Volledig elektrische warmtepomp – van het gas af

Maakt u zich zorgen over uw gasverbruik, de hoogte van uw energierekening of uw impact op het milieu? Wilt u volledig van het gas af? Kies dan voor een volledig elektrische warmtepomp. Een vol elektrische warmtepomp doet hetzelfde als een cv-ketel. Zo kunt u naast het duurzaam verwarmen van uw woning, besparen op uw energierekening en uw CO2-uitstoot verminderen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan nu vrijblijvend advies aan bij Compleet Duurzaam en ontdek de mogelijkheden.
volledig elektrische warmtepomp

Hoe werkt een vol elektrische warmtepomp?

De toekomst van een volledig elektrische warmtepomp is hier! Deze geavanceerde systemen draaien volledig op stroom en halen warmte uit de lucht, het grondwater of de bodem om zo uw woning heerlijk te verwarmen. Deze warmte gebruikt de vol elektrische warmtepomp voor de verwarming of om warm water te leveren. Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit de warmtepompen haalt, is het belangrijk dat uw woning redelijk geïsoleerd is. Maak uw woning toekomstbestendig en kies vandaag nog voor een full elektrische warmtepomp. Ontvang bij Compleet Duurzaam vrijblijvend warmtepomp advies.
full elektrische warmtepomp
vol elektrische warmtepomp

3 redenen om te kiezen voor een elektrische warmtepomp

Verduurzaam uw woning
Wilt u graag uw woning verduurzamen? Dan is een volledig elektrische warmtepomp een mooie stap. Met een elektrische warmtepomp kunt u uw CO2 -uitstoot terugbrengen tot ongeveer 45%! Bovendien behoren volledig elektrische warmtepompen tot de meest effectieve duurzame verwarmingsopties. De reis naar een duurzamere woning start hier!

Bespaar geld
Omdat een vol elektrische warmtepomp gebruik maakt van ‘gratis’ warme lucht uit de omgeving, is een volledig elektrische warmtepomp een sleutel tot aanzienlijke energiebesparing, wat zowel uw portemonnee als het milieu ten goede komt.

Ontvang subsidie
Wist u dat u voor een volledig elektrische warmtepomp een subsidie kunt ontvangen? Hierdoor verkort u de terugverdientijd van de warmtepomp en hoeft u ook nog eens minder geld te betalen voor de aanschaf van een warmtepomp. Een slimme investering dus voor de toekomst.

Voor wie is een full elektrische warmtepomp geschikt?

Bent u van plan een full elektrische warmtepomp aan te schaffen? Dan moet uw woning aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet uw woning redelijk geïsoleerd zijn. Is uw woning in 1992 of later gebouwd? Dan kan u waarschijnlijk zonder veel aanpassingen overstappen op een full elektrische warmtepomp. Daarnaast is het belangrijk dat in de ruimtes waar u wilt verwarmen met een full elektrische warmtepomp, uw ramen HR++ glas hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan moet u deze ramen vervangen voor HR++ glas. Volledig elektrische warmtepompen zijn ook ideaal voor moderne woningen, dankzij hun naadloze integratie met hedendaagse energie-efficiënte bouwnormen. Is uw woning vóór 1992 gebouwd? Dan hangt het ervan af hoeveel er na de bouw van uw woning is verbeterd op het gebied van isolatie. Is de woning redelijk of goed geïsoleerd? Dan kunt u een warmtepomp die volledig elektrisch is aanschaffen.
warmtepomp volledig elektrisch
warmtepomp vol elektrisch

Een subsidie voor uw elektrische warmtepomp

U kunt voor een warmtepomp die volledig elektrisch is een subsidie krijgen. Met deze subsidie wil de overheid u aanmoedigen om uw woning te verduurzamen. De subsidie dekt ongeveer 30% van de totale kosten. Dit zorgt voor een directe kostenbesparing, naast het verlagen van de energiekosten op langere termijn.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.