De kracht van een cv met warmtepomp

Verduurzaam uw woning en verlaag uw energierekening met een cv met warmtepomp. De hybride warmtepomp sluiten we aan op uw CV en benut de warmte uit de buitenlucht om zo uw woning te verwarmen. Hierdoor verbruikt u minder gas en bespaart u op uw energierekening. Profiteer van een subsidie van gemiddeld 30% en ontdek de voordelen van een cv met warmtepomp.
cv met warmtepomp
Bespaar met een cv warmtepomp

Bespaar met een cv warmtepomp

U kunt met de combinatie van een cv met warmtepomp aanzienlijk besparen op uw energierekening. Een cv met warmtepomp is een efficiënte manier om warmte uit de buitenlucht te onttrekken. Deze warmte wordt vervolgens weer gebruikt in uw eigen woning. Dit verlaagt uw gasverbruik en verhoogt de energie-efficiëntie van uw woning. Door het hoge rendement, bekend als de Coëfficiënt Of Performance (COP), van een cv met warmtepomp, wordt er meer warmte gegenereerd met minder elektriciteit. U verdient hierdoor uw warmtepomp sneller terug en verlaagt tegelijkertijd uw energiekosten.
Subsidies voor cv met warmtepomp

Subsidies voor cv met warmtepomp

Wilt u een warmtepomp aanschaffen om zo uw cv met warmtepomp te combineren? Dan kunt u gebruikmaken van een subsidie. De subsidie voor een (hybride) warmtepomp valt onder de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De subsidie dekt gemiddeld 30% van de kosten van zowel de warmtepomp zelf als de installatie hiervan. De warmtepomp moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vindt u op de website van de overheid.

Is uw woning geschikt voor een cv met warmtepomp?

Om erachter te komen of uw woning geschikt is voor een cv warmtepomp, moet u rekening houden met de volgende punten:

1. Is de woning voldoende geïsoleerd?
De meeste woningen die na 1995 zijn gebouwd, zijn voldoende geïsoleerd voor een hybride warmtepomp.
2. Is er voldoende ruimte in de woning?
Voor de installatie van een hybride warmtepomp is voldoende ruimte nodig in en rond de woning voor zowel een binnen- als buitenunit.
3. Hoe is het warmteafgiftesysteem?
Hybride warmtepompen vereisen een groot verwarmingsoppervlak zoals vloerverwarming of lage-temperatuur-radiatoren.
Is uw woning geschikt voor een cv met warmtepomp?
Kosten van een hybride warmtepomp

Kosten van een hybride warmtepomp

De kosten van een hybride warmtepomp liggen gemiddeld tussen de €4.000 en €10.000. Met de subsidie worden de kosten voor een cv warmtepomp nog een stuk lager. De terugverdientijd van een cv warmtepomp ligt tussen de 5 en 12 jaar. Daarnaast bespaart u met een hybride warmtepomp ook nog eens flink op uw energiekosten. Een aantrekkelijke investering dus.

Een warmtepomp aanschaffen bij Compleet Duurzaam

U kunt bij Compleet Duurzaam een hybride warmtepomp aanschaffen. Wij geven u geheel vrijblijvend advies voor de aansluiting van een cv warmtepomp bij u thuis. Lees hier meer over hoe een cv ketel met hybride warmtepomp precies werkt. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze all-inclusive service. Dit betekent dat wij, na het geven van advies, de warmtepomp bij u thuis komen installeren en ook de nazorg verzorgen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Een warmtepomp aanschaffen bij Compleet Duurzaam

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.