Meyer Burger MB-385-HJT120-HC-BK 385Wp

Het 385 Wattpiek zonnepaneel van Meyer Burger is een premium All Black paneel met 120 cellen en antireflectie-coating. Met een vermogen van 375-390 Wp en een rendement tot 20,9%, is dit paneel niet alleen krachtig maar ook esthetisch verantwoord. Het volledig zwarte ontwerp en geanodiseerde aluminium frame passen goed bij verfijnde architectuur.

Dit paneel maakt gebruik van de nieuwste generatie heterojunction-zonnecellen en gepatenteerde SmartWire Connection Technology, wat zorgt voor een optimale celverbinding en een hoger rendement dan vergelijkbare producten van andere fabrikanten, zelfs bij ongunstige lichtomstandigheden.

De Meyer Burger Premium Solar Module is bovendien beter beschermd tegen de gevolgen van microscheurtjes en andere omgevingsinvloeden, zoals uv-straling of wind. De ultrastabiele, met aluminium versterkte backsheet biedt extra bescherming tegen vocht. Dit paneel kan dus flexibel worden ingezet.

Alle Meyer Burger zonnecellen en modules worden ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd volgens hoge duurzaamheidsnormen in Duitsland met speciaal ontwikkelde productieapparatuur. Met een marktleidende product- en vermogensgarantie van 25 jaar en een onovertroffen restcapaciteit van 92%, is dit paneel een betrouwbare keuze voor de lange termijn.

Voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd

Meyer Burger is een Zwitsers bedrijf dat al sinds 1953 gespecialiseerd is in zonnecel- en zonnepaneeltechnologie. Het bedrijf heeft zich weten te onderscheiden van andere zonnepaneelfabrikanten door zich te richten op de doorontwikkeling van de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Door verschillende siliciumlagen te combineren, heeft Meyer Burger een unieke celstructuur weten te creëren die meer zonne-energie opneemt dan traditionele cellen.

Een ander voordeel van de HJT-cellen van Meyer Burger is dat de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel stroomt, zelfs bij weinig zonlicht. Het bedrijf maakt bovendien gebruik van SmartWire-technologie (SWCT™), waardoor de efficiëntie en stabiliteit van de cellen wordt vergroot en de kans op microscheuren wordt verkleind. Dankzij de flinterdunne verbindingsdraden wordt de schaduwwerking op de zonnecellen met tot wel 30% verminderd, wat resulteert in meer energieopbrengst.

Meyer Burger heeft een reputatie opgebouwd als innovatief bedrijf met oog voor duurzaamheid. Ze ontwikkelen hun zonnecellen en -panelen in Zwitserland en produceren deze volgens hoge duurzaamheidsnormen in Duitsland met behulp van speciaal ontwikkelde productieapparatuur. Het bedrijf biedt bovendien een marktleidende product- en vermogensgarantie van 25 jaar met een onovertroffen restcapaciteit van 92%, waardoor hun producten een betrouwbare keuze zijn voor de lange termijn.

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.