Kies voor een offerte zonnepanelen en thuisbatterij

Wilt u graag een offerte zonnepanelen en thuisbatterij aanvragen? Dat kan bij Compleet Duurzaam. Zonnepanelen en een thuisbatterij zijn een goede combinatie. Met zonnepanelen kunt u zonne-energie opwekken. De overtollige zonne-energie die u niet gebruikt, kan opgeslagen worden in de thuisbatterij. Vervolgens kunt u de energie, die is opgeslagen in de thuisbatterij, op andere momenten weer inzetten. Hierdoor bespaart u flink op uw energiekosten. Ook is de combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij goed voor het milieu. Vraag nu advies aan.
offerte zonnepanelen en thuisbatterij

Waarom zonnepanelen en thuisbatterij combineren?

Wist u dat als u zonnepanelen zonder thuisbatterij gebruikt, u maar gemiddeld 30% van de opgewekte zonne-energie gebruikt? Door uw zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij, verhoogt u dit percentage naar ongeveer 60-70%. Dit vermindert uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verzekert u van voldoende stroom tijdens stroomstoringen. Ook zorgt de combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij voor een groot financieel voordeel. Hierdoor bespaart u namelijk aanzienlijk op uw energierekening. Vraag een offerte zonnepanelen met thuisbatterij aan en ontvang persoonlijk advies voor uw woning.
offerte zonnepanelen met thuisbatterij
Kies de juiste thuisbatterij en zonnepaneel

Hoe kiest u de juiste zonnepanelen en thuisbatterij?

Wilt u zonnepanelen met thuisbatterij gaan aanschaffen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Compleet Duurzaam is de specialist in zonnepanelen en thuisbatterijen. Er zijn verschillende overwegingen die u kunt maken op het gebied van zonnepanelen en thuisbatterijen. Denk aan de grootte van uw huishouden, de efficiëntie van zonnepanelen en opslagcapaciteit van de thuisbatterij. Wanneer u advies opvraagt bij Compleet Duurzaam, bespreken we samen met u de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte zonnepanelen en thuisbatterij die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Waarom kiezen voor een offerte zonnepanelen en thuisbatterij van Compleet Duurzaam?

Kiest u voor Compleet Duurzaam, dan kiest u voor service en kwaliteit. Onze zonnepanelen en thuisbatterijen zijn met zorg geselecteerd. Door onze zorgvuldige keuze, behaalt u met onze producten een hoger rendement. Door onze all-inclusive service geven we u advies, worden de zonnepanelen en thuisbatterij bij u thuis gemonteerd door onze professionele installateurs en doen we de nazorg. Draag bij aan een groene toekomst en vraag nu een offerte zonnepanelen en thuisbatterij aan.
Waarom kiezen voor compleet duurzaam
Veelgestelde vragen compleet Duurzaam

Veelgestelde vragen

Welke kosten kan ik verwachten bij een offerte zonnepanelen met thuisbatterij?
Dit hangt af van uw persoonlijke situatie. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies. Wel is het nu de goede tijd om zonnepanelen aan te schaffen. De prijs van zonnepanelen is ten opzichte van de prijs van vorig jaar flink gedaald, waardoor het prijstechnisch aantrekkelijk is om zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij.

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen en een thuisbatterij?
Er zijn op dit moment geen subsidies beschikbaar voor zonnepanelen of thuisbatterijen. Wel kunt u gebruik maken van de energiebespaarlening.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.