Slimme laadpalen

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Een laadpaal of laadpunt thuis is dan van groot belang. U kunt uw elektrische auto thuis opladen met een van onze laadpalen.

Welke laadpaal past bij uw auto?

Om te bepalen welke laadpaal het beste bij uw elektrische auto past dient u rekening te houden met het merk en type auto en uw wensen. Er zijn namelijk verschillende soorten laadpalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 3,7 kW laadpaal, maar ook voor een 22 kW laadpaal. Daarnaast kunt u kiezen voor een normale laadpaal of voor wandmontage. Wij bieden diverse merken laadpalen aan.

De top 3 laadpalen op dit moment

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Alfen ICU Eve Double Pro-Line Socket 1fc 3-Fase 22kW RFID

€734,00

Hoe gaan wij te werk?

1
Aanvraag
besparingsadvies

Start de zonnepanelencheck om te zien hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten en stuur ons direct een advies-aanvraag.

Doe de zonnepanelencheck

2
Gratis advies en
vrijblijvende offerte

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, belt uw persoonlijke adviseur van Compleet Duurzaam u op. Uw persoonlijke adviseur

beantwoordt al uw vragen en bekijkt samen met u hoe we de ideale zonnepaneel-oplossing voor uw woning kunnen realiseren. Op basis van uw informatie ontwerpen we een zonnesysteem op maat voor uw dak met behulp van de meest nauwkeurige technologie. Aan de hand van ontwerp doen wij u een persoonlijk aanbod op maat – uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, bieden wij u drie verschillende opties. In een gratis gesprek bespreken u en uw klantadviseur deze drie opties. U kunt dan op uw gemak beslissen welke optie uw voorkeur heeft.

3
Deskundige installatie in
1 dag

Kiest u voor Compleet Duurzaam, dan zal een van onze deskundige medewerkers de laatste details van de montage met u doornemen. Op de

afgesproken dag komen we bij u thuis uw zonnepanelen plaatsen. De installatie duurt meestal een dag.

4
Bespaar vanaf dag 1 op uw elektriciteitskosten

Aan het eind van de installatie-dag start uw zonnesysteem direct de gratis energie van de zon in elektriciteit om te zetten. U begint

dezelfde dag nog met het besparen op elektriciteitskosten.

Wat zijn de voordelen
van een laadpaal thuis?

Er zijn enorm veel voordelen aan een laadpaal voor thuis. We
sommen de belangrijkste voordelen graag voor u op:

Laadpaal voor thuis
wij adviseren u graag!

Een slimme laadpaal voor thuis is veilig, goedkoop en makkelijk in gebruik. Het stroomverbruik van de laadpaal kan ik veel gevallen automatisch verrekend worden. Bij Compleet Duurzaam hebben wij diverse pakketten die het opladen van uw auto makkelijk maken. Van basic tot zeer uitgebreid! Of u nu een plug-in hybride of een volledig elektrische auto heeft, met ons aanbod aan laadpalen, zonnepanelen én smart charging kunt u altijd onbezorgd laden.

Wij werken alleen met A-merken

e-VOLTT Ostra

e-VOLTT Nederland biedt u een onafhankelijke software voor laadstation – en pasbeheer.

Alfen

Alfen biedt hoogwaardige en slimme energieoplossingen, opererend in het hart van de energietransitie.

EV-box

EV-box levert slimme en schaalbare laadpalen en laadbeheersoftware geschikt voor elke elektrische auto.

Lanova

Lanova Laadpalen gelooft in een emissievrije toekomst, door slimme laadoplossingen te bieden.

Veelgestelde vragen

Laadpalen

Op het moment dat er licht op een zonnepaneel valt, wordt energie van de zon omgezet in elektriciteit (gelijkstroom). Ook op een bewolkte dag. Om deze gelijkstroom te kunnen gebruiken moet een omvormer het eerst omzetten naar wisselstroom. Deze wisselstroom is hetzelfde als de stroom die nu uit uw stopcontact komt.

Deze stroom gaat allereerst naar alle apparaten in uw huis die op dat moment stroom nodig hebben. Alle stroom die u produceert - maar op dat moment zelf niet gebruikt - verkoopt u aan het elektriciteitsnetwerk, of kunt u in een thuisaccu opslaan (om later zelf te gebruiken als de zon niet meer schijnt).   

Waarschijnlijk wel. Vraag bij ons een adviesgesprek aan, dan kijken we samen met u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen

Het gemiddeld elektriciteitsverbruik van een 4 tot 5 persoons huishouden kan worden geproduceerd met 9 zonnepanelen. Bij een kleiner huishouden heeft u minder zonnepanelen nodig. Doe de zonnepanelencheck

Op basis van de beschikbare ruimte op uw dak berekenen wij met behulp van de meest nauwkeurige technologie hoeveel zonnepanelen op uw dak passen.
Doe de zonnepanelencheck

Er zijn twee typen omvormers: serie-omvormers (1 omvormer voor al uw zonnepanelen) en parralel-omvormers (op ieder zonnepaneel een micro-omvormer). Compleet Duurzaam adviseert in de meeste gevallen parralel-omvormers.

Wie zonnepanelen koopt betaalt op dit moment nog 21% btw over de aanschaf, maar kan het btw-bedrag achteraf (na plaatsing van zonnepanelen) terugvragen bij de belastingdienst. Er ligt een wetsvoorstel dat u vanaf 1 januari 2023 vooraf (bij aankoop van zonnepanelen) helemaal geen btw meer hoeft te betalen.  

Als u per maand betaald, verdient ieder zonnepanelensysteem zich vanaf de eerste maand al terug. Het maandbedrag voor de afbetaling van uw zonnepanelen is tientallen euro’s lager dan het bedrag dat u per maand aan elektriciteitskosten gaat besparen. 

Een systeem met 9 zonnepanelen kost zo’n 5.000 euro en verdient zich terug in ongeveer 7 jaar. Zonnepanelen gaan zo'n 25 jaar mee.

Bij Compleet Duurzaam krijgt u 10 jaar installatiegarantie en 25 jaar garantie op de zonnepanelen van het comfort pakket.

Dat verschilt per situatie. Vraag bij ons een adviesgesprek aan, dan bespreken we samen met u welk type zonnepaneel voor u het beste is.

Neem contact op voor
persoonlijk advies

NIEUWS

laadpaal thuis

Laadpaal thuis

laadpaal Thuis Als u een elektrische auto heeft of krijgt dan kunt u een laadpaal thuis laten installeren. Een laadpaal voor thuis heeft vele voordelen. Zo kunt u met een

Lees verder →
laadpaal thuis

Laadpaal thuis

laadpaal Thuis Als u een elektrische auto heeft of krijgt dan kunt u een laadpaal thuis laten installeren. Een laadpaal voor thuis heeft vele voordelen. Zo kunt u met een

Lees verder →

Bekijk ook

Zonnepanelen

Met zonnepanelen zelf duurzame energie opwekken? Ieders gebruik en elk huis is anders. Wij komen altijd persoonlijk langs en bieden maatwerk om het maximale uit uw dak te halen. 

Warmtepompen

Als u een goed en duurzaam alternatief voor uw cv-ketel zoekt, dan is een (hybride) warmtepomp dé oplossing! Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van uw huis en eventueel voor warm water zonder gas.