Duurzaam verwarmen - Compleet Duurzaam B.V.
Vragen? Bel ons op 085-0607744
Bel direct
085-0607744

Navigatie


Duurzaam verwarmen


Traditionele verwarmingstechnieken worden steeds meer vervangen door moderne en milieuvriendelijke alternatieve verwarmingstechnieken. Afhankelijk van de situatie zijn hierin verschillende effectieve mogelijkheden.

Warmtepanelen.

Een warmtepaneel op nano techniek vertegenwoordigt de toekomst op verwarmingsgebied. Door de stijgende vraag naar milieuvriendelijke alternatieve verwarming, wordt de vraag naar elektrische warmtepanelen steeds groter. Een warmtepaneel geeft een natuurlijke gezonde warmte en is een zeer comfortabele verwarmingssysteem.

Lees meer

 

Warmtepomp

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst. De pomp kan op een energiezuinige manier een huis verwarmen en koelen, en zorgen voor warm tapwater. Er bestaan verschillende warmtepompsystemen. Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor al je verwarming en warm water. Een hybride warmtepomp heeft er een hr-ketel op gas bij, die bijspringt voor verwarming op koude dagen en voor (extra) warm water.

Lees meer

 

Zonneboiler

Een zonneboiler vangt met zijn collector de warmte van de zon op. De zonneboiler gebruikt het zonlicht om hiermee water op te warmen. Het warme water wordt opgeslagen in het voorraadvat. Er wordt verwarmd met een verwarmde vloeistof die langs het water wordt gepompt. Hierdoor is er warm water zonder gebruik te maken van een gas. De zonneboiler kan op diverse type combiketels worden aangesloten.

Lees meer

Compleet Duurzaam op Instagram

Volg ons op Instagram