Waarom een Thuisbatterij Zonnepanelen Kopen een Slimme Keuze Is

Duurzame energie is belangrijker dan ooit. Aan de lopende band worden windmolenparken gebouwd, en worden er zonnepanelen op daken gelegd. Compleet Duurzaam is bekend van de zonnepanelen en het verduurzamen van uw huis. Een thuisbatterij voor zonnepanelen kopen is een prima aanvulling op het leggen van de zonnepanelen. Hiermee kunt u uw eigen opgewekte energie opslaan en op een later moment gebruiken. Het gaat zelfs zo ver, dat u bij stroomuitval in uw eigen stroom kunt voorzien. Minder afhankelijk en volledig klaar voor de toekomst. Vraag nu advies aan om een zonnepanelen batterij te kopen.
thuisbatterij zonnepanelen kopen

Besparen met een Thuisaccu voor Zonnepanelen

Een thuisaccu zonnepanelen kopen is een slim idee. Denk aan het verlagen van uw energierekening, het gebruik van eigen opgewekte energie en het feit dat u deels zelfvoorzienend bent.

Sla energie op

U kunt een thuisbatterij zonnepanelen kopen om energie op te slaan tijdens daluren en de opgeslagen energie weer gebruiken tijdens piekuren. Dit zorgt voor een lagere energierekening!

Slimme omvormer

Iedere thuisbatterij heeft een slimme omvormer die ervoor zorgt dat u uw stroom ook kunt gebruiken voor het laden van uw elektrische auto bijvoorbeeld. Zo belast u het net minder!

Thuisbatterij Zonnepanelen Kopen is een Slimme Investering

Een investering in een thuisbatterij, is een investering voor de toekomst. Een thuisbatterij zonnepanelen kopen zorgt voor een kortere terugverdientijd van de zonnepanelen. Daarnaast verdient u uw investering terug in 10 à 14 jaar tijd – en dankzij innovatie wordt dit ieder jaar korter.

De met uw zonnepanelen opgewekte stroom hoeft u niet terug te leveren: u slaat deze op om op een later moment weer te gebruiken. Dit betekent een besparing op de maandelijkse energiefactuur en maakt het bezitten van zonnepanelen weer aantrekkelijk. Door een zonnepanelen batterij te kopen bent u verder minder afhankelijk van het stroomnet, omdat u de thuisbatterij ook als noodvoorziening kunt gebruiken.
Thuisbatterij

Thuisbatterij voor zonnepanelen kopen: de juiste integratie

Verhoog de efficiëntie van uw eigen zonne-energie met de thuisbatterijen van Compleet Duurzaam. Een thuisaccu zonnepanelen kopen betekent dat wij de batterij aansluiten op uw huidige zonnepanelen, of dat u de thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen koopt. Eerstgenoemde maakt het financieel nog aantrekkelijker, aangezien het terugleveren van zelfopgewekte stroom aan het net niet altijd rendabel is.

Het bezit van een thuisbatterij betekent ook dat u tot wel 60% van uw eigen opgewekte energie kunt gebruiken, in tegenstelling tot de 30% van de energie die u opwekt tijdens mooi weer. Efficiëntie en duurzaamheid gaan hand in hand bij een thuisbatterij kopen voor zonnepanelen.

Waarom kiest u voor een thuisbatterij zonnepanelen?

Bovenstaand kunt u meerdere voordelen lezen waarom een thuisbatterij rendabel is in bijna iedere situatie. Een thuisbatterij voor zonnepanelen kopen zorgt voor een verduurzaming van, en efficiënte energieregeling in uw huis.

Wij leveren de Enphase Thuisbatterijen die innovatie ademen. Met deze thuisbatterijen ontvangt u namelijk:

• Updates op afstand

• Minimaal 15 jaar garantie

• Mobiele app om de opslag van uw energie in te zien

• Ondersteuning bij gebruik eigen energie.
subsidie thuisbatterij

Samengevat

Een thuisbatterij kopen voor zonnepanelen heeft veel voordelen voor uw eigen energieverbruik, de energierekening en de duurzaamheid van uw woning. Hierdoor kunt u zelfs op bewolkte dagen uw eigen energie gebruiken. Verminder de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Tegelijkertijd belast u het net een stuk minder door het gebruik van uw eigen energie. Laat u wel adviseren over de mogelijkheden en de toepassing in uw situatie. In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek bepalen we uw energiebehoefte en welke thuisbatterij hierbij past. Meer weten? Vraag nu advies aan!

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.