Advies Warmtepomp aan Huis: een Duurzame Keuze voor thuis

Verduurzaming van woningen is een groot onderwerp. Nederlandse huishoudens zijn hier veel mee bezig, hierin spelen oplopende energieprijzen voor veel huishoudens een grote rol. Warmtepompen kunnen de oplossing bieden omdat zij u direct laten besparen op uw energierekening en een korte terugverdientijd hebben. Maar het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Waar moet ik beginnen? Welke warmtepomp moet ik kiezen en is mijn huis wel geschikt voor een warmtepomp? Met ons advies warmtepomp voor uw huis krijgt u antwoord op al uw vragen!
advies warmtepomp
Hybride warmtepomp kopen

Wat is een warmtepomp?

U kunt kiezen uit hybride tot all-electric warmtepompen. Een hybride waterpomp werkt samen met uw cv-ketel, de duurdere all-electric warmtepomp opereert geheel onafhankelijk. De meeste warmtepompen voor consumenten halen warmte uit de lucht en geven deze af aan de verwarming. Hierdoor werkt een warmtepomp als een omgekeerde koelkast. Een koelkast stoot namelijk warmte uit, terwijl de warmtepomp warmte juist uit de lucht haalt.
duurzame warmtepomp

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel, die bijspringt als de warmtepomp het niet meer aankan, bijvoorbeeld als u uw huis snel wilt verwarmen of warm water nodig hebt. Wanneer u uw huis goed geïsoleerd hebt, dan biedt de all-electric warmtepomp uitkomst! U hebt de cv-ketel dan helemaal niet mee nodig. In elk geval is het verstandig om gedegen warmtepomp advies te vragen voor uw situatie.

Voordelen van een warmtepomp

Warmtepomp advies thuis krijgen is heel belangrijk om te zien wat de voordelen en gevolgen zijn voor u. Hier beschrijven we de algemene voordelen van een warmtepomp;

Geen gaskosten meer of een sterke vermindering van uw gaskosten. Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel, waardoor deze nog gas verbruikt. Maar dit is gemiddeld 60% minder dan zonder warmtepomp. Met een all-electric warmtepomp verbruikt u helemaal geen gas meer.

U hebt geen schoorsteen nodig voor een warmtepomp, wel voor een cv-ketel

Werkt ook als koeling in de zomer

Een subsidie van minimaal 2.600 euro

U bent deels zelfvoorzienend, en de combinatie warmtepomp + cv-ketel is perfect voor een vloerverwarming. Maar u gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. De investering van een warmtepomp is flink, met een terugverdientijd van ongeveer 6 – 10 jaar. Hierdoor is advies over warmtepomp belangrijk om de juiste keuze te maken.Bent u geïnteresseerd in een hybride warmtepomp voor uw woning? Lees hier meer over het aanvragen van een hybride warmtepomp offerte.
compleetduurzaam_create_a_photorealistic_image_of_a_happy_women_54037982-a56c-4f6a-97ed-d6b1b2b5f369
Duurzaam verwarmen

Advies warmtepomp aan huis krijgen

Compleet Duurzaam biedt gedegen en advies warmtepomp aan huis. Wij geloven in een duurzame toekomst, en duurzaamheid begint bij u thuis. Hierdoor is het belangrijk dat wij een product adviseren dat bij uw situatie past. Vandaar dat wij graag bij u langskomen om warmtepomp advies thuis te geven. Om advies aan te vragen kunt u contact opnemen via onze website. Vul het adviesformulier in of bel naar 085 060 77 44. Wij maken dan een afspraak voor uw persoonlijk advies warmtepomp. In dit advies kijken we naar de volgende punten:

Uw situatie in huis

Terugverdientijden, energiecontracten, onderhoud en isolatie

Subsidiemogelijkheden

Wanneer u akkoord gaat, installeren wij de gekozen warmtepomp voor u op een professionele manier. Daarnaast plaatsen we de warmtepomp op een plek waar u er het minste last van hebt. Door ons gepersonaliseerde advies over warmtepomp hebt u altijd het juiste product in huis hangen.

Feiten en fabels

Net zoals over ieder product zijn er feiten en fabels over warmtepompen waar u vanaf moet weten. In het advies warmtepomp aan huis vertellen we u er natuurlijk alles over, maar hieronder geven wij alvast een klein overzicht met fabels.

Warmtepompen zijn groot en luidruchtig – dit is een fabel die nog uit de tijd stamt dat de eerste producten op de markt kwamen. Tegenwoordig zijn de warmtepompen compacter en stiller.

Warmtepompen werken nauwelijks of niet wanneer het buiten vriest – ook dit is een misverstand. Het klopt dat het rendement minder is als het buiten koud is, maar ze werken nog steeds veel efficiënter dan de cv-ketel. Uiteraard zijn er nog meer fabels die we graag ontkrachten tijdens een adviesgesprek over de warmtepomp.

Samengevat

Gedegen warmtepomp advies thuis is belangrijk om de juiste keuze te maken. Daarom gaan wij graag de samenwerking aan met onze klanten om tot een juist product te komen voor uw woonsituatie. Naast warmtepompen, installeren we ook zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen om uw huis een stuk duurzamer te maken. Duurzaamheid begint namelijk bij uzelf!

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Omvormers vallen steeds vaker uit door netspanning

Lees meer
Geen categorie

Thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract

Lees meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij wordt steeds interessanter

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.