Service van Compleet Duurzaam?

Bij Compleet Duurzaam staan kwaliteit, tevredenheid en transparantie centraal in de relatie met onze klanten. Het is belangrijk voor onze klanten om te weten dat – hoewel wij ons maximaal inzetten voor het oplossen van problemen – kosten verbonden zijn aan onze service. Bij de klanten die niet gekozen hebben voor een Comfort onderhoudsabonnement bij Compleet Duurzaam zullen bij reparaties of arbeidsloon en voorrijkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn noodzakelijk om de kwaliteit en snelheid van onze service te garanderen, zodat wij altijd de beste oplossingen kunnen bieden en de systemen van onze klanten optimaal kunnen onderhouden. Kiest u voor een Comfort onderhoudsabonnement bij Compleet Duurzaam? Dan betaalt u geen arbeidsloon en voorrijkosten bij Service beurten. 

Onderhoud & optimalisatie | Abonnement

Abonnement|24 mnd

Zonnepanelen Optimaal
4,95 / maand

Abonnement |24 mnd

Zonnepanelen Comfort
9,95 / maand

Abonnement |24 mnd

Warmtepomp Comfort
14,95 / maand

Benieuwd of uw zonnepanelen nog goed werken? Doe dan de check

Zonnepanelen APK
€ 299,- / eenmalig

Heeft u zonnepanelen, maar zijn ze niet van Compleet Duurzaam en wilt u weten of ze nog optimaal functioneren? Profiteer dan van onze Zonnepanelen APK check. Wij voeren een uitgebreide controle uit volgens de NEN1010 norm, waarbij we specifiek letten op de volgende essentiële aspecten:

U ontvangt na onze grondige Zonnepanelen APK check een gedetailleerd rapport met de status van uw systeem en inclusief aanbevelingen voor eventuele verbeteringen. Onze check waarborgt dat uw zonnepanelen veilig, efficiënt en conform de normen blijven werken.

Onderhoud