Remeha Elga Ace 4 kW

Remeha Elga Ace 4 kW

De Elga Ace 4kW is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater.


Compleet geïnstalleerd met 7 meter koelleiding, 20l buffervat en vuilfilter. Vanaf € 4499,- (na aftrek subsidie)

   Inclusief installatie

   Beschrijving

   Remeha Elga Ace

   De Remeha ELGA ACE is een hybride warmtepomp die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Hij werkt hand in hand met uw bestaande CV-ketel om ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en effectief wordt verwarmd.
   Remeha Elga Ace
   Hybride warmtepomp met CV ketel

   In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

   Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

   De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

   Hybride warmtepomp met CV ketel
   warmtepomp installeren

   Levering, installatie en inbedrijfstelling:

   Om de levensduur van uw installatie te garanderen, is een professionele montage essentieel. Bij Compleet Duurzaam staat kwalitatieve installatie hoog in het vaandel. Ons team van deskundige installateurs zorgt voor een minutieuze afwerking en besteedt optimale zorg aan uw installatie. U kunt rekenen op een duurzame en betrouwbare installatie wanneer u voor Compleet Duurzaam kiest.

   Vraag advies aan

   Wij helpen u graag!

   Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

   Hidden
   Waar heeft u interesse in?
   Name(Vereist)