Enphase IQ8+

248 incl. Btw

Enphase Energy is een op NASDAQ genoteerd energietechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Petaluma, Californië. Enphase ontwerpt en produceert software gestuurde energieoplossingen voor woningen die zich uitstrekken over het opwekken van zonne-energie, energieopslag in huis en webgebaseerde monitoring en controle. Enphase heeft ongeveer tien miljoen micro-omvormers op zonne-energie verscheept, voornamelijk naar de residentiële en commerciële markten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Micro-omvormers zetten de gelijkstroom van het zonnepaneel (DC) direct om in net-compatibele wisselstroom (AC) voor gebruik of export. Enphase was het eerste bedrijf dat de micro-omvormer met succes op grote schaal op de markt bracht en blijft marktleider.

Voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd

De Enphase micro-omvormers hebben een extreem laag uitvalpercentage en zijn daardoor zeer betrouwbaar. Met een levensduurverwachting van 30-35 jaar en een hoge product garantie van 25 jaar ben je zeker van langdurige topkwaliteit.

  • Geen grote omvormer in huis
  • Stil systeem
  • Maximaal rendement per paneel
  • Makkelijk uitbreidbaar (zonnepaneel of thuisbatterij)
  • Real-time inzicht per paneel
  • Brandveiligheid

De IQ8 series beschikt over:

  • Nieuwe slimme chip (ASIC): hoger rendement en lager uitvalpercentage 0,05%
  • Smart grid voorbereid systeem: de IQ8 serie kan door zijn slimme chip (ASIC) met of zonder netaansluiting opereren.
  • Extreem veilig: dankzij de Rapid Shutdown en nog strengere brandveiligheid normen is de IQ8 serie tegen alles bestand

 

 


		

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.