Je Huis Verduurzamen

Ik wil mijn huis verduurzamen, maar waar moet ik beginnen? Veel klanten kloppen bij ons aan met deze vraag. Huiseigenaren vinden het moeilijk om te beginnen met hun woning duurzaam maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Hier komt Compleet Duurzaam in beeld. Je huis verduurzamen is een proces dat u volledig aan ons kunt overlaten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van energie opwekken om uw huis deels zelfvoorzienend te maken qua stroom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.
je huis verduurzamen
Onderhoud

Wek uw energie op met Zonnepanelen

Je huis verduurzamen begint met de installatie van zonnepanelen. Hierdoor vermindert u uw CO2 uitstoot en verlaagt u uw energierekening. Een effectieve eerste stap in uw woning duurzaam maken.
Werking thuisbatterij

Verduurzaam uw huis met een thuisbatterij

Verduurzamen van uw huis met een thuisbatterij. In combinatie met zonnepanelen, kunt u met een thuisbatterij overtollige zonne-energie opslaan en tijdens piekuren gebruiken. Hierdoor vergroot u het verbruik van zonnestroom van gemiddeld dertig procent naar zestig procent. Een mooie investering om uw huis duurzaam te maken.

Huis verduurzamen met een Warmtepomp

Verduurzaam je huis met een warmtepomp. Met een warmtepomp kunt u uw CO2-uitstoot tot wel 60 procent verminderen. Er zijn verschillende warmtepompen beschikbaar. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel. Een all-electric warmtepomp heeft geen cv-ketel nodig. Het aantrekkelijke aan de warmtepomp is dat u subsidie kunt ontvangen van de overheid. De warmtepomp is een interessante optie om uw huis duurzaam te maken.

Je Huis Verduurzamen: Compleet Advies

Compleet Duurzaam staat voor een duurzame leefomgeving. Duurzaamheid begint namelijk bij uzelf. Wanneer u uw huis (goed) geïsoleerd heeft, daarna bent u toe aan het vervolgantwoord op de zoekopdracht: ik wil mijn huis verduurzamen. Wij bieden advies in de vervolgstappen om uw uitstoot nog verder te verlagen. Iedere stap is hierin nodig, wanneer u er zelf aan toe bent. Compleet Duurzaam is uw adviseur verduurzamen woning in energiebeheer, opslag en het duurzaam verwarmen. Je huis verduurzamen met onze warmtepompen, thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen. Direct besparen op uw energierekening, investeren in uw eigen tempo. Lees anders meer over de kosten verduurzamen woning.
Visie compleet duurzaam
Persoonlijke situatie

Verduurzamen Huis met warmtepomp

Uw woning verduurzamen met een warmtepomp is een investering die zichzelf terugverdient. Verminder uw CO2-uitstoot tot wel 60% en word minder afhankelijk van gas. Ook helpt de overheid u met het verduurzamen van uw huis en de aanschaf van een warmtepomp. Dit doen ze met aantrekkelijke subsidies. De ISDE subsidie is beschikbaar voor woningeigenaren die willen investeren in een warmtepomp. Met deze subsidie kunt u ongeveer 30% van de aanschafkosten + installatie van de warmtepomp dekken. Hierdoor is de investering in een duurzame warmtepomp nog aantrekkelijker. Is uw woning goed geïsoleerd? Dan kunt u uw huis verduurzamen met een elektrische warmtepomp en nog meer besparen.

Je Huis Verduurzamen met Zonnepanelen

Zonnepanelen is de eerste stap in het verduurzamen huis. Uw eigen energie opwekken en gebruiken. U bent minder afhankelijk van ‘grijze stroom’, en heeft inzicht in het eigen rendement wanneer de zon schijnt. Verduurzaam je huis en houdt tegelijkertijd uw rendement goed in de gaten. U heeft fabrieksgarantie tussen de 15 en 25 jaar op onze zonnepanelen. Bij de installatie van zonnepanelen is gedegen advies belangrijk – dit doen we dus op locatie. De volgende stap? Dat is een thuisbatterij!
offerte thuisbatterij

Energiebeheer voor je Huis: Verduurzamen met Thuisbatterijen

Zonnepanelen zijn de eerste stap in het verduurzamen huis. Met een thuisbatterij kunt u de door u opgewekte zonne-energie opslaan en zelf gebruiken. De thuisbatterijen zijn slim en laten u direct besparen. Sla uw energie op om deze op een later moment te gebruiken. Handig in piekuren, want dan gebruikt u uw eigen goedkope stroom.

Lees hier meer over onze thuisbatterij voor zonnepanelen prijs.

Ieder hierboven genoemd punt helpt met je huis verduurzamen. Wij van Compleet Duurzaam kunnen u gratis informeren over iedere stap in het verduurzamingsproces. Aan de hand van uw persoonlijke situatie bieden wij een gerichte oplossing over de stappen die u kunt nemen. Meer weten? Vraag gratis advies aan en wij maken graag een afspraak met u!

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.