Installatie zonnepanelen uitbesteden?

Zoekt u een partij die de installatie zonnepanelen voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Compleet Duurzaam aan het goede adres. Bij Compleet Duurzaam kunt u terecht voor zonnepanelen kopen en laten installeren. Ook verzorgen we de nazorg. Het is belangrijk dat zonnepanelen door professionele installateurs worden geïnstalleerd. We begrijpen dat zonnepanelen een grote investering zijn. Daarom kunt u vertrouwen op onze professionals. Vraag nu vrijblijvend advies aan, en laat uw zonnepanelen installeren door onze installateurs.
Installatie zonnepanelen
thuisbatterij zonnepanelen subsidie

De planning voor het installeren van zonnepanelen

Voordat we zonnepanelen installeren, geven we u persoonlijk advies over de beste opties voor zonnepanelen kopen en installeren. Vervolgens gaan we uw dak grondig evalueren. Een van onze specialisten komt bij u langs en bepaalt de geschiktheid van uw dak voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarbij houdt hij rekening met onder andere de oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon, schaduwen, de hellingshoek en het soort dakbedekking.

Op sommigen plekken is er voor zonnepanelen installeren een vergunning vereist. Wij kunnen u hierbij begeleiden om ervoor te zorgen dat dat proces goed verloopt.

De installatie van zonnepanelen

Hebben wij u advies gegeven over zonnepanelen en wilt u deze bij ons aanschaffen? Dan kunt u de zonnepanelen kopen en laten installeren door Compleet Duurzaam. Onze installateurs komen langs voor de installatie zonnepanelen. Er wordt eerst een montagestructuur op uw dak geplaatst. Hier worden vervolgens de zonnepanelen op gemonteerd. De zonnepanelen worden vervolgens aangesloten op een omvormer. Deze omvormer zet de opgewekte zonne-energie om in bruikbare elektriciteit.

Na de installatie zonnepanelen worden ze geïnspecteerd. Hierbij wordt gecheckt of alles veilig en volgens de normen is geïnstalleerd. Zodra alles is goedgekeurd, is de installatie klaar voor gebruik.

Onderhoud van zonnepanelen

Na de installatie zonnepanelen, waarbij onze expertise in de volledige installatie zonnepanelen tot uiting komt, verzorgen wij ook de nazorg en onderhouden we de zonnepanelen voor u. Per situatie verschilt het hoeveel onderhoud uw zonnepanelen nodig hebben. De coating op de panelen zorgt ervoor dat viezigheid niet hecht aan het oppervlak. Zo worden zonnepanelen op een schuin dak vanzelf gereinigd door de regen. Daarnaast kunnen we monitoren of de panelen na een tijd minder gaan presteren. Zit er dan viezigheid op? Dan is het een goed idee om uw zonnepanelen te reinigen.

Voor platte daken blijft het vuil langer op de panelen liggen. Om te zorgen dat u het meeste rendement behaalt met uw zonnepanelen, is het belangrijk dat deze panelen regelmatig worden gereinigd.

Zonnepanelen plaatsen op een plat dak

Wilt u zonnepanelen installeren op een plat dak? Over het algemeen worden de zonnepanelen dan achter elkaar geplaatst. Dan zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden. Zo is de ideale hellingshoek voor zonnepanelen op een plat dak 35 graden. Wel ontstaat er dan meer schaduw door deze helling. Hierdoor kun je minder rijen plaatsen op het dak. Op een plat dak kunt u uw zonnepanelen op het zuiden richten en het hoogste rendement behalen. In sommige gevallen is het handig om de zonnepanelen echter anders te plaatsen. Zo kunt u dan meerdere zonnepanelen plaatsen.
Jinko N-type plat 1
Service abonnementen zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op een schuin dak

Wilt u dat wij de installatie zonnepanelen verzorgen op een schuin dak? Dan houden wij rekening met een aantal regels. Zo mogen de zonnepanelen geplaatst worden tot aan de erfgrens en mogen ze niet uitsteken bij de dakgoot, nok of dakrand. Vervolgens kunnen de zonnepanelen ook horizontaal of verticaal worden geplaatst. Heeft u schaduw op uw dak? Dan is er zeker wel verschil in de manier van plaatsen van uw zonnepanelen. Benieuwd naar de beste keuze voor uw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op voor zonnepanelen advies aan huis.

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Omvormers vallen steeds vaker uit door netspanning

Lees meer
Geen categorie

Thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract

Lees meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij wordt steeds interessanter

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.