Energiebeheer

Energiebeheer in uw wonin

Gebruik uw energie Slim met energiebeheer

Duurzame energie gaat niet alleen over het opwekken van zonne-energie, maar ook over efficiënt en effectief gebruik van energie. Tegenwoordig is het mogelijk om opwekking, opslag, controle en beheer van energie in één compleet systeem te combineren.

Onze reviews

Herman
Hoogkarspel
Lees verder
Prima marktconforme offerte ontvangen. Goed geholpen en heldere uitleg door adviseur. Plaatsing ging snel en alles ziet er prima uit. Opbrengst eerste maand in lijn met wat was berekend.
Eimert
Almere-Buiten
Lees verder
Op 2 Maart 2020 zonnepanelen laten plaatsen door Compleet Duurzaam, nette vriendelijke monteurs met vakkennis in huis en na het plaatsen van de installatie een duidelijke uitleg van de slimme meter in de meterkast. Geen no nonsense, maar eerlijk en oprecht vertegenwoordigd. Compleet Duurzaam ontzorgt u van alle zaken, van A tot en met de BTW teruggave.
Miranda
Alkmaar
Lees verder
Wij hebben nu ruim een maand zonnepanelen van Compleet Duurzaam en zijn zeer tevreden. Bij de aanvraag van de offerte zijn we goed geinformeerd over welke opties we hadden en wat de verschillen waren. De dag van plaatsing waren de medewerkers op tijd, beleefd en de panelen zijn vlot geplaatst. De BTW teruggave wordt tegen een kleine vergoeding geregeld door een administratiekantoor. Ook zij communiceren duidelijk en antwoorden vragen vlot.
Frans
Oudesluis
Lees verder
Vanaf de uitleg tot en met de plaatsing een plezierige ervaring De kennis van zaken en het eindeloos geduld bij het bepalen van de juiste keuzes, gevolgd door een offerte terplekke is al een zeldzaam fijne ervaring, Als dan het plaatsen en de afhandeling erna met hetzelfde vakmanschap, ordelijkheid en goed overleg gebeurt, dan kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn!
Postma
Leeuwarden
Lees verder
Goede service, en alle tijd genomen voor uitleg. Na diverse offertes van verschillende bedrijven komt Compleet Duurzaam bij ons als beste uit de bus, duidelijke uitleg en demonstratie van te leveren materiaal en na een vlotte en secure installatie netjes werk geleverd.
Klaas-Jan
Bedum
Lees verder
Kundig en zeer professioneel Het hele traject van offerte tot oplevering heb ik als een verademing ervaren. Zeer deskundig, goede kwaliteit materialen, uitstekende installatie en professionele aftersales. Ik vond vooral de begeleiding bij de advisering erg goed. Duidelijke afspraken, die ook nagekomen werden, en vlotte reacties op vragen.
Koos
Andijk
Lees verder
Als klant zijn we bij Compleet Duurzaam heel goed geholpen. Vanaf het moment van aanmelding bij het loket in Alkmaar tot aan het moment van plaatsing van de zonnepanelen zijn wij steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Het contact met Hoang was prettig en we konden goede afspraken maken. Verder zijn we blij met de snelheid waarmee het proces is verlopen.
Previous
Next