Tips: Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas?

Hoe kan ik mijn huis verwarmen zonder gas? Steeds meer mensen willen het gas af. Hierbij zijn duurzame verwarmingsmethoden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook steeds populairder geworden. Wilt u uw huis verduurzamen, uw huis zonder gas verwarmen en toch een behaaglijke temperatuur in huis krijgen? Dan bent u bij Compleet Duurzaam aan het juiste adres. Naast onze producten die bijdragen aan compleet duurzaam maken van uw woning, kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over duurzaam huis verwarmen zonder gas. Vraag direct advies aan of lees meer over de mogelijkheden om uw huis zonder gas te verwarmen.
Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas
De Warmtepomp

Waarom uw huis zonder gas verwarmen?

Waarom zou u kiezen voor een verwarming huis zonder gas?

Maak uw huis duurzamer
Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas en hoe maak ik tegelijkertijd mijn huis duurzamer? Door uw huis zonder gas te verwarmen, verduurzaamt u uw huis en draagt u ook uw steentje bij aan een betere leefomgeving.

Bespaar geld
Hoe kan ik mijn huis verwarmen zonder gas en tegelijkertijd geld besparen? Met gasloze verwarmingsoplossingen voor uw woning kunt u op lange termijn aanzienlijk besparen. Een warmtepomp aanschaffen is een ideale manier om dit te doen.
Ontwerp zonder titel (6)
Word onafhankelijk van externe energiebronnen door huis zonder gas verwarmen
Door uw woning niet meer met gas te verwarmen, bent u niet meer afhankelijk van externe energiebronnen. Hierdoor heeft u minder last van de energieprijsschommelingen.

Maak gebruik van de subsidiemogelijkheden
Een verwarming huis zonder gas kan een behoorlijke investering zijn. Voor verschillende gasvrije verwarmingssystemen kunt u gebruik maken van een subsidie. Hierdoor kunt u uw duurzame investering flink omlaag brengen.

Maak uw woning toekomstbestendig
Door uw woning te verduurzamen met een verwarming huis zonder gas, maakt u uw woning toekomstbestendig. Daarnaast is het ook een goede investering voor als u later uw huis wilt verkopen. Een duurzame woning die van het gas af is, levert namelijk meer op.

Huis verwarmen met een warmtepomp

‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas?’ Een vraag die steeds meer mensen stellen. De energieprijzen stijgen en steeds meer mensen willen ook over op groene energie. Uw huis zonder gas verwarmen kunt u doen met een warmtepomp. Het is een van de meest effectieve duurzame verwarmingsmethoden. Met een warmtepomp kunt u ervoor kiezen om volledig van het gas af te gaan of om deels van het gas af te gaan. Wilt u duurzaam huis verwarmen zonder gas? Ook dan is een warmtepomp een goede keus. Met een warmtepomp daalt uw CO2-uitstoot namelijk ongeveer met 20-45%.
Huis verwarmen met warmtepomp
verschillende soorten warmtepompen

Verschillende soorten warmtepompen

Er zijn verschillende soorten warmtepompen die we aanbieden bij Compleet Duurzaam. Met deze warmtepompen kunt u duurzaam huis verwarmen zonder gas. Wilt u volledig van het gas af? Dan raden wij aan om te gaan voor onze Alpha Innotec all-electric warmtepomp. Deze warmtepomp kan tot maar liefst 70°c cv-watertemperaturen leveren. Hierdoor kunt u uw bestaande radiatoren gewoon behouden. Daarnaast heeft deze warmtepomp een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft deze een efficiënte warmtapbereiding.

‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas?’ Dit kan ook met onze hybride warmtepompen. Echter gebruikt u bij een hybride warmtepomp minder aardgas in plaats van dat u volledig van het gas af gaat. Een hybride warmtepomp werkt namelijk samen met uw cv-ketel. De beste optie als uw woning niet goed geïsoleerd is, of als u net een cv-ketel heeft aangeschaft.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn huis verwarmen zonder gas?
Door een warmtepomp aan te schaffen, kunt u uw huis duurzaam verwarmen zonder gas.

Hoe verwarm ik mijn huis zonder gas met een warmtepomp?
Met een warmtepomp kunt u volledig of deels van het gas af. Een warmtepomp verzorgt de verwarming van uw huis en eventueel ook voor warm water, zonder gas te gebruiken of in samenwerking met uw cv-ketel. Daarnaast is een warmtepomp ook nog eens een duurzame investering.
Veelgestelde vragen huis verwarmen zonder gas

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Omvormers vallen steeds vaker uit door netspanning

Lees meer
Geen categorie

Thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract

Lees meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij wordt steeds interessanter

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.