Enphase batterijen bij Compleet Duurzaam

In een wereld waar duurzame energieopslag essentieel is, introduceert Compleet Duurzaam de innovatieve Enphase Encharge IQ Thuisbatterijen. Deze batterijen schitteren met hun gedistribueerde architectuur: iedere batterij bevat meerdere IQ Microinverters die energie soepel omschakelen tussen DC en AC. Deze technologie garandeert veiligheid en betrouwbaarheid; zelfs bij een defecte microinverter blijft je huis verlicht. Pluspunt? Universele compatibiliteit. Onafhankelijk van je bestaande omvormer, integreren de Encharge IQ batterijen moeiteloos. Kortom, voor wie naar de toekomst kijkt en een robuuste, flexibele energieopslag zoekt, zijn deze thuisbatterijen de sleutel. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kies voor Compleet Duurzaam.
IQ Battery 3T hero

Enphase Encharge 3T

Maak kennis met de IQ Battery 3T, een slim, veilig en gebruiksvriendelijk alles-in-één AC-opslagsysteem. Met een indrukwekkende bruikbare energiecapaciteit van 3,5 kWh en vier krachtige, geïntegreerde netvormende micro-omvormers van 1,28 kW, staat deze batterij garant voor topprestaties. Geniet van de geruststellende back-upmogelijkheden en vertrouw op de flexibiliteit die het systeem biedt: installateurs kunnen moeiteloos de perfecte systeemgrootte ontwerpen voor zowel nieuwe als retrofit-projecten.

Stap vandaag nog over op de IQ Battery 3T en ervaar de toekomst van energieopslag.
Thuisbatterij 10T

Enphase Encharge 10T

De IQ Battery 10T is uw antwoord: een alles-in-één AC-gekoppeld opslagsysteem dat betrouwbaarheid, intelligentie, gebruiksgemak en veiligheid combineert. Voortbouwend op de kracht van drie basis IQ Battery 3T-units, biedt deze batterij een indrukwekkende bruikbare energiecapaciteit van 10,5 kWh. Met twaalf geïntegreerde netvormende micro-omvormers met een gecombineerd vermogen van 3,84 kW, garandeert hij naadloze prestaties.

Of u nu een gloednieuw systeem installeert of een bestaand systeem vernieuwt, installateurs vinden snel de ideale systeemgrootte die perfect past bij elke behoefte.

Enphase AC-Batterijsysteem: De Toekomst van Energieopslag

Bij het kiezen van een thuisbatterijsysteem is het cruciaal om te investeren in innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hier zijn enkele opvallende kenmerken van het Enphase Encharge IQ AC-batterijsysteem:

1. Volledig Geïntegreerd IQ8X-BAT-Microinverters

2. Lithium-ijzerfosfaat Chemie

3. Upgrades op Afstand

4. Mobiele Monitoring

5. Eigen Verbruik Ondersteuning

6. 15 Jaar Garantie
is een thuisbatterij rendabel

Enphase IQ Battery certificaat

Wij bij Compleet Duurzaam zijn trots te melden dat wij de erkende certificering van Enphase University hebben verworven voor de installatie van de geavanceerde Enphase IQ Battery. Dit onderstreept onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en expertise in duurzame energieoplossingen.

De certificatie vereiste dat ons team een grondige online training volgde via Enphase University. Daarna hebben we met succes een systeemontwerp ingediend dat aan de strenge eisen van Enphase voldoet.

Wat betekent dit voor u? U kunt erop vertrouwen dat wij, als gecertificeerde partner, de nieuwste kennis en vaardigheden hebben op het gebied van batterijopslag. Of u nu een nieuw systeem wilt of een upgrade overweegt, Compleet Duurzaam is uw deskundige keuze voor een betrouwbare energieopslag.

Een geïntegreerd compleet systeem.

De Enphase IQ Batteries zijn ontwikkeld op een platform voor gedistribueerde architectuur. Dit modulaire ontwerp voor micro-omvormers betekent dat je je systeem snel en gemakkelijk kunt uitbreiden naarmate je energiebehoefte verandert
Thuisbatterij

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.