TW Solar Glas-Folie Shingled monofacial Ultra Black 435 Wp

TW Solar Glas-Folie Shingled monofacial Ultra Black 435 Wp

TW solar (Tongwei) opgericht in 1988 is de grootse zonnepaneel producent van de wereld. Het Chinese bedrijf heeft inmiddels een ijzersterke reputatie met de nieuwste technologie op het gebied van PV-modules. Hierdoor heeft het bedrijf ook eerlijk zijn Tier 1 status verdiend, dit betekend dat het bedrijf door Bloomberg vernoemd als top fabrikant.

 

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals Shingled Celtechnologie bieden TW Solar-zonnepanelen nu meer opbrengst per m². Doordat de cellen overlappend (shingled) op het paneel zijn aangebracht ontstaat er een efficiënter oppervlak. Deze panelen zijn door deze technologie ook Ultra black, wat betekend dat er helemaal geen lijntjes te zien zijn.

  • Productgarantie: 25 jaar
  • Vermogensgarantie: Na 25 jaar 84,4%
  • Ultra zwarte panelen (geen streepjes)

    Inclusief installatie

    Beschrijving

    Het glas-folie TW solar 435 Wp paneel is een Ultra Black monofacial zonnepaneel met 320 Shingled zonnecellen. Shingled houdt in dat de zonnecellen over elkaar heen liggen wat zorgt voor meer opbrengst per vierkante meter en Ultra Zwarte uitstraling. Dit paneel is een van de eerste met deze technologie waardoor het tot wel 2 tot 3 keer meer zonnecellen benut dan de traditionele panelen. Hiernaast geeft TW Solar ook nog eens 25 jaar product en vermogensgarantie op dit paneel wat laat zien dat het bedrijf onwijs veel vertrouwen heeft in zijn product en daardoor gemakkelijk tot de High-end categorie zonnepanelen behoord. Met behulp van de nieuwe Shingled technologie zorgt het bedrijf ervoor dat de panelen erg compact zijn en vooral uitblinken op het design.