Offerte Thuisbatterij aanvragen voor duurzame Energieopslag

Op weg naar een duurzame woning is het motto van Compleet Duurzaam. Dit draagt bij aan een beter milieu en hierdoor helpen wij onze klanten om een bijdrage te leveren aan een duurzame energietransitie. Een offerte thuisbatterij aanvragen is een eerste stap. Met een thuisbatterij slaat u uw eigen duurzame zonne-energie op, zodat u dit later kunt gebruiken tijdens piekuren. Het resultaat? Door een thuis accu te kopen, verlaagt u niet alleen uw energierekening, maar ontlast u ook het elektriciteitsnet. Daarnaast levert u ook minder terug, nu de vergoeding voor het terugleveren onder druk staat. Dubbel voordeel dus! Vraag advies aan of lees snel verder.
offerte thuisbatterij
Werking thuisbatterij

Waarom een thuisbatterij offerte aanvragen?

Naast besparing op uw energierekening en een groenere toekomst biedt een thuisbatterij offerte en de aanschaf ervan meerdere voordelen die u hiernaast kunt zien. U kunt uw eigen opgewekte stroom met uw zonnepanelen opslaan en later gebruiken. Echter met een omvormer kunt u zelfs stroom in goedkope daluren opslaan om tijdens piekuren te gebruiken. Ook zonder zonnepanelen is een thuisbatterij rendabel!
Thuisbatterij BTW-vrij

Offerte thuisbatterij voordelen

• Een thuisbatterij offerte opvragen is de eerste stap naar energie onafhankelijkheid

• Piekuren voor stroom worden automatisch vermeden, gebruik eigen stroom bij stroomuitval

• Elektrische auto? Uw auto opladen met eigen opgewekte stroom.

Hoe werkt een thuisbatterij?

Wij maken gebruik van de Enphase thuisbatterij. Dit is een slimme thuisaccu, die u helpt om uw energierekening omlaag te brengen. Voordat u een offerte thuisbatterij opvraagt, is het handig om te weten hoe deze werkt:

• Zonnepanelen wekken elektriciteit op

• Een omvormer in de thuisbatterij zet de opgewekte stroom om in wisselstroom

• De omvormer gebruikt de opgewerkte stroom in de piekuren om het huis van elektriciteit te voorzien, net als bij stroomuitval
is een thuisbatterij rendabel

Persoonlijk advies bij een thuis batterij offerte

De aanschaf van een thuisbatterij heeft nogal wat voeten in de aarde. Daarin is persoonlijk advies voor uw situatie belangrijk. In de thuisbatterij offerte nemen wij bijvoorbeeld de volgende punten mee:

• Wat is uw woonsituatie en stroomverbruik?

• Heeft u zonnepanelen?

• Wat is de meest ideale plek voor uw thuisbatterij?

Dit advies vatten wij samen in een thuisbatterij offerte. Een gedetailleerd rapport voordat wij voor u aan de slag gaan.

Thuisbatterij Kopen: Kwaliteit en Service

Na het persoonlijke advies krijgt u de samenvatting in de vorm van een offerte thuisbatterij. Kwaliteit van het product en onze service staan hierbij voorop! Gebaseerd op het adviesgesprek krijgt u namelijk de beste offerte thuisbatterij voor uw specifieke woonsituatie, inclusief de kosten. Daarnaast maken we na bestelling een afspraak om de thuisbatterij te installeren. Het installeren is zo gebeurd, bij installatie krijgt u ook de uitleg over het gebruik en de werking van de thuisbatterij.

Enphase T3 batterij

Een Enphase T3 batterij is een investering. Maar wel één voor de toekomst. Een thuisaccu met een opslag van 3,5kWh, en het strakke design misstaat zeker niet in uw huis! Daarnaast krijgt u:

• 15 jaar garantie

• Een batterij die met iedere omvormer werkt

• Een thuisaccu die voorbereid is op dynamische energietarieven

• Geïntegreerde app om uw energieverbruik te monitoren.

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Omvormers vallen steeds vaker uit door netspanning

Lees meer
Geen categorie

Thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract

Lees meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij wordt steeds interessanter

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.