Zonnepanelen op uw dak

Over zonnepanelen is er erg veel informatie beschikbaar op het internet, waardoor de meeste mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wij zien het als onze taak om duidelijkheid te scheppen in deze brei aan informatie. Ieders gebruik en elk huis is anders!  Om maatwerk te bieden komen we altijd persoonlijk langs en besteden veel aandacht aan wat er nodig is om met elkaar tot de juiste en best passende oplossing te komen.

Besparen met Zonnepanelen

Met zonnepanelen produceert u uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. Daarnaast zijn zonnepanelen ook nog eens goed voor uw portemonnee. Door het zelf opwekken van eigen duurzame stroom bent u tevens minder afhankelijk van eventuele stroomprijsstijgingen.

Besparen met zonnepanelen

De groene stap naar de toekomst

Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verandert u mee. Met Compleet Duurzaam maakt u de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Hoe werken zonnepanelen

Zonlicht moet worden omgezet naar elektriciteit, zodat deze energie vervolgens gebruikt kan worden. Hiervoor zijn verschillende onderdelen nodig; een montagesysteem, een omvormer, bekabeling en natuurlijk de zonnepanelen zelf.

Glas-Glas zonnepanelen

Wist u dat er tegenwoordig ook zonnepanelen op de markt zijn die extra sterk zijn. Deze zonnepanelen noemt men glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn enorm sterk, zo sterk dat een olifant erover heen zou kunnen lopen.

Neem contact met ons op

Wat leuk dat u onze website bezoekt! Wij hopen dat u de informatie heeft gevonden waar u naar zocht. U bent van harte welkom om ons te bezoeken in een van onze vestigingen. Uiteraard kunt u ook op andere manieren contact met ons opnemen.
Duurzaam zonnepanlen

Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat

Wanneer u zelf zonne-energie opwekt, helpt u mee aan de bescherming van het klimaat. Er komen namelijk helemaal geen broeikasgassen of milieuvervuilende stoffen vrij wanneer elektriciteit wordt opgewekt in een zonnepaneel. Nederland wordt op deze manier ook minder afhankelijk van energie import. Als Nederlanders zelf duurzame energie opwekken, hoeft het niet meer te komen uit andere landen. U kunt zo’n 1250 kilo CO2 besparen per jaar als u een set zonnepanelen op uw dak laat plaatsen.

Onze merken

Solarwatt
Premium Dealer

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland.

Lg Solar
Authorised Dealer

Na meer dan 30 jaar lang kwalitatief onderzoek naar zonne-energie, introduceert LG Solar een modelreeks geavanceerde zonnepanelen. Ontdek de LG Solar zonnepanelen en help mee Nederland te verduurzamen.

Enphase
Dealer

Enphase is toegewijd aan het bouwen van een zonne-energie product van de hoogste kwaliteit. Onze micro-omvormers krijgen 1 miljoen uren aan betrouwbaarheidstesten (dat is meer dan 100 jaar!)

Solaredge
Advance Partner

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen.