Zonnepanelen - Compleet Duurzaam B.V.
Vragen? Bel ons op 085-0607744
Bel direct
085-0607744

Navigatie


Zonnepanelen


 

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van een energie-leverancier, want de zon schijnt overdag altijd en dat betekent gratis stroom.

Het advies

Over zonnepanelen is er erg veel informatie beschikbaar op het internet, waardoor de meeste mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wij zien het als onze taak om duidelijkheid te scheppen in deze brei aan informatie. Meestal zie bij de aanbieders: ‘bestel direct zonnepanelen-pakket X’. Daarbij koop je dus een pakket dat bestaat uit zonnepanelen, een bepaalde omvormer en bevestigingsmateriaal.

Klinkt eenvoudig, maar ….. de juiste combinatie zonnepanelen en omvormer is volledig afhankelijk van wat de wens en situatie is. Want ieders gebruik en elk huis is anders!  Om maatwerk te bieden komen we altijd persoonlijk langs en besteden veel aandacht aan wat er nodig is om met elkaar tot de juiste en best passende oplossing te komen.

Hoe werkt zonnepanelen

  1. Op het moment dat zonnepanelen zonlicht opvangen, wekken zij energie op. Voor platte daken en grondinstallaties is er speciaal montagemateriaal beschikbaar.
  2. De omvormer is het hart van uw installatie. Dit apparaat zorgt ervoor dat de elektriciteit uit uw zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare stroom voor uw elektriciteitsnet. De omvormer zet de gelijkstroom, die geproduceerd wordt door de zonnepanelen, om naar wisselstroom waar onze dagelijkse apparatuur op werkt. De geproduceerde stroom wordt via de omvormer getransporteerd naar de verdeelkast. Vanaf hier wordt uw volledige woning voorzien van elektriciteit.
  3. De geproduceerde elektriciteit uit uw zonnepanelen die u niet rechtstreeks verbruikt, wordt via uw bestaande aansluiting teruggestuurd naar het openbaar elektriciteitsnet. Deze energie wordt verrekend met uw verbruik.

De voordelen van zonnepanelen

Bespaar en betaal minder
Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van een energie-leverancier, want de zon schijnt overdag altijd. En dat betekent gratis stroom. Indien u stroom afneemt van uw energieleverancier krijgt u uiteindelijk de rekening gepresenteerd.

Verhoog de waarde van uw woning
Dankzij de zonnestroom wordt uw huis beter verkoopbaar tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een hoger energielabel.

Draag bij aan een beter milieu.
De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Olie, kolen en gas zijn aan het opraken zijn én bovendien ook nog eens schadelijk.

Compleet Duurzaam op Instagram

Volg ons op Instagram