Remeha Elga Ace 6 kW

Remeha Elga Ace 6 kW

De Remeha ELGA ACE 6 kW is een hybride warmtepomp die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Hij werkt hand in hand met uw bestaande CV-ketel om ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en effectief wordt verwarmd.

Vanaf € 5199,- (na aftrek subsidie)

   Inclusief installatie

   Beschrijving

   De Remeha Warmtepomp 6 kW

   De Elga Ace 6kW is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Remeha Elga Ace 6 kw hybride warmtepomp met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

   Remeha Elga Ace
   Hybride warmtepomp met CV ketel

   In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

   Wanneer we een Remeha Elga Ace 6 kW hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp 6 kW toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

   De Remeha Elga Ace hybride warmtepomp 6 kW is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Remeha warmtepomp 6 kW zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Remeha Elga Ace 6 kw hybride warmtepomp een mooie eerste stap in de verduurzaming.

   Hybride warmtepomp met CV ketel
   warmtepomp installeren

   Levering, installatie en inbedrijfstelling:

   Om de levensduur van de installatie van de Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp 6 kW te garanderen, is een professionele montage essentieel. Bij Compleet Duurzaam staat kwalitatieve installatie hoog in het vaandel. Ons team van deskundige installateurs zorgt voor een minutieuze afwerking en besteedt optimale zorg aan uw installatie van de Remeha Elga Ace 6 kW. U kunt rekenen op een duurzame en betrouwbare installatie wanneer u voor Compleet Duurzaam kiest.

   Vraag advies aan

   Wij helpen u graag!

   Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

   Hidden
   Waar heeft u interesse in?
   Name(Vereist)