Een thuisbatterij kopen doet u bij Compleet Duurzaam

Hoe mooi zou het zijn als u zelf opgewekte elektriciteit kunt gebruiken wanneer u maar wilt, zelfs als de zon niet schijnt? Een thuisbatterij kopen is hiervoor de oplossing. Veel huishoudens met zonnepanelen moeten hun overtollige energie terugleveren aan het energienet. Zo moet u ‘s avonds alsnog energie inkopen tegen een hoger tarief. Daarnaast moet u bij sommige energieleveranciers zelfs al betalen om terug te leveren aan het net. Dit kan anders! Een thuisbatterij kopen bij Compleet Duurzaam is een duurzame oplossing. Een thuisaccu kopen zorgt ervoor dat u de door u zelf opgewekte stroom kunt opslaan en gebruiken wanneer u maar wilt. Ook wordt u onafhankelijker van het energienet en investeert u in groene energie. Vraag nu geheel vrijblijvend advies aan voor uw eigen thuisbatterij.
thuisbatterij kopen

Hoe werkt het?

Wist u dat u maar 30 procent gebruikt van de energie die uw zonnepanelen opwekken? De rest wordt teruggeleverd aan het net. Zonde toch? Dit komt omdat uw zonnepanelen de meeste stroom opwekken in de middag, wanneer u zelf het minst stroom verbruikt. Een thuis batterij kopen verandert de situatie. Gaat u een thuisbatterij online kopen, dan kunt u de overtollige energie die u niet gebruikt, opslaan in de batterij. Deze energie kunt u op andere momenten weer gebruiken, waardoor u deze energie niet terug hoeft te leveren aan het net en u tegelijkertijd bespaart op uw energierekening. U gebruikt dan 60-80% van de energie die uw zonnepanelen opwekken. Dat maakt een thuisaccu kopen een duurzame en slimme oplossing en een goede investering.
Werking thuisbatterij
Voordelen thuisbatterij kopen

De voordelen van een thuisbatterij kopen

Welke voordelen komen er kijken bij het aanschaffen van een thuisbatterij? Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

1. Duurzame energieopslag
Een thuisbatterij biedt een duurzame manier om groene energie op te slaan.
2. Lagere energiekosten
Hoe minder energie u van het net gebruikt, hoe lager uw energierekening uitvalt.
3. Word minder afhankelijk van energieleveranciers
Met een thuisbatterij bent u voorzien van eigen groene stroom, waardoor u minder afhankelijk wordt van energieleveranciers.
4. Back-up bij stroomuitval
Valt de stroom plots uit? In geval van een plotselinge stroomuitval zorgt een thuisbatterij ervoor dat u over een betrouwbare back-up beschikt.

Een thuisaccu kopen bij Compleet Duurzaam

Een thuisaccu kopen doet u gemakkelijk in 3 stappen.

Vraag advies aan
Wanneer u advies aanvraagt voor een thuis batterij kopen, plannen wij een gesprek met u in. In dit gesprek geven we u gratis persoonlijk advies voor de thuisbatterij kopen die bij uw situatie past.

Ontvang ons advies
Na het adviesgesprek voor een thuisbatterij online kopen ontvangt u van ons de informatie die we tijdens het gesprek hebben besproken. U ontvangt het advies inclusief de kosten voor een thuis batterij kopen, volledig afgestemd op uw specifieke woonsituatie.

Installatie
Wilt u de thuisbatterij kopen? Na akkoord op onze offerte komen onze vakmensen de thuisbatterij op de afgestemde dag bij u installeren.

Na de installatie van uw thuis accu, bieden wij uitgebreide ondersteuning en service. Mocht u vragen hebben na het kopen van uw thuis accu, dan staan onze experts altijd klaar om u te helpen. Dit zorgt ervoor dat uw ervaring met het kopen en gebruiken van een thuis accu optimaal is.
thuisaccu kopen bij Compleet Duurzaam
veelgestelde vragen thuisbatterij

Veelgestelde vragen

Ik wil een thuisbatterij kopen, wat zijn de kosten?
De kosten van een thuisbatterij verschillen. Aan de hand van uw persoonlijke situatie, kunnen we u de thuisbatterij adviseren die precies bij u past.

Kan ik een subsidie krijgen voor een thuis accu kopen?
Momenteel is er geen subsidie beschikbaar voor de aanschaf van een thuisaccu.

Echter, het overwegen van het kopen van een thuisaccu blijft een waardevolle investering. Ondanks het ontbreken van subsidie, kan een thuisaccu u op de lange termijn kosten besparen en uw energieonafhankelijkheid vergroten. Voor meer informatie en advies over de voordelen en mogelijkheden van het kopen van een thuisaccu, kunt u contact met ons opnemen.

Ik wil een thuis accu kopen, wat is de terugverdientijd?
De terugverdientijd van een thuis accu kopen hangt af van veel verschillende factoren. De gemiddelde terugverdientijd van een thuisbatterij is rond de 10 tot 15 jaar. Omdat de stroomprijzen blijven stijgen, verwachten we dat de terugverdientijd van een thuisbatterij online kopen zal zakken.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.