Zonnepanelen advies aan huis van Compleet Duurzaam

Bent u op zoek naar eerlijk advies voor zonnepanelen? Dan bent u bij Compleet Duurzaam aan het juiste adres. Zonnepanelen vormen op dit moment een aantrekkelijke investering voor als u uw woning wilt verduurzamen. Het beste advies wordt aan huis gegeven. Daarom komen wij graag bij u langs om zonnepanelen advies aan huis te geven. Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder.
zonnepanelen advies aan huis

Voordelen van zonnepanelen advies aan huis

Zonnepanelen advies aan huis brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan de adviseur van Compleet Duurzaam langskomen en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. De adviseur meet het dak op, kijkt naar mogelijke obstakels en het juiste kabeltraject. Aan de hand hiervan kunnen wij u zonnepanelen advies op maat geven, zodat u het meeste uit de zonnepanelen haalt.

Wanneer een adviseur bij u langskomt, kan dit het proces van het plaatsen van zonnepanelen versnellen. We hebben direct duidelijk wat nodig is voor uw woning en komen niet meer voor verrassingen te staan. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan onze expert.
Zonnepanelen advies op maat
persoonlijk advies zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen voor uw woning

Naast persoonlijk advies voor zonnepanelen, hebben zonnepanelen op zichzelf ook veel voordelen. Denk hierbij aan een steentje bijdragen aan het milieu door het verminderen van uw CO2-uitstoot. Daarnaast bespaart u met zonnepanelen flink op uw energierekening. Wist u trouwens dat zonnepanelen goedkoper zijn geworden? Hierdoor is de gemiddelde terugverdientijd slechts zes jaar! Door zonnepanelen aan te schaffen, wordt u minder afhankelijk van energieleveranciers. Sinds 2023 hoeft u over de aanschaf van zonnepanelen geen btw meer te betalen. Dit levert een extra financieel voordeel op. Zonnepanelen kunnen ook bijdragen aan een beter energielabel, wat resulteert in een waardestijging van uw woning.

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Uiteraard zijn de kosten van zonnepanelen voor elke situatie verschillend. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die meespelen. Laten we een voorbeeld nemen van 10 zonnepanelen. Een basispakket voor 10 zonnepanelen kost op dit moment ongeveer € 5.000,-. Dit is inclusief de bevestigingsmaterialen, omvormer, bekabeling en de montage. Let op, dit is slechts een voorbeeld. Voor persoonlijk advies over zonnepanelen kunt u contact met ons opnemen.
Wat zijn de kosten van zonnepanelen?
Ontvang zonnepanelen advies van compleet duurzaam

Ontvang advies van Compleet Duurzaam

Bij Compleet Duurzaam kunnen we u compleet ontzorgen op het gebied van zonnepanelen. Zo geven we u zonnepanelen advies op maat en doen we ook de installatie en nazorg. Een echte all-inclusive service. Wij begrijpen dat de installatie van zonnepanelen een belangrijke investering is. Daarom kunt u vertrouwen op onze ervaren en vakkundige installateurs.

Op zoek naar betrouwbaar en eerlijk advies voor zonnepanelen? Neem dan nu contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.