Waarom een hybride warmtepomp installatie kopen?

Maakt u zich zorgen over de hoge energieprijzen of de impact van gas op het milieu? Wanneer u volledig afhankelijk bent van gas, leidt dit tot een hogere energierekening. Bovendien is de CO2-uitstoot van uw gasgestookte cv-ketel schadelijk voor het klimaat. Wist u dat u met een hybride warmtepomp installatie gedeeltelijk van het gas af kunt? Hierdoor bespaart u op uw energierekening. Daarnaast kunt u ook subsidie ontvangen voor uw hybride warmtepomp installatie. Benieuwd naar een geschikte warmtepompboiler installatie voor uw woning? Vraag nu vrijblijvend advies aan.
hybride warmtepomp installatie
voordelen warmtepompboiler installatie

Voordelen van een hybride warmtepomp installatie

Welke voordelen biedt een hybride warmtepomp installatie voor u? We zetten er een aantal op een rij:

• Verlaag uw CO2-uitstoot met 25%
Met een warmtepompboiler installatie kunt u de CO2-uitstoot van uw woning verminderen met ongeveer 25%.
• Bespaar op uw energierekening
Een hybride warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht. Dit levert u qua kosten meer warmte op dan de kosten van de stroom die u verbruikt voor het opwekken van deze warmte. Hierdoor bespaart u op uw energierekening.
• Verdien uw warmtepomp snel terug
Vanwege de hoge energieprijzen verdient u deze duurzame investering snel terug. De terugverdientijd ligt tussen de 5 en 10 jaar.
• Ontvang subsidie van de overheid
Voor de installatie van een hybride warmtepomp biedt de overheid een subsidie aan. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker.
• Verduurzaam uw woning
Door een warmtepompboiler installatie te laten installeren, verduurzaamt u uw woning. Dit is goed voor het milieu en u maakt een mooie stap naar een toekomstbestendige woning.
hybride warmtepomp installatie werking

Hoe werkt de installatie hybride warmtepomp?

Welke stappen worden er gezet bij de installatie hybride warmtepomp? De stappen zetten we in grote lijnen voor u op een rij:

1. Radiatoren check
Onze installateurs beginnen met een controle van de radiatoren.
2. Plaatsen binnenunit
De binnenunit wordt geplaatst en met een verbindingskabel verbonden met de cv-ketel.
3. Plaatsen buitenunit
De buitenunit wordt geplaatst.
4. Leidingen en elektra monteren
De leidingen en elektra van de buitenunit naar de binnenunit worden geïnstalleerd.
5. Laatste aanpassingen
De laatste aanpassingen worden gemaakt en de thermostaat wordt opnieuw ingesteld of vernieuwd.

Subsidies voor een hybride warmtepomp installatie

U kunt voor uw warmtepompboiler installatie een subsidie ontvangen. Deze subsidie dekt ongeveer 30% van de aanschafkosten van de warmtepomp inclusief de installatie. Er zijn bepaalde voorwaarden waar u aan moet voldoen. Ook is de hoogte van de subsidie afhankelijk van het type warmtepomp. De Remeha Elga Ace 6 kW is bijvoorbeeld betaalbaar! Benieuwd naar meer informatie over subsidies voor warmtepompen? Bekijk de website van het RVO.
Subsidies voor een hybride warmtepomp installatie
Uw hybride warmtepomp aanschaffen bij Compleet Duurzaam

Uw hybride warmtepomp aanschaffen bij Compleet Duurzaam

Bij Compleet Duurzaam geniet u van een all-inclusive service. U kunt vrijblijvend advies ontvangen voor een geschikte hybride warmtepomp die past bij uw woning. Onze gecertificeerde monteurs doen de installatie hybride warmtepomp met zorg bij u thuis en doen de nazorg. Doordat we alles onder één dak aanbieden, kunnen we snel communiceren, wordt alles vakkundig afgehandeld en bent u verzekerd van goede service.

Veelgestelde vragen

Waar kan een binnenunit van een warmtepomp geplaatst worden?
Er is geen wettelijke bepaling voor de locatie van een warmtepompunit. Wel moet er in de gekozen ruimte voldoende plaats zijn voor het leidingwerk. Ook moet deze ruimte goed geïsoleerd zijn.

Hoe groot zijn de warmtepompunits?
De gemiddelde afmeting van een binnenunit is 70X90X26 centimeter. De gemiddelde afmeting van een buitenunit is 90X72X35 centimeter.

Hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp installatie?
Een buitenunit van een hybride warmtepomp produceert gemiddeld tussen de 40 en 65dB. Een binnenunit produceert gemiddeld tussen de 35 en 50dB. 40 dB is vergelijkbaar met een moderne koelkast of een stil klaslokaal.

Hoe lopen de leidingen bij een hybride warmtepomp?
Dit verschilt per woning. Vraag nu vrijblijvend warmtepomp advies op voor meer informatie.
veelgestelde vragen installatie hybride warmtepomp

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.