TW Solar Glas-Folie Shingled monofacial Ultra Black 435 Wp

TW solar (Tongwei) opgericht in 1988 is de grootse zonnepaneel producent van de wereld. Het Chinese bedrijf heeft inmiddels een ijzersterke reputatie met de nieuwste technologie op het gebied van PV-modules. Hierdoor heeft het bedrijf ook eerlijk zijn Tier 1 status verdiend, dit betekend dat het bedrijf door Bloomberg vernoemd als top fabrikant.

 

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals Shingled Celtechnologie bieden TW Solar-zonnepanelen nu meer opbrengst per m². Doordat de cellen overlappend (shingled) op het paneel zijn aangebracht ontstaat er een efficiënter oppervlak. Deze panelen zijn door deze technologie ook Ultra black, wat betekend dat er helemaal geen lijntjes te zien zijn.

Voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd

Het glas-folie TW solar 435 Wp paneel is een Ultra Black monofacial zonnepaneel met 320 Shingled zonnecellen. Shingled houdt in dat de zonnecellen over elkaar heen liggen wat zorgt voor meer opbrengst per vierkante meter en Ultra Zwarte uitstraling. Dit paneel is een van de eerste met deze technologie waardoor het tot wel 2 tot 3 keer meer zonnecellen benut dan de traditionele panelen. Hiernaast geeft TW Solar ook nog eens 25 jaar product en vermogensgarantie op dit paneel wat laat zien dat het bedrijf onwijs veel vertrouwen heeft in zijn product en daardoor gemakkelijk tot de High-end categorie zonnepanelen behoord. Met behulp van de nieuwe Shingled technologie zorgt het bedrijf ervoor dat de panelen erg compact zijn en vooral uitblinken op het design.

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.