Kostenloos een offerte hybride warmtepomp aanvragen

Bij Compleet Duurzaam kunt u kostenloos een offerte hybride warmtepomp aanvragen. Samen met een van onze adviseurs kijken we naar welke hybride warmtepomp het best bij uw persoonlijke situatie past. Vervolgens installeren wij de hybride warmtepomp bij u thuis en doen we ook de nazorg. Benieuwd naar wat Compleet Duurzaam voor u kan betekenen? Vraag nu gratis een hybride warmtepomp offerte en advies aan.
offerte hybride warmtepomp

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die samenwerkt met uw cv-ketel. De warmtepomp onttrekt warmte uit de lucht. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt om uw woning te verwarmen. De cv-ketel springt alleen bij wanneer het echt nodig is, zodat u aanzienlijk bespaart op aardgas. Met een hybride warmtepomp bespaart u ongeveer 50 tot 70 procent op het aardgasverbruik.

Wilt u een prijsopgave voor hybride warmtepomp ontvangen? Vraag dan nu bij Compleet Duurzaam een offerte aan.
Wat is een hybride warmtepomp
Waarom een offerte hybride warmtepomp aanvragen?

Waarom een hybride warmtepomp offerte aanvragen?

Bij Compleet Duurzaam promoten we duurzame huisverwarming met onze milieuvriendelijke hybride warmtepompen. Maar waarom zou u een hybride warmtepomp offerte aanvragen? Een groot voordeel is de besparing op uw energieverbruik. Een warmtepomp onttrekt namelijk energie uit de lucht, de bodem of het grondwater. Deze energie kan gebruikt worden voor de verwarming en voor koeling. Hierdoor kunt u veel geld besparen op uw energieverbruik.

Goede reden om vrijblijvend een hybride warmtepomp offerte aan te vragen is omdat een warmtepomp een stuk beter is voor het milieu. Omdat een warmtepomp ‘gratis’ energie gebruikt, hebt u een lagere CO2 uitstoot. Wilt u een duurzame investering doen en tegelijkertijd geld besparen op uw energieverbruik? Vraag dan vandaag nog een hybride warmtepomp offerte aan.

Subsidie aanvragen voor een hybride warmtepomp

U kunt bij de overheid subsidie aanvragen voor de aanschaf van een hybride warmtepomp. Dit soort warmtepompen valt onder de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Deze subsidie dekt ongeveer 30% van de totale aanschafkosten van uw hybride warmtepomp. Wel moet de warmtepomp aan een aantal voorwaarden voldoen. Wanneer u een offerte hybride warmtepomp aanvraagt bij Compleet Duurzaam, houden we hier rekening mee.

Bent u geïnteresseerd in een milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing voor uw woning? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen voor een hybride warmtepomp bij Compleet Duurzaam en ontdek hoeveel u kunt besparen.
Subsidie aanvragen warmtepomp
Veelgestelde vragen offerte hybride warmtepomp

Veelgestelde vragen

Wat kost een hybride warmtepomp?
De kosten van een hybride warmtepomp hangen af van de subsidie die u ontvangt in combinatie met het gekozen product. Een offerte hybride warmtepomp aanvragen kost u slechts 5 minuten. Ontvang deskundig warmtepomp advies, toegesneden op uw situatie.

Wat is de beste hybride warmtepomp?
Bij Compleet Duurzaam werken we alleen met de beste hybride warmtepompen. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de beste hybride warmtepomp voor u, vragen wij u om een adviesgesprek met ons in te plannen.

Hoeveel subsidie krijg ik voor mijn hybride warmtepomp?
De subsidie dekt ongeveer 30% van de totale aanschafkosten. De subsidie dekt ongeveer 30% van de totale aanschafkosten. Voor een prijsopgave kunt u bij ons een hybride warmtepomp offerte aanvragen.

Indien u interesse heeft in een specifiek model, kunnen wij u voorzien van een gedetailleerde offerte hybride warmtepomp. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde beslissing en geeft u inzicht in de totale kosten en besparingen die u kunt verwachten.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.