Je Huis Verduurzamen

Ik wil mijn huis verduurzamen is een opmerking waarmee onze klanten vaak bij ons terecht komen. Veel van onze klanten weten niet waar ze moeten beginnen bij het verduurzamen huis. Wij begeleiden hen graag bij de reis naar een duurzame woning. Een aantal aspecten zijn daarin belangrijk. Denk aan energie opwekken, energie behouden en gebruiken in uw huis en deels zelfvoorzienend zijn. Wet- en regelgeving helpen hierbij, maar duurzaamheid begint bij uiteindelijk uzelf. Wij adviseren en helpen u in iedere fase van het verduurzamen van uw huis. Lees snel verder!
huis verduurzamen
Onderhoud

Wek uw energie op met Zonnepanelen

Verduurzaam je huis met zonnepanelen. Eigen energie opwekken om uiteindelijk te gebruiken in uw eigen huis. De eerste stap naar duurzaamheid.
Werking thuisbatterij

Verduurzaam uw huis met een thuisbatterij

Huis verduurzamen met een thuisbatterij. Uw eigen zonne-energie opslaan en gebruiken tijdens piekuren. Deels zelfvoorzienend, en het zorgt voor een directe verlaging van uw energierekening.

Huis verduurzamen met een Warmtepomp

Je huis verduurzamen met een warmtepomp. Verlaag uw CO2 footprint tot wel 60%. All-electric of een hybride warmtepomp. Met subsidiemogelijkheden!

Je Huis Verduurzamen: Advies en Innovatieve Oplossingen

Compleet Duurzaam staat voor een duurzame leefomgeving. Duurzaamheid begint namelijk bij uzelf. Wanneer u uw huis (goed) geïsoleerd heeft, daarna bent u toe aan het vervolgantwoord op de zoekopdracht: ik wil mijn huis verduurzamen. Wij bieden advies in de vervolgstappen om uw uitstoot nog verder te verlagen. Iedere stap is hierin nodig, wanneer u er zelf aan toe bent. Compleet Duurzaam is uw partner in energiebeheer, opslag en het duurzaam verwarmen. Je huis verduurzamen met onze warmtepompen, thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen. Direct besparen op uw energierekening, investeren in uw eigen tempo.
Visie compleet duurzaam
Persoonlijke situatie

Verduurzamen Huis: Bespaar Energie met Isolatie en Warmtepompen

Isolatie is hierin de sleutel. Een goed geïsoleerd huis heeft minder energie nodig om te verwarmen, aangezien de warmte dan blijft hangen. Na de isolatie kunt u overgaan op warmtepompen, zelfs bij een mindere isolatie. Goed nieuws, de overheid helpt met het verduurzamen huis en de aanschaf van een warmtepomp. Gebruik de ISDE subsidie om deze aan te schaffen. Met een matig geïsoleerd huis kunt u bijvoorbeeld al vanaf 650 euro per jaar besparen op uw energiekosten met een cv-ketel met hybride warmtepomp. Goed geïsoleerd huis? Dan kunt u uw huis verduurzamen met een elektrische warmtepomp en nog meer besparen.

Je Huis Verduurzamen: Begin met Zonnepanelen voor Eigen Energie

Zonnepanelen is de eerste stap in het verduurzamen huis. Uw eigen energie opwekken en gebruiken. U bent minder afhankelijk van ‘grijze stroom’, en heeft inzicht in het eigen rendement wanneer de zon schijnt. Verduurzaam je huis en houdt tegelijkertijd uw rendement goed in de gaten. U heeft fabrieksgarantie tussen de 15 en 25 jaar op onze zonnepanelen. Bij de installatie van zonnepanelen is gedegen advies belangrijk – dit doen we dus op locatie. De volgende stap? Dat is een thuisbatterij!
offerte thuisbatterij

Energiebeheer voor je Huis: Verduurzamen met Thuisbatterijen

Zonnepanelen zijn de eerste stap in het verduurzamen huis. Met een thuisbatterij kunt u de door u opgewekte zonne-energie opslaan en zelf gebruiken. De thuisbatterijen zijn slim en laten u direct besparen. Sla uw energie op om deze op een later moment te gebruiken. Handig in piekuren, want dan gebruikt u uw eigen goedkope stroom.

Ieder hierboven genoemd punt helpt met je huis verduurzamen. Wij van Compleet Duurzaam kunnen u gratis informeren over iedere stap in het verduurzamingsproces. Aan de hand van uw persoonlijke situatie bieden wij een gerichte oplossing over de stappen die u kunt nemen. Meer weten? Vraag gratis advies aan en wij maken graag een afspraak met u!

Gerelateerde artikelen

Verwarmen

Hybride warmtepomp: alles wat u moet weten

Lees meer
Verwarmen

Kies voor een hybride warmtepomp installatie 

Lees meer
Informatie

Mijn huis verduurzamen met Compleet Duurzaam 

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.