Batterij voor zonnepanelen prijs

Duurzaamheid begint bij jezelf. Inmiddels liggen er op veel Nederlandse daken zonnepanelen; naar schatting liggen er zonnepanelen op ongeveer 35% van alle daken in Nederland. Consumenten en de bouw investeren dus volop in duurzaamheid! Maar wat is de volgende stap? U kunt de energie terugleveren, maar u kunt de door uzelf opgewekte energie ook opslaan met een thuisbatterij om deze later te gebruiken op een moment dat u het beste uitkomt. Dit maakt het opvragen van een batterij voor zonnepanelen prijs, een duurzame investering voor de toekomst. Vraag advies aan en wij maken de thuisbatterij voor zonnepanelen prijs op basis van uw woonsituatie!
batterij voor zonnepanelen prijs
batterij voor zonnepanelen prijs

Sla zonne-energie op

Zonnepanelen en thuisbatterijen vormen een ijzersterk duo. Zonnepanelen wekken duurzame energie op, die wordt opgeslagen in de thuisbatterij. Hierdoor kan de opgeslagen energie op een later moment weer gebruikt worden. Compleet Duurzaam dus, en dat maakt het opvragen van een thuisbatterij zonnepanelen prijs bij Compleet Duurzaam een goede investering voor de toekomst. De bi-directionele omvormer – een omvormer die de stroom twee kanten op stuurt – is bij de batterij zonnepanelen prijs inbegrepen.
thuisbatterij

Hoe het werkt

• Iedere thuisbatterij bevat een omvormer die bepaalt wanneer de energie gebruikt moet worden

• Wanneer de zonnepanelen meer opwekken dan dat er op dat moment verbruikt wordt, dan laadt de thuisbatterij op

• Op piekmomenten wordt de opgeslagen energie uit de thuisbatterij gehaald, op momenten dat er meer verbruikt wordt dan de zonnepanelen opleveren

• Overtollige netstroom wordt opgeslagen in de thuisbatterij, waardoor het net minder belast wordt.

Een investering die zich terugbetaalt

De batterij voor zonnepanelen prijs loopt zeer uiteen, maar houd rekening met een investering tussen de 3.000 en 10.000. Dit verschil zit in het type en het vermogen van de thuisbatterij. Compleet Duurzaam levert de Enphase thuisbatterijen vanaf 3,5 KwH. Hiervan is de terugverdientijd ongeveer zes jaar. Hebt u nog geen zonnepanelen? Dan moet u ook rekening houden met de investering in deze panelen, bovenop de batterij zonnepanelen prijs. De terugverdientijd wordt hierbij iets langer, maar u kunt direct fors besparing op de energierekening. Dit maakt van de combinatie zonnepanelen en thuisbatterij een waardevolle investering voor de toekomst.
offerte thuisbatterij

Waarom ervoor kiezen?

Thuisbatterijen waren voorheen enorme apparaten, tegenwoordig hebben zij een handzaam formaat en zijn ze voorzien van een fraaie behuizing. Wanneer u kiest om onze thuisbatterij zonnepanelen prijs op te vragen, ontvangt u de volgende voordelen:

• De batterij wordt opgeladen tijdens daluren

• De opgewekte stroom gebruikt u tijdens piekmomenten

• Kan eventueel voor noodgebruik functioneren (als de stroom uitvalt bijvoorbeeld)

• U hebt een lagere maandelijkse energierekening

• U bent deels zelfvoorzienend en onafhankelijk van fluctuaties in de stroomlevering en de energieprijs, dat maakt een batterij zonnepanelen prijs aantrekkelijk voor de toekomst.

Enphase Thuisbatterij

Thuisbatterijen van Enphase hebben een robuust en modern design dat in ieder interieur past. Inbegrepen in de thuisbatterij voor zonnepanelen prijs is een app, waarmee u de energieopslag kunt monitoren. Wanneer u voor de Enphase thuisbatterij kiest, kiest u voor duurzaamheid en efficiënte opslag van uw opgewekte energie. Daarnaast krijgt u er automatisch de volgende voordelen bij voor de batterij voor zonnepanelen prijs:

• Volledig geïntegreerd met uw huis

• Vier IQ8X-BAT-microinverters in de thuisbatterij, die de stroom van uw zonnepanelen omzetten in bruikbare stroom

• Lithium-ijzerfosfaat chemie voor een veilige opslag van de opgewekte energie

• Wordt op afstand geüpdatet met de nieuwste software

• Ondersteuning bij eigen gebruik

• 15 jaar garantie.

Waarom geen thuisbatterij?

Dat weten wij natuurlijk ook niet. Duurzaamheid begint bij jezelf, dus ook bij uw huis. Na de zonnepanelen ben je toe aan de volgende stap. Namelijk door de opgewekte energie op te slaan in de accu. Deze energie slim verdelen op de piekmomenten van de dag. De thuisbatterij zonnepanelen prijs is de duurzame investering voor de toekomst en de stap na de zonnepanelen. Gebruik tot 70% van uw eigen opgewekte energie en lever minder terug aan het net!

Gerelateerde artikelen

Verwarmen

Hybride warmtepomp: alles wat u moet weten

Lees meer
Verwarmen

Kies voor een hybride warmtepomp installatie 

Lees meer
Informatie

Mijn huis verduurzamen met Compleet Duurzaam 

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Interesse in?
Naam

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 415Wp

DAS-HD108NA glas glas 415 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.