Waarom kiezen voor een thuis laadpaal?

Is het een slimme investering om een elektrische auto te nemen? Waarom zou ik een laadpaal laten installeren als ik een stekker kan gebruiken? Leer in 2 minuten meer hierover….

Laadpaal thuis

Een laadpaal thuis installeren brengt een reeks voordelen met zich mee die het dagelijks leven van een elektrische autobezitter aanzienlijk kunnen verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom een thuislaadpaal een uitstekende keuze is, samen met enkele specificaties die u kunt verwachten:

Laadpaal zakelijk

Een laadpaal thuis installeren brengt een reeks voordelen met zich mee die het dagelijks leven van een elektrische autobezitter aanzienlijk kunnen verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom een thuislaadpaal een uitstekende keuze is, samen met enkele specificaties die u kunt verwachten:
laadpaal

Openbare laadpalen

Het gebruik van een openbare laadpaal kan vaak ongemakkelijk zijn vanwege de beperkte beschikbaarheid, waardoor u mogelijk moet wachten op een vrije plek. Bovendien zijn de kosten voor het laden buitenshuis vaak hoger dan thuisladen. Ook kunt u te maken krijgen met laadpalen die buiten werking zijn, wat extra tijd en stress oplevert. Kies voor gemak en betrouwbaarheid met een thuislaadpaal van Compleet Duurzaam.

Hoe snel is een Laadpaal?

Hoe snel een laadpaal uw elektrische auto laad is afhankelijk van het vermogen van de laadpaal, type van de elektrische auto en het type meterkast. Als uw een auto of meterkast heeft met 1-fase dan kan de laadpaal thuis met 3,7 kW (gemiddeld 16 uur) of 7,4 kW (gemiddeld 8 uur)opladen. Met 3-fase is het 11 kW (gemiddeld 6 uur) of 22kW (gemiddeld 3 uur). Een gemiddelde laadtijd van een elektrische auto is met een 3,7 kW laadpaal in 16 uur vol terwijl de auto met een 22 kW laadpaal in 3 uur vol is.
Langertermijn

De voordelen van een laadpaal bij u thuis:

Een laadpaal thuis installeren brengt een reeks voordelen met zich mee die het dagelijks leven van een elektrische autobezitter aanzienlijk kunnen verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom een thuislaadpaal een uitstekende keuze is, samen met enkele specificaties die u kunt verwachten:1. Lange levensduur/ productgarantie

2. Gemak bij u thuis

3. Veilig

4. Tot 8 keer sneller opladen met een stekker

5. Kostenbesparing

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.