Werkwijze - Compleet Duurzaam B.V.
Vragen? Bel ons op 085-0607744
Bel direct
085-0607744

Navigatie


Onze werkwijze in een aantal stappen

Compleet Duurzaam medewerkers zijn uiteraard specialisten, maar ze onderscheiden zich door betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We richten ons altijd op meerwaarde voor onze klanten!

Stap 1: Het oriëntatie gesprek

Vrijblijvend komen we bij u op bezoek voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek nemen we uitgebreid uw huidige situatie en wensen door maar bespreken we ook de toekomst. Wij kijken naar het gebruik, de mogelijkheden van de woning en welke advies we kunnen geven die het meest passend is bij uw wens.

Stap 2: Het voorstel

Na het advies gesprek maken wij voor u een totaal plaatje waarin we de mogelijkheden op een rij zetten. Welk type zonnepaneel of omvormer kunnen we adviseren? Welke andere duurzame maatregelen zouden passen? Wat betekent het als ik mijn elektrische auto met een laadpunt oplaad? Alles word je rustig uitgelegd. Je krijgt volledig inzicht in de investering en de jaarlijkse opbrengsten/ besparingen die je kan verwachten

Bij een op maat gemaakte offerte, werken wij altijd met een totaalprijs van levering én montage, zonder extra bijkomende kosten achteraf.

Stap 3: De installatie

Wanneer u tevreden bent en kiest voor Compleet Duurzaam zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om alles door te nemen en een afspraak in te plannen. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Onze installateurs werken volgens NEN1010-richtlijnen en zijn Uneto VNI gecertificeerd: u installatie zal absoluut veilig en vakkundig worden aangelegd.

Stap 4: De oplevering

Aan het einde van de dag leggen we alles rustig uit en lopen we de installatie samen door. Vervolgens gaat het systeem aan en maakt u een stap naar een groenere toekomst!

We zijn pas tevreden wanneer er geen vragen meer zijn en alles naar behoren werkt.

Compleet Duurzaam op Instagram

Volg ons op Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for compleetduurzaam needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page