Enphase IQ Batterij 3T

Enphase IQ Batterij 3T

Het IQ Battery 3T AC-opslagsysteem combineert betrouwbaarheid, intelligentie en gebruiksvriendelijkheid in één innovatief pakket. Met een robuuste energiecapaciteit van 3,5 kWh en uitgerust met vier geïntegreerde netvormende micro-omvormers die een solide vermogen van 1,28 kW leveren, staat dit systeem aan de top van de energieopslagoplossingen. Het biedt niet alleen essentiële back-upfunctionaliteiten, maar stelt installateurs ook in staat om efficiënt het perfecte systeemformaat te bepalen, geschikt voor zowel gloednieuwe installaties als retrofit-projecten. Voor wie zoekt naar een geoptimaliseerde oplossing in energieopslag, is de IQ Battery 3T een onmiskenbare keuze.

 • Pro 1
 • Pro 2

  Inclusief installatie

  Beschrijving

  Enphase Encharge: Vertrouwd, Esthetisch en Flexibel

  Enphase Encharge is niet zomaar een energieopslagsysteem; het combineert innovatie met elegantie. Hier zijn enkele redenen waarom het een topkeuze is voor moderne huiseigenaren:

  Vertrouwd Merk

  Enphase staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit in de zonne-energiesector. Als je voor Encharge kiest, kies je voor bewezen prestaties.

  batterij voor zonnepanelen prijs

  Mooi Design

  Naast functionaliteit hecht Enphase waarde aan esthetiek. De Encharge-batterijen zijn ontworpen om naadloos in elk huishouden te integreren, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van je woning

  Flexibiliteit

  Wat Encharge onderscheidt, is zijn aanpassingsvermogen. Of je nu een nieuw zonne-energiesysteem installeert of een bestaand systeem wilt uitbreiden, Encharge integreert moeiteloos.

  Enphase AC-Batterijsysteem: De Toekomst van Energieopslag

  Bij het kiezen van een thuisbatterijsysteem is het cruciaal om te investeren in innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hier zijn enkele opvallende kenmerken van het Enphase Encharge IQ AC-batterijsysteem:

  Specificaties Enphase Encharge T3 Batterij

  Wanneer je overweegt te investeren in een geavanceerde energieopslagoplossing, zijn de technische details van cruciaal belang. Hier zijn de specificaties van de Enphase Encharge Batterij:

  Enphase IQ Battery certificaat

  Wij bij Compleet Duurzaam zijn trots te melden dat wij de erkende certificering van Enphase University hebben verworven voor de installatie van de geavanceerde Enphase IQ Battery. Dit onderstreept onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en expertise in duurzame energieoplossingen.

  De certificatie vereiste dat ons team een grondige online training volgde via Enphase University. Daarna hebben we met succes een systeemontwerp ingediend dat aan de strenge eisen van Enphase voldoet.

  Wat betekent dit voor u? U kunt erop vertrouwen dat wij, als gecertificeerde partner, de nieuwste kennis en vaardigheden hebben op het gebied van batterijopslag. Of u nu een nieuw systeem wilt of een upgrade overweegt, Compleet Duurzaam is uw deskundige keuze voor een betrouwbare energieopslag.

  Vraag advies aan

  Wij helpen u graag!

  Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

  Hidden
  Waar heeft u interesse in?
  Name(Vereist)

  Compleet Duurzaam

  Vraag een offerte aan

  Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

  Hidden
  Interesse in?(Vereist)
  Naam(Vereist)

  DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

  DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

  Luxor 415Wp | Glas Glas

  Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

  Meyer Burger 385Wp Full Black

  Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

  Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

  Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.