. 

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.