Luxor ECO Line N-type Glas-Glas Full Black 410 Wp

Luxor ECO Line N-type Glas-Glas Full Black 410 Wp

Luxor Solar opgericht in 2004 in het Duitse Stuttgart. Het bedrijf is gekeurd tot ToP PV Brand. De zonnepanelen van Luxor zijn High-end en getest vanuit uiterst strenge Duitse normen. Alle panelen die de fabriek verlaten zijn 100% goedgekeurd op kwaliteit en microscheurtjes, deze kunnen ontstaan tijdens het productieproces. Hierdoor behoord Luxor dan ook tot de Tier 1 lijst van Bloomberg. Luxor onderscheidt zich voornamelijk ook met een laag klachtenpercentage van <0,003%, de nieuwste technologie, ultramoderne productieapparatuur, 100% voorsortering van cellen op stroom, spanning en optiek,  100% testen van modules op microscheurtjes voor en na laminering door middel van elektroluminescentie. Hoogwaardige flitsers met parameters gecontroleerd en bewaakt door Luxor voor nauwkeurige meetresultaten

Als u opzoek bent naar een hoogwaardig product met Europese kwaliteiten samen met Duitse garantie bent u bij Luxor op het juiste adres!

 • Productgarantie: 30 jaar
 • Vermogensgarantie: 89% na 30 jaar
 • De allernieuwste productie van Glas-Glas zonnepanelen

  236 incl. Btw

  Inclusief installatie

  Beschrijving

  Ons Luxor 410 Wp paneel is een Full Black paneel wat zich onderscheidt met Glas-Glas N-type TopCon cellen, wat resulteert in onwijs lange Duitse garanties tot wel 30 jaar.

  Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 89% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.