Hoe kunt u uw bestaand huis verduurzamen?

Wist u dat uw huis verduurzamen niet alleen een positieve impact heeft op het milieu, maar ook op uw portemonnee? Uw bestaand huis verduurzamen levert u namelijk veel op. Door uw woning te verduurzamen daalt de maandelijkse energierekening, verkleint u uw ecologische voetafdruk en stijgt uw woning ook nog eens in waarde. Ontdek hoe Compleet Duurzaam u kan helpen bij het vinden van de passende oplossing om uw bestaande woning te verduurzamen. Vraag nu vrijblijvend advies aan en ontvang op maat gemaakte duurzaamheidsoplossingen voor uw woning.
bestaand huis verduurzamen

Uw bestaande woning verduurzamen met zonnepanelen

Een populaire manier om uw bestaande woning te verduurzamen is met zonnepanelen. Door zonnepanelen te installeren, verlaagt u niet alleen uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu, maar kan ook de waarde van uw woning stijgen. Er zijn verschillende typen zonnepanelen die elk een variërend rendement opleveren. Voor zonnepanelen is er helaas geen subsidie beschikbaar. Wel zijn er verschillende financieringsopties beschikbaar zoals de energiebespaarlening. Daarnaast zijn zonnepanelen ook nog eens een stuk goedkoper geworden ten opzichte van vorig jaar. De prijs is flink gezakt, waardoor u uw zonnepanelen nu al in 6 jaar terugverdient. Ook kunt u de btw terugvragen bij de aanschaf van zonnepanelen.
bestaand huis verduurzamen zonnepanelen
bestaand huis verduurzamen warmtepomp

Uw bestaande woning verduurzamen met een warmtepomp

Een bestaand huis verduurzamen met een warmtepomp biedt veel voordelen. Het draagt bij aan een beter milieu en verlaagt net als zonnepanelen ook uw energiekosten. Is uw woning na 1995 gebouwd? Dan is deze waarschijnlijk voldoende geïsoleerd voor een hybride warmtepomp. Overweegt u een all-electric warmtepomp? Dan moet uw woning extra goed geïsoleerd zijn. Met een hybride warmtepomp kan uw CO2-uitstoot dalen met ongeveer 25%. Met een all-electric warmtepomp is dit tussen de 45 en 55 procent. De overheid biedt u een subsidie aan om een warmtepomp aan te schaffen en te laten installeren. Deze subsidie bedraagt ongeveer 30% van de totale aanschaf- en installatiekosten.

Uw bestaande woning verduurzamen met een thuisbatterij

Een thuisbatterij is, vooral in combinatie met zonnepanelen, een mooie aanvulling voor het verduurzamen van uw bestaande woning. Met een thuisbatterij kunt u overtollige zonne-energie opslaan. Gemiddeld verbruikt u met zonnepanelen alleen zo’n 30% van de zonnestroom; door een thuisbatterij te koppelen aan uw zonnepanelen, verhoogt u dit percentage tot meer dan 60%. Met een thuisbatterij bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en bespaart u op uw energierekening. Er zijn verschillende thuisbatterijen beschikbaar. Voor een thuisbatterij is er helaas op dit moment geen subsidie beschikbaar. Wel kunt u geld lenen voor het verduurzamen van uw bestaande woning met een thuisbatterij. Denk aan een energiebespaarlening. De terugverdientijd van een thuisbatterij is op dit moment tussen de 10 en 15 jaar.
bestaand huis verduurzamen thuisbatterij
bestaand huis verduurzamen met compleet duurzaam

Uw bestaand huis verduurzamen met Compleet Duurzaam

Waarom uw bestaand huis verduurzamen met Compleet Duurzaam? Je huis verduurzamen met Compleet Duurzaam is de eerste stap. Alle bovenstaande producten zijn aan te schaffen bij Compleet Duurzaam. Bij ons ontvangt u een all-inclusive service. Dit betekent dat we u volledig kunnen ontzorgen bij de verduurzaming van uw bestaande woning. Dit omvat het geven van advies tot installatie en de nazorg. Compleet Duurzaam focust op het geven van persoonlijk advies en een hoge klanttevredenheid. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.