Alfen Eve Single Pro-line 3-fase 22kW laadpaal (wit)

Vanaf 1.422

Loading...

Alfen Eve Single Pro-line 3-fase 22kW laadpaal (wit)

Vanaf 1.422

Artikelnummer: 70003-2 Categorieën: ,

Deze laadpaal voor bij u thuis zorgt ervoor dat uw auto snel en veilig word opgeladen. Alfen is een Nederlands merk en staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vanaf 1.422

Wissen

Hulp nodig bij deze laadpaal?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Tim of een van onze medewerkers helpt u graag!  U kunt ons bellen: 085-0607744 of mailen: [email protected]

Wilt u een afspraak? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Een slim, compact en betaalbaar laadstation voor thuis

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Dit 3,7kW – 7,4kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single S-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder. Het laadstation is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

alfen met wandbeugel

Geavanceerde slimme functionaliteiten

Geavanceerde slimme functionaliteiten Slimme functionaliteiten vooruitlopend op de markt, voorzien van een internetverbinding, bekabeld of via mobiele communicatie. De Eve Single Pro-line kan samenwerken met slimme technologieën en oplossingen die dezelfde standaarden en open protocollen toepassen.

3,5” kleurendisplay met eigen logo

Het kleurendisplay van de Eve Single Pro-line biedt een eenvoudige interface voor de gebruiker. Daarnaast geeft de populaire mogelijkheid om een logo te uploaden, een unieke branding mogelijkheid voor uw business.

Load balancing

De slimme elektronica in de Alfen laadstations verdeelt vervolgens zelf het vermogen op basis van de maximale capaciteit. Hiermee kunnen elektrische auto’s altijd worden geladen, zelfs als de elektrische installatie een beperkte capaciteit heeft. Zo hoeven geen hoge investeringen te worden gedaan in een verzwaarde aansluiting.

De Laadpaal van Alfen

Wilt u de Alfen laadpaal niet aan de muur maar op een paal bevestigen dan kan dat natuurlijk ook. De Design paal is gemaakt van Aluminium en kan tegen alle weersomstandigheden. De paal kan op de grond gemonteerd worden of worden ingegraven. De installateurs van Compleet Duurzaam zorgen er in ieder geval voor dat de laadpaal perfect word geïnstalleerd. Als u meer informatie wilt dan helpen wij u graag!

E-voltt Home

abonnement
4 Maandelijks
  • Realtime inzicht
  • 24/7 support
  • Loadbalancing
  • Automatisch vererekenen
  • Smart Charing
Populair

E-voltt VVE

abonnement
5 Maandelijks
  • Realtime inzicht
  • 24/7 support
  • Loadbalancing
  • Automatisch vererekenen
  • Smart Charing