Batterij voor zonnepanelen prijs

Wilt u nog meer profiteren van de zonnepanelen op uw dak? Overweeg dan een thuisbatterij aan te schaffen. Zo kunt u tot 30% meer zonnestroom verbruiken. Bij het kiezen van de juiste thuisbatterij geldt: goedkoop is duurkoop. Er zijn verschillende belangrijke aspecten die u moet overwegen zoals de levensduur van de batterij en de interactie tussen de batterij en uw zonnepanelen. Daarnaast is het ook belangrijk om in overweging te nemen wat de batterij voor zonnepanelen prijs is. Wij hebben al verschillende calculaties voor u gedaan en kunnen u snel en gemakkelijk persoonlijk advies geven. Ontdek hoe u uw woning nog meer kunt verduurzamen. Ontvang van ons een thuisbatterij voor zonnepanelen prijs door een offerte op te vragen.
batterij voor zonnepanelen prijs
batterij voor zonnepanelen prijs

Sla zonne-energie op

Zonnepanelen en thuisbatterijen vormen een ijzersterk duo. Zonnepanelen wekken duurzame energie op, die wordt opgeslagen in de thuisbatterij. Hierdoor kan de opgeslagen energie op een later moment weer gebruikt worden. Compleet Duurzaam dus, en dat maakt het opvragen van een thuisbatterij zonnepanelen prijs bij Compleet Duurzaam een goede investering voor de toekomst. De bi-directionele omvormer – een omvormer die de stroom twee kanten op stuurt – is bij de batterij zonnepanelen prijs inbegrepen.
thuisbatterij

Hoe het werkt

• Iedere thuisbatterij bevat een omvormer die bepaalt wanneer de energie gebruikt moet worden

• Wanneer de zonnepanelen meer opwekken dan dat er op dat moment verbruikt wordt, dan laadt de thuisbatterij op

• Op piekmomenten maakt de slimme energieopslag van de thuisbatterij het mogelijk om opgeslagen energie te gebruiken wanneer het verbruik hoger is dan de opbrengst van de zonnepanelen

• Overtollige netstroom wordt opgeslagen in de thuisbatterij, waardoor het net minder belast wordt.

Een investering die zich terugbetaalt

De batterij voor zonnepanelen prijs loopt zeer uiteen, maar houd rekening met een investering tussen de 3.000 en 10.000. Dit verschil zit in het type en het vermogen van de thuisbatterij. Compleet Duurzaam levert de Enphase thuisbatterijen vanaf 3,5 KwH. Hiervan is de terugverdientijd ongeveer zes jaar. Hebt u nog geen zonnepanelen? Dan moet u ook rekening houden met de investering in deze panelen, bovenop de batterij zonnepanelen prijs. De terugverdientijd wordt hierbij iets langer, maar u kunt direct fors besparing op de energierekening. Dit maakt van de combinatie zonnepanelen en thuisbatterij een waardevolle investering voor de toekomst.
Thuisbatterij
offerte thuisbatterij

Waarom ervoor kiezen?

Thuisbatterijen waren voorheen enorme apparaten, tegenwoordig hebben zij een handzaam formaat en zijn ze voorzien van een fraaie behuizing. Wanneer u kiest om onze thuisbatterij zonnepanelen prijs op te vragen, ontvangt u de volgende voordelen:

• De batterij wordt opgeladen tijdens daluren

• De opgewekte stroom gebruikt u tijdens piekmomenten

• Kan eventueel voor noodgebruik functioneren (als de stroom uitvalt bijvoorbeeld)

• U hebt een lagere maandelijkse energierekening

• U bent deels zelfvoorzienend en onafhankelijk van fluctuaties in de stroomlevering en de energieprijs, dat maakt een batterij zonnepanelen prijs aantrekkelijk voor de toekomst.

Klik hier voor meer informatie over een thuisbatterij kopen.

Enphase Thuisbatterij

Thuisbatterijen van Enphase hebben een robuust en modern design dat in ieder interieur past. Inbegrepen in de thuisbatterij voor zonnepanelen prijs is een app, waarmee u de energieopslag kunt monitoren. Wanneer u voor de Enphase thuisbatterij kiest, kiest u voor duurzaamheid en efficiënte opslag van uw opgewekte energie. Daarnaast krijgt u er automatisch de volgende voordelen bij voor de batterij voor zonnepanelen prijs:

• Volledig geïntegreerd met uw huis

• Vier IQ8X-BAT-microinverters in de thuisbatterij, die de stroom van uw zonnepanelen omzetten in bruikbare stroom

• Lithium-ijzerfosfaat chemie voor een veilige opslag van de opgewekte energie

• Wordt op afstand geüpdatet met de nieuwste software

• Ondersteuning bij eigen gebruik

• 15 jaar garantie.

Waarom geen thuisbatterij?

Na de zonnepanelen zijn thuisbatterijen een goede stap om uw woning verder te verduurzamen. Uw opgewekte energie wordt opgeslagen in de accu. Deze energie wordt vervolgens slim verdeeld op de piekmomenten van de dag. Benieuwd naar de thuisbatterij zonnepanelen prijs? Neem contact met ons op. Gebruik tot 70% van uw eigen opgewekte energie en lever minder terug aan het net!

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.