Een overkapping met zonnepanelen

Ontdek de veelzijdigheid van zonnepanelenoverkappingen. Deze innovatieve structuren bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zetten ook zonne-energie om in schone elektriciteit. Bespaar op lange termijn en verbeter uw groene imago. Van parkeerplaatsen tot terrassen, zonnepanelenoverkappingen passen naadloos in diverse omgevingen. Neem contact op met een ervaren installateur om uw duurzame visie te realiseren en uw gebouw te transformeren tot een symbool van ecologische verantwoordelijkheid.

Diverse modelen

Onze Solar Carports en Solar Veranda’s zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen voor optimale kwaliteit. Met hun strakke en eenvoudige ontwerp bieden ze een uitstekende afwerking. Onder het zonnepaneelendak kunt u uw auto opladen in de comfortabele schaduw van uw nieuwe carport. Maak nu gebruik van zelf opgewekte energie om uw auto op te laden.

Zonnepanelen Overkapping
DDS50 | Deluxe

Ontdek onze veranda met Europese zonnepanelen van 370 Wp per stuk. Met 10 panelen onder een optimale hoek maximaliseert u de energieopbrengst

Zonnepanelen Overkapping
DDS50V | Deluxe

Ontdek onze vrijstaande veranda met Europese zonnepanelen van 370 Wp per stuk. Met 10 panelen onder een optimale hoek maximaliseert u de energieopbrengst

Zonnepanelen Overkapping
DDS50V XL | Deluxe

Ontdek onze vrijstaande veranda met Europese zonnepanelen van 370 Wp per stuk. Met 15 panelen onder een optimale hoek maximaliseert u de energieopbrengst

Zonnepanelen Overkapping
DDS50 | Deluxe

 
Ervaar de perfecte fusie van functionaliteit en duurzaamheid met onze overkapping met zonnepanelen. Met een strak design en hoogwaardige materialen bieden we een unieke manier om bij te dragen aan een groenere wereld.

Tevreden klanten daar krijgen we energie van

Samen met onze klanten werken we sinds 2017 aan een mooi en persoonlijk eindresultaat. Vanuit die visie werkt Compleet Duurzaam continu aan hoge klanttevredenheid. 

John
John
2023-08-25
Compleet Duurzaam is vanaf het eerste contact met ons al zijn afspraken na gekomen. Helder en duidelijke communicatie waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. Al met al zijn we heel tevreden tot nu toe.
Julieta Kok
Julieta Kok
2023-08-01
Zeer positieve ervaring. Het orientatiegesprek was informatief en volledig. De offerte duidelijk, correct en compleet. Installatiedatum werd in goed overleg vastgesteld. De installatie zelf (incl. meterkast) werd zeer vakkundig en vlot uitgevoerd. Goed inzicht in de beste optie voor bekabeling. Uitermate tevreden over. Enige puntje van kritiek is dat toegang tot de Enlighten app pas geactiveerd werd na volledige betaling. Dat vind ik in het kader van zo'n opdracht (en aanbetaling) onterecht en ongepast!
Lex de Beijer
Lex de Beijer
2023-07-27
Nu (vorige huis ook in alle tevredenheid door Compleet Duurzaam geleverd) in nieuw huis zonnepanelen besteld, die prima en vlot in goed overleg geplaatst zijn.Communicatie verloopt ook uitstekend. Prima kwaliteit panelen.
Patrick
Patrick
2023-07-26
Van begin tot eind duidelijk en alles in overleg / conform afspraak. Installateurs denken met je mee, gewoon prima!
Jelle De Vries
Jelle De Vries
2023-07-26
Goede service! Geweldige kerels die de installatie hebben gedaan. Absolute aanrader.
Iebelo Drenth
Iebelo Drenth
2023-07-26
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject met compleet duurzaam, snelle offerte, duidelijke toelichting en óók snelle en goede plaatsing.
Carlo van Sloten
Carlo van Sloten
2023-07-26
Alles snel en geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden.

Carport met zonnepanelen

Compleet Duurzaam biedt hoogwaardige overkappingen, veranda’s, carports, Solar Veranda’s/Solar Carports, aluminium profielsystemen en lichtstraten. Hun unieke ontwerpen combineren hout voor warmte en uitstraling met aluminium voor strak design en onderhoudsgemak. Geoptimaliseerd Douglas hout zorgt voor stabiliteit, terwijl duurzaam aluminium met aanzienlijk lagere CO2-uitstoot en energieverbruik wordt gebruikt voor het daksysteem. Aluminium is volledig recyclebaar, wat de milieubelasting vermindert. Compleet Duurzaam biedt zo functionele en esthetische oplossingen voor woningen en buitenruimtes, en draagt bij aan een meer ecologisch verantwoorde bouwsector.

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)