Energyra ECLECTIC Full Black PERC MWT 355 Wp

Energyra zonnepanelen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met Nederlandse solar know-how en Europese intelligente robot apparatuur. Het bedrijf ging van start in 2018 als innovatief zonnepanelen fabrikant. De kernkwaliteit van het bedrijf is dat ze geen gebruik maken van Lood of Fluor wat zorgt voor duurzame producten.

Voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd

De Energyra ECLECTIC Full Black PERC MWT 355 Wp is een compact en duurzaam paneel.                De zonnepanelen van Energyra zijn van 100% Nederlandse bodem.

De PERC solar cellen hebben een bredere spectrale gevoeligheid, waardoor meer kWh opgewekt wordt, ook in de vroege morgen en late avond. DSM AntiReflectie coating optimaliseert de lichtinval
efficiency bij lagere zoninstralingshoeken, 4% transmissiewinst. Het paneel heeft 3% meer werkend oppervlak door MWT back-contact. Het MWT back-contact ontwerp verlaagt de kans
op microscheurtjes aanzienlijk en voorkomt dat eventuele hotspots kans krijgen te ontstaan. Technologische vooruitgang in celontwerp en celprestaties resulteren in een buitengewoon lage LID-impact.De productie van de ECLECTIC is Cadmiumvrij, loodvrij (soldeer voor decelverbinding), fluorvrij (backsheet en kabelsaansluitdoos), PFAS-vrij (backsheet) wat resulteert in een circulair duurzaam product.

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.