Jaren 30 huis verduurzamen doet u zo

Heeft u een jaren 30 woning en bent u op zoek naar manieren om deze te verduurzamen? In dit artikel delen we met u een aantal tips waar u direct mee aan de slag kunt. Uw jaren 30 huis verduurzamen brengt veel voordelen met zich mee. Ontdek in dit artikel hoe u uw jaren 30 huis kunt verduurzamen en begin direct met besparen en bijdragen aan een beter milieu.
jaren 30 huis verduurzamen
Woning verduurzamen met isolatie

De eerste stappen

Het verduurzamen van uw jaren 30 woning biedt veel verschillende voordelen. De uitdaging om een jaren 30 woning te verduurzamen is wel groter door de leeftijd van de woning en de bouwstijl. Hierdoor zal een jaren 30 woning verduurzamen meer kosten met zich meebrengen. Energiekosten zijn meestal hoger en jaren 30 woningen zijn niet goed geïsoleerd. Dit betekent aan de andere kant dat er juist veel te winnen valt als u ervoor kiest uw woning te verduurzamen. U verbetert uw wooncomfort en verlaagt uw energierekening. Door te beginnen bij het goed isoleren van uw woning, houdt u de warmte binnen wat leidt tot lagere energiekosten. Denk hierbij aan het isoleren van het dak, het vervangen van glas en het isoleren van vloeren en buitenmuren.
verduurzamen jaren 30 woning

Uw jaren 30 woning verduurzamen met Compleet Duurzaam

Jaren 30 woning verduurzamen brengt kosten met zich mee, maar het is een investering die zich op lange termijn uitbetaalt. Bij Compleet Duurzaam denken we graag mee hoe u uw woning kunt verduurzamen. Met onze all-inclusive service kunnen we u volledig ontzorgen in het verduurzamen van uw jaren 30 woning. Zo geven we u advies, verzorgen we de installatie en doen we de nazorg. Onze producten zijn van hoge kwaliteit waardoor u bespaart op uw energierekening, een bijdrage levert aan een beter milieu en uw woning toekomstbestendig maakt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Jaren 30 woning verduurzamen met zonnepanelen

Is uw jaren 30 woning nu goed geïsoleerd? Dan kunt u verdere stappen ondernemen om uw woning te verduurzamen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning verder te verduurzamen. Zo kunt u ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak.

U kunt met zonnepanelen uw eigen energie opwekken. Hierdoor verlaagt u uw CO2-uitstoot, waardoor u bijdraagt aan het milieu. Ook zorgt deze duurzame investering voor een verlaging van uw energierekening en een waardestijging van uw woning.

U kunt uw zonnepanelen op dit moment al binnen 6 jaar terugverdienen.
Jaren 30 woning verduurzamen met zonnepanelen
Jaren 30 woning verduurzamen met een warmtepomp

Jaren 30 woning verduurzamen met een warmtepomp

U kunt er ook voor kiezen om uw jaren 30 huis te verduurzamen met een warmtepomp. Met een warmtepomp onttrekt u warmte uit de buitenlucht. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden om uw woning te verwarmen. Bij een jaren 30 woning kunt u na isolatie kiezen voor een hybride warmtepomp. Dit is een warmtepomp die samenwerkt met uw cv-ketel. Kan de warmtepomp zelf niet genoeg warmte leveren? Dan springt uw cv-ketel bij.

De terugverdientijd van een warmtepomp ligt tussen de 5 en de 10 jaar.

Jaren 30 woning verduurzamen met een thuisbatterij

Een thuisbatterij aanschaffen is een sterke combinatie met zonnepanelen. U kunt met een thuisbatterij uw overtollige zonne-energie opslaan en later gebruiken. Hierdoor wordt u nog minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Er zijn verschillende thuisbatterijen beschikbaar. Het is belangrijk om bij een thuisbatterij te kijken naar de compatibiliteit met uw zonnepanelen en de capaciteit van de thuisbatterij. Wij kunnen u hierin adviseren. Bij de afbouw van de salderingsregeling wordt het financieel nog aantrekkelijker om een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen in te zetten.

De terugverdientijd van een thuisbatterij is op dit moment gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar.
Jaren 30 woning verduurzamen met een thuisbatterij

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.