Bloemendaal geeft extra subsidie op (hybride) warmtepomp

Twijfelt u nog over een warmtepomp? Bovenop de landelijke subsidie verstrekt de gemeente Bloemendaal een extra subsidie van 250 euro aan wooneigenaren die overgaan tot de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Op die manier wordt het nog aantrekkelijker om uw aardgasverbruik te verlagen. Compleet Duurzaam begeleidt u graag in dit proces.
Warmtepomp Bloemendaal
Ontwerp zonder titel (5)

ISDE subsidie

Wie nu een (hybride) warmtepomp aanschaft, kan sowieso gebruik maken van de landelijke Investerings Subsidie energie en Energiebesparing (ISDE-subsidie) die zo’n 30% van de aanschafkosten dekt.
Ontwerp zonder titel (9)

Extra subsidie warmtepomp

De gemeente Bloemendaal heeft het vanaf 1 november 2023 voor haar bewoners mogelijk gemaakt om een extra subsidie van 250 euro aan te vragen, zolang het gemeentebudget (50.000 euro) hiervoor beschikbaar is. Op die manier wil Bloemendaal inwoners helpen om het aardgasverbruik verder te laten dalen en te kiezen voor een duurzamere vorm van verwarmen.

Voordelen warmtepomp

o Met een hybride warmtepomp kunt u tot wel honderden euro’s per jaar besparen.

o De hybride warmtepomp is toepasbaar bij bestaande cv-ketels van 6 jaar en jonger.

o Een hybride warmtepomp neemt in uw huis weinig ruimte in beslag.

o Met een all-electric ready hybride oplossing kunt u voorsorteren naar een aardgasloze woning.

o Op de aanschaf voor een hybride warmtepomp krijgt u tot maximaal 30 procent subsidie.

o Heeft u zonnepanelen? Dan is een hybride warmtepomp financieel extra interessant.

o U verlaagt uw aardgasverbruik en CO2-uitstoot. Dat is goed voor het klimaat.
De Warmtepomp

Hoe vraagt u subsidie aan?

Als klant van Compleet Duurzaam hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van subsidie voor uw warmtepomp. Uw persoonlijke adviseur van Compleet Duurzaam neemt dit proces volledig uit handen.

Zodra u de Investerings Subsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE)-subsidiebeschikking van Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) hebt ontvangen, kunt u met behulp van dit formulier de gemeentelijke subsidie van 250 euro aanvragen.

Let op: alleen aanvragen voor RVO-beschikkingen die na 1 november 2023 zijn aangegeven, worden in behandeling genomen.

Voordelen van samenwerken met Compleet Duurzaam

Bij Compleet Duurzaam begrijpen we dat elke woning uniek is en een standaardoplossing niet volstaat. Daarom benadrukken we het belang van persoonlijk advies bij de keuze voor een warmtepomp. Onze experts beoordelen uw specifieke situatie, van de isolatiekwaliteit tot de gezinssamenstelling, om de meest efficiënte en kosteneffectieve warmtepompoplossing te bepalen.

Onze warmtepompen zijn niet alleen een stap naar een duurzamere toekomst, maar ook een aanpassing aan de moderne energie-eisen. Met een warmtepomp van Compleet Duurzaam kiest u voor een systeem dat is afgestemd op de energiebehoeften van uw huis en levensstijl, wat resulteert in maximale energiebesparingen en comfort.
Warmtepomp subsidie

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.