Hoe kan ik mijn huis verduurzamen?

Uw eigen huis verduurzamen kan een flinke uitdaging zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw eigen huis te verduurzamen, waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Compleet Duurzaam is dé sleutel tot uw duurzame toekomst. Wij geven u geheel vrijblijvend advies op maat en helpen u met het maken van de juiste keuzes in het verduurzamen van uw eigen woning. Met ons gevarieerde aanbod vinden we altijd een product dat geschikt is voor uw woning en betaalbaar is. Daarnaast bieden we een all-inclusive service. Dit omvat advies, installatie en nazorg. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies en zet de eerste stap richting een duurzamere woning.
mijn huis verduurzamen

Hoe u uw eigen huis kunt verduurzamen

Ontdek de verschillende producten waarmee u uw woning kunt verduurzamen:

Mijn huis verduurzamen met zonnepanelen
Je huis verduurzamen door zonnepanelen te installeren, verduurzaamt u niet alleen uw woning, maar bespaart u ook op uw energierekening. Een effectieve manier voor het duurzaam maken van uw woning.

Mijn huis verduurzamen met een warmtepomp
Met een warmtepomp kunt u gedeeltelijk of zelfs volledig van het gas af gaan, wat een effectieve manier is om uw eigen huis te verduurzamen. Dit is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw energierekening.

Uw eigen huis verduurzamen met een thuisbatterij
Door een thuisbatterij aan te schaffen in combinatie met zonnepanelen, kunt u tot 50% meer zonnestroom benutten. Dit stelt u in staat om aanzienlijk te besparen op uw stroomkosten, terwijl u meer groene energie benut.
eigen huis verduurzamen
Subsidie eigen huis verduurzamen

Subsidie om mijn huis te verduurzamen

Kan ik subsidie krijgen als ik mijn huis ga verduurzamen? Van de drie producten die we hierboven hebben benoemd, kunt u op dit moment alleen subsidie ontvangen voor een warmtepomp. Met deze subsidie kunt u gemiddeld 30% van de kosten van uw warmtepomp + installatie dekken. Bekijk de website van de rijksoverheid voor meer informatie over de subsidie warmtepomp. Gelukkig bestaan er naast subsidies nog andere regelingen waarvan u gebruik kunt maken om uw eigen huis te verduurzamen. Zo is er bijvoorbeeld de energiebespaarlening. Dit is een aantrekkelijke lening die u kunt gebruiken om uw woning te verduurzamen.

Uw duurzame investering terugverdienen

Als ik mijn huis wil verduurzamen, ga ik dat geld dan nog terugzien? Het antwoord is ja. De terugverdientijd voor een duurzame investering voor uw woning wordt steeds korter. Dat is goed nieuws! Deze kortere terugverdientijd is voornamelijk te danken aan de stijgende energieprijzen. Hierdoor wordt het steeds aantrekkelijker om uw eigen huis te verduurzamen. We zetten de gemiddelde terugverdientijden van onze producten voor u op een rij:

Zonnepanelen: gemiddeld 4 tot 7 jaar
Warmtepompen: gemiddeld tussen de 8 tot 15 jaar
Thuisbatterij: gemiddeld tussen de 10 tot 15 jaar
Terugverdienen
All-inclusive service compleet duurzaam

Alles onder één dak bij Compleet Duurzaam

Wilt u uw eigen huis verduurzamen met één van de drie bovenstaande producten? Kies dan voor Compleet Duurzaam. Bij ons krijgt u alles van A tot Z. Van advies tot de installatie en nazorg. Dit bespaart u de complexiteit van het werken met meerdere partijen. Service staat bij ons op nummer 1. Ontvang geheel vrijblijvend advies voor het duurzaam maken van uw woning.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.