Hallo ik ben

Tom Pelckmans

Ik fiets erg graag en kom dus het liefst bij u op de fiets langs om u te adviseren over onze duurzaamheidsproducten. Ik help u graag met het vertalen van uw wensen en behoeften in een goed renderende, ‘future-proof’ oplossing. Door mijn ruime kennis van, en ervaring met, diverse (SMART) technieken in en om het huis kan ik veel extra Tip&Tricks geven voor een goed energiebeheer.

Tom Compleet Duurzaam
Tom Compleet Duurzaam

Hallo ik ben

Tom Pelckmans

Niet geboren, maar wel opgeroeid en nog steeds woonachtig in Almere. In de Flevopolder en ’t Gooi ontzorg ik al jaren het MKB en particulieren op technisch vlak. In die regio ben ik ook adviseur voor Compleet Duurzaam. Een fijne club waar kwaliteit & teamwork hoog in vaandel staat

Tom Compleet Duurzaam
Tom Compleet Duurzaam

Tom Pelckmans

Opgeroeid en nog steeds woonachtig in Almere. In de Flevopolder en ’t Gooi ontzorg ik al jaren het MKB en particulieren op technisch vlak. In die regio ben ik ook adviseur voor Compleet Duurzaam. Een fijne club waar kwaliteit & teamwork hoog in vaandel staat!

Naam:      Tom Pelckmans

Email:       t.pelckmans @compleetduurzaam.nl

Mobiel:     06-55 75 51 55

Telefoon:  085-0607744

Functie:    Adviseur Duurzame Energie (Almere)

Naam: Tom Pelckmans

Email: [email protected]

Mobiel: 06-55 75 51 55

Telefoon: 085-0607744

Functie: Adviseur Duurzame Energie (Almere)

Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wij helpen je graag bij bij het verduurzamen van je woning!

Contact Tom

U kunt ook direct telefonisch contact opnemen: 085-0607744