Hybride warmtepomp met CV ketel

Duurzaamheid staat tegenwoordig op de agenda van veel huishoudens, niet alleen omdat het beter voor het milieu is, maar ook omdat de fluctuerende gasprijzen veel onzekerheid geven. Een efficiënte combinatie om het huis duurzaam te verwarmen is een hybride warmtepomp met cv ketel: hiermee verbruikt u tot wel 60% minder gas voor het verwarmen van uw huis! En gaat de energierekening dus direct omlaag. Daarnaast biedt de overheid een mooie subsidie aan voor de cv ketel hybride warmtepomp.
Hybride warmtepomp met CV ketel
Hybride warmtepomp kopen

Wat is een hybride warmtepomp?

De warmtepomp en cv-ketel combinatie biedt een geavanceerde oplossing voor efficiënte en milieuvriendelijke huisverwarming, vooral in situaties waar volledige afhankelijkheid van een warmtepomp niet haalbaar is. Daarnaast vormt de hybride warmtepomp de eerste financieel aantrekkelijke stap als u het gasverbruik drastisch wilt verminderen en uw woning wilt verduurzamen. Een dergelijke warmtepomp is namelijk energiezuinig, en u kunt profiteren van subsidies op de aanschaf. Een hybride warmtepomp werkt volledig elektrisch en haalt energie uit de buitenlucht. Deze pomp kan gekoppeld worden aan zowel een nieuwe als aan een bestaande cv ketel.

Bent u op zoek naar een nog milieuvriendelijkere oplossing? Overweeg dan een vol elektrische warmtepomp die geen gebruik maakt van een cv-ketel. Ontdek hier meer over de voordelen van een vol elektrische warmtepomp voor uw woning.
De Warmtepomp

Perfecte samenwerking

Een cv ketel met hybride warmtepomp is een essentiële stap in de richting van het duurzaam verwarmen van uw woning. De combinatie zorgt ervoor dat uw huis snel opgewarmd wordt. De warmtepomp werkt continu, maar wanneer het buiten koud is of u uw huis snel moet opwarmen springt de cv ketel bij. Deze combinatie is dus ook zeer efficiënt voor huizen die nog niet het gewenste niveau van isolatie hebben. Het is dus ook mogelijk om een hybride warmtepomp op bestaande cv ketel te plaatsen of aan een reeds aanwezige cv-ketel te koppelen.

De voordelen

Deze combinatie heeft veel voordelen als eerste stap om van het gas af te komen, zeker wanneer u nog beter kunt isoleren. Maar ook als uw huis (nog) niet optimaal geïsoleerd is, biedt een hybride warmtepomp met cv ketel veel voordelen:

• Bespaar tussen de 480 en 1.080 euro per jaar

• Het grootste voordeel van een cv ketel hybride warmtepomp zijn de subsidies die u kunt krijgen voor de aanschaf hiervan. Dit bedrag ligt rond de €2.500.

• Een cv ketel en hybride warmtepomp werken naadloos samen voor optimale prestaties en rendement

• Door een cv ketel met hybride warmtepomp te gebruiken voor het verwarmen van uw woning verlaagt u uw CO2-uitstoot met minimaal 30%.

Voor onze klanten zijn het besparen op de energiekosten en het verminderen van uw uitstoot de voornaamste redenen om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bovendien is deze combinatie redelijk laagdrempelig.
advies warmtepomp
duurzame warmtepomp

In detail uitgelegd

Een cv ketel met hybride warmtepomp is een zeer efficiënte combinatie, die bestaat uit een buiten- en een binnenunit. De buitenunit is niet veel groter dan een buitenunit voor een airconditioning, en neemt niet veel ruimte in beslag. Daarnaast is er een binnenunit die bij de cv ketel hangt en waarvan de afmeting ongeveer de helft van de cv ketel bedraagt. De cv ketel met hybride warmtepomp werkt dan als volgt:

1. De buitenunit neem warme buitenlucht op

2. De warmtepomp geeft de warmte af aan de verwarming

3. De cv-ketel is hierdoor ondersteunend op koude dagen en voor het verzorgen van het warme water.

Professionele installatie is essentieel

Compleet Duurzaam verzorgt de gehele installatie van de warmtepomp voor u. Het is namelijk belangrijk dat u voor installatie van een cv ketel en hybride warmtepomp een ervaren en professioneel bedrijf inhuurt. We kunnen ook uw hybride warmtepomp op bestaande cv ketel aansluiten. Let wel op de ouderdom van uw cv ketel. Wanneer deze ouder is dan 10 jaar, raden wij aan om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen, vanwege de veiligheid en levensduur.

Onze monteurs garanderen de betrouwbaarheid en optimale levensduur van uw warmtepomp. Bovendien krijgt u garantie op de warmtepompen.
Remeha Elga Ace

Samengevat

De hybride warmtepomp met cv ketel is uw eerste stap naar verduurzaming. Wij sluiten deze professioneel aan op een bestaande of nieuwe cv ketel. Met de combinatie van cv ketel met hybride warmtepomp hebt u ook op koude momenten een warm huis en bespaart u meer dan 480 euro per jaar op uw energierekening. Bovendien zorgt deze innovatieve oplossing voor aanzienlijke gasbesparing met de warmtepomp, wat een belangrijk aspect is in het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Zet de eerste stap naar duurzaamheid en vraag vrijblijvend advies aan!

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Omvormers vallen steeds vaker uit door netspanning

Lees meer
Geen categorie

Thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract

Lees meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij wordt steeds interessanter

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.