Meyer Burger MB-385-HJT120-HC-BK 385Wp

Meyer Burger MB-385-HJT120-HC-BK 385Wp

Het 385 Wattpiek zonnepaneel van Meyer Burger is een premium All Black paneel met 120 cellen en antireflectie-coating. Met een vermogen van 375-390 Wp en een rendement tot 20,9%, is dit paneel niet alleen krachtig maar ook esthetisch verantwoord. Het volledig zwarte ontwerp en geanodiseerde aluminium frame passen goed bij verfijnde architectuur.

Dit paneel maakt gebruik van de nieuwste generatie heterojunction-zonnecellen en gepatenteerde SmartWire Connection Technology, wat zorgt voor een optimale celverbinding en een hoger rendement dan vergelijkbare producten van andere fabrikanten, zelfs bij ongunstige lichtomstandigheden.

De Meyer Burger Premium Solar Module is bovendien beter beschermd tegen de gevolgen van microscheurtjes en andere omgevingsinvloeden, zoals uv-straling of wind. De ultrastabiele, met aluminium versterkte backsheet biedt extra bescherming tegen vocht. Dit paneel kan dus flexibel worden ingezet.

Alle Meyer Burger zonnecellen en modules worden ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd volgens hoge duurzaamheidsnormen in Duitsland met speciaal ontwikkelde productieapparatuur. Met een marktleidende product- en vermogensgarantie van 25 jaar en een onovertroffen restcapaciteit van 92%, is dit paneel een betrouwbare keuze voor de lange termijn.

 • 25 jaar productgarantie
 • Vermogensgarantie: na 25 jaar 92%
 • Tot wel 20% meer energieopbrengst, ook bij weinig licht

  Inclusief installatie

  Beschrijving

  Meyer Burger is een Zwitsers bedrijf dat al sinds 1953 gespecialiseerd is in zonnecel- en zonnepaneeltechnologie. Het bedrijf heeft zich weten te onderscheiden van andere zonnepaneelfabrikanten door zich te richten op de doorontwikkeling van de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Door verschillende siliciumlagen te combineren, heeft Meyer Burger een unieke celstructuur weten te creëren die meer zonne-energie opneemt dan traditionele cellen.

  Een ander voordeel van de HJT-cellen van Meyer Burger is dat de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel stroomt, zelfs bij weinig zonlicht. Het bedrijf maakt bovendien gebruik van SmartWire-technologie (SWCT™), waardoor de efficiëntie en stabiliteit van de cellen wordt vergroot en de kans op microscheuren wordt verkleind. Dankzij de flinterdunne verbindingsdraden wordt de schaduwwerking op de zonnecellen met tot wel 30% verminderd, wat resulteert in meer energieopbrengst.

  Meyer Burger heeft een reputatie opgebouwd als innovatief bedrijf met oog voor duurzaamheid. Ze ontwikkelen hun zonnecellen en -panelen in Zwitserland en produceren deze volgens hoge duurzaamheidsnormen in Duitsland met behulp van speciaal ontwikkelde productieapparatuur. Het bedrijf biedt bovendien een marktleidende product- en vermogensgarantie van 25 jaar met een onovertroffen restcapaciteit van 92%, waardoor hun producten een betrouwbare keuze zijn voor de lange termijn.