Geniet van de zon

Met Compleet Duurzaam

Doe de zonnepanelen check

Vul uw gegevens in zie direct wat zonnepanelen voor u betekenen

Ontvang binnen 2 minuten een persoonlijke offerte op maat met onze AI assistent rechtsonder!

Zonnepanelen van Compleet Duurzaam

Het gebruik van elektriciteit neemt steeds meer toe, met bijvoorbeeld elektrische auto’s en warmtepompen die steeds populairder worden. Dit vergroot de vraag naar zonne-energie. Wij zijn enthousiast om deze uitdaging aan te gaan en zijn toegewijd aan het bieden van op maat gemaakt en objectief advies aan onze klanten. Of het nu gaat om een huisbezoek, telefonisch advies of een persoonlijke ontmoeting op ons kantoor, ons team van deskundige experts staat voor u klaar. We nemen de volledige verantwoordelijkheid, van advies en veilige installatie tot nazorg. Daarbij werken we nauw met u samen om uw doelen te verwezenlijken.

3 redenen om direct zonnepanelen aan te schaffen

Wilt u in 2024 beginnen met besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Echter, met zoveel informatie beschikbaar kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Zonnepanelen energiecontract

0% btw op zonnepanelen

In 2024 hoeft u geen BTW te betalen voor uw zonnesysteem. Bespaar geld en help het milieu. Profiteer vandaag nog van deze stimuleringsmaatregel!

Salderingswet blijft

Met de Salderingswet mag u alle stroom die u (op bewolkte dagen) van het net nodig heeft belastingvrij wegstrepen tegen uw overschot aan zelf opgewekte stroom die u (op zonnige dagen) aan het net levert. 

Welke wamtepomp heb ik nodig?

Profiteer nu van scherpe inkoopprijzen

Fabrikanten van zonnepanelen hebben de afgelopen maanden hun inkoopprijzen fors verlaagt. Wij geven dit inkoopvoordeel direct door aan onze klanten. Bespaar nu op hoogwaardige producten en geniet van uitstekende kwaliteit tegen lage kosten.

Aiko Solar AK-A-MAH54Mb-445-BK

De Aiko Solar AK-A-MAH54Mb-445-BK is een geavanceerd All Black N-Type ABC (All Back Contact) zonnepaneel met een indrukwekkend vermogen van 445 Wattpiek.

De Essentiële Basis voor een goed Zonnesysteem

Maximaliseer Rendement met Gericht Advies

Een goed advies is cruciaal voor een hoog rendement, omdat het de basis legt voor weloverwogen investeringen en acties. Door uw situatie te begrijpen en uw doelen te identificeren, kunnen wij gerichte aanbevelingen doen die uw investeringen optimaliseren. Dit betekent dat u niet alleen financiële middelen efficiënt gebruikt, maar ook een maximaler rendement behaalt op uw duurzaamheidsinspanningen. Een goed advies helpt om risico’s te verminderen, kansen te benutten en de lange-termijn waarde van uw investeringen te verzekeren, waardoor u niet alleen een positief impact op het milieu heeft, maar ook financieel profiteert.

Kwaliteit bepaalt het rendement

Bij het investeren in zonnepanelen is het cruciaal om te kiezen voor hoogwaardige materialen en installatie. Alleen met kwalitatieve componenten en een vakkundige installatie kunt u het maximale rendement uit uw zonne-energiesysteem halen. Duurzame oplossingen leveren niet alleen een hoger energierendement op, maar garanderen ook een langdurige en betrouwbare werking. Investeer slim in kwaliteit voor een optimaal resultaat en een duurzame energietoekomst.

Essentieel: Veilige Zonnepanelen Installatie

Veiligheid staat voorop bij het installeren van zonnepanelen, en hier is waarom: Een verkeerde tang kan leiden tot brandgevaar. Kabeldoorvoer moet nauwkeurig worden uitgevoerd om kortsluiting te voorkomen. Onjuiste connectoren kunnen brandgevaar veroorzaken en zelfs schade veroorzaken. Een niet geschikte meterkast kan de installatie onveilig maken. Bovendien brengen haastige installateurs die snel willen afronden, onnodige risico’s met zich mee. Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid om uw huis en investering te beschermen.

Toekomstgerichte Klantenservice voor Zonnepanelen

Klantenservice is niet alleen nu, maar ook in de toekomst van essentieel belang. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten door continue ondersteuning en service te bieden. Of het nu gaat om onderhoud, vragen of eventuele toekomstige behoeften, ons toegewijde team staat altijd voor u klaar. Kies voor gemoedsrust, wetende dat wij er altijd zijn om u te helpen, zowel nu als in de toekomst.

Jaren 30 woning verduurzamen met zonnepanelen

Installatie van Compleet Duurzaam

Bij Compleet Duurzaam garanderen we een vlekkeloze installatie. We nemen de tijd, gebruiken het juiste gereedschap en volgen strikt de voorschriften. Bovendien wordt alles gedocumenteerd in ons verplichte opleverdocument, inclusief foto’s van het dak met de rails, de doorvoer, de voltages en de meterkast. Wij streven naar perfectie bij elke installatie

Onze Kwalitatieve Zonnepanelen voor Duurzame Energieopwekking

Bij Compleet Duurzaam begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige oplossingen voor zonnepanelen, waarbij we geen concessies doen aan kwaliteit en prestaties. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing of een hoogwaardige omvormer met geavanceerde functies, wij hebben de perfecte kwaliteitsoplossing voor u. Ontdek vandaag nog ons assortiment en maak een slimme keuze voor uw duurzame toekomst.

Aiko AK-A-MAH54Mb-445-BK Ultra Black
Aiko AK-A440-MAH54DB-BK glas/glas
Meyer Burger MB-390-HJT120-HC-BK 390Wp Black

Enphase Micro omvormers

Enphase is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in zonne-energie oplossingen en is al jaren marktleider op het gebied van micro-omvormers.

Onze Diverse Omvormers: Voor Elke Situatie een Passende Oplossing

Bij Compleet Duurzaam begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan omvormers zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing of een hoogwaardige omvormer met geavanceerde functies, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ontdek vandaag nog onze omvormers en maak een slimme keuze voor uw duurzame toekomst.

Solis

Solis omvormers bieden betrouwbare prestaties tegen een betaalbare prijs, ideaal voor wie een kwalitatief zonnesysteem zoekt binnen budget.

Huawei

Ontdek de betrouwbaarheid en efficiëntie van Huawei-omvormers met hybride thuisbatterij-functionaliteit voor optimale prestaties.

Enphase

Enphase is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in zonne-energie oplossingen en is al jaren marktleider op het gebied van micro-omvormers.

Zonnepanelen van Compleet Duurzaam

Wilt u in 2024 beginnen met besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Echter, met zoveel informatie beschikbaar kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

InstallQ installateur

InstalQ is uw professionele zonnepanelen installateur. Wij begrijpen dat het installeren van zonnepanelen een belangrijke investering is en dat u daarom wilt kunnen vertrouwen op een professionele en betrouwbare installateur.

Vakkundige installatie

Onze ervaren installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-1010 en NEN3140 normen

Uw eigen zonnepanelen App

Met uw eigen zonnepanelen App kunt u uw opbrengsten per dag, per maand en per jaar monitoren. Dit maakt uw ervaring met zonnepanelen compleet.

Goedkope stroom opslaan in thuisbatterij

Een thuisaccu is de toekomst voor huishoudens die zelf energie opwekken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Advies Compleet Duurzaam

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

Een zonnesysteem bevat de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, bevestigingsmateriaal, bekabeling en de installatie. 

Denk goed na over welke wensen u heeft. Wil je zwarte zonnepanelen? Of juist geen zwarte panelen? Wilt u Duitse zonnepanelen? Wilt u zonnepanelen met een hoog vermogen? Wilt u zonnepanelen met hoge garanties? Wilt u alle zonnepanelen per paneel kunnen monitoren? Wilt u uw volledige verbruik afdekken? Of gaat u juist meer of verbruiken stroom verbruiken in de toekomst, etc. 

De situatie speel ook een grote rol. Wat is de beste plek zonnepanelen op het dak? Heeft u bijvoorbeeld schaduw op uw dak? Woont u aan de kust? Vliegen er veel vogels rond om uw woning? Heeft u een plat of schuin dak?

Wat zijn de beste zonnepanelen?

De beste zonnepanelen zijn moeilijk te definiëren omdat elke fabrikant claimt de beste te zijn. Het belangrijkste is om te bepalen welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. Lees meer

Hoeveel zonnepanelen kan ik plaatsen?

Om te bepalen hoeveel zonnepanelen u op het dak kan plaatsen is het verstandig om een adviseur langs te laten komen. De adviseur van Compleet Duurzaam is expert op dat gebied en bekijkt samen met u op locatie wat de mogelijkheden zijn. Het dak word opgemeten maar er word ook meteen gekeken naar mogelijke obstakels zoals ontluchtingpijpen, dakramen, etc. Ook kijkt onze adviseur naar het juiste kabeltraject. Een secure voorbereiding is van belang voor het beste resultaat passend bij uw woning.

Kunnen zonnepanelen op een plat dak?

Zonnepanelen kunnen zowel op een plat dak als op een schuin dak worden geplaatst. Een plat dak is vaak wel iets duurder. Dit komt omdat er meer bevestigingsmateriaal nodig is voor een betrouwbare en veilige installatie. Zo moet stelling voor een plat beschikken over genoeg balast (gewicht) om de zonnepanelen veilig op het dak te laten liggen, zonder het dak te beschadigen. Van der Valk en Esdec zijn onder andere gerenommeerde Nederlandse merken die onze gecertificeerde installlateurs gebruiken. 

Wat kosten zonnepanelen

Een gemiddeld zonnesysteem bestaat uit 10 zonnepanelen. Een basis pakket kost ongeveer €5000,- voor 10 zonnepanelen incl. omvormer, bevestigingsmaterialen, bekabeling en montage. Tegenwoordig betaalt u geen Btw op een zonnesysteem. Echter de prijzen kunnen erg variëren. Er zijn veel verschillende kwaliteiten en verschillende situaties. Kiest uw voor zonnepanelen met hoge vermogens of meer garantie of juist niet. Is de omvormer serieel of parallel geschakeld? Komen de zonnepanelen op het platte dak? Of op het schuine dak? Of op beide daken? Heeft u last van schaduw? Er zijn zoveel verschillende opties waardoor de prijs voor iedereen anders kan zijn. Daarom adviseren wij u om onze adviseur uit te nodigen, voor een advies op maat bij u thuis. 

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)