De beste adviseur verduurzamen woning

Wilt u uw woning verduurzamen? Dan is een goede adviseur belangrijk en handig. Als adviseur verduurzamen woning kijken wij naar de beste manieren om uw huis te verduurzamen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget. Meer weten? Vraag dan advies aan of lees verder!
adviseur verduurzamen woning
Visie compleet duurzaam

Onze visie als adviseur

Onze visie is om samen met onze klanten een mooi persoonlijk en betaalbaar eindresultaat neer te zetten. Omdat onze producten nauw met elkaar verbonden zijn, kunnen we als adviseur verduurzaming woning waardevolle combinaties aanbieden die uw woning groener maken en perspectief bieden voor de toekomst.
Waarom een adviseur

Waarom een adviseur inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het een slim idee is om een adviseur in te schakelen voor het verduurzamen van uw woning. Denk onder andere aan advies over duurzame producten en persoonlijk advies voor het verduurzamen van uw woning. In dit artikel vertellen we u meer over wat wij als adviseur verduurzaming woning voor u kunnen betekenen en hoe we bij Compleet Duurzaam te werk gaan.

Redenen om je huis te verduurzamen

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen hun huis willen verduurzamen. Als adviseur huis verduurzamen horen we van onze klanten vaak één van de volgende redenen:

• Ik wil bijdragen aan een duurzamere wereld Klimaatverandering is in deze tijd een veelbesproken onderwerp. Een bijdrage aan een duurzamere wereld, begint bij uw huis.

• Ik wil besparen op mijn energiekosten Als adviseur verduurzamen woning wordt er regelmatig aan ons gevraagd wat de terugverdientijd is van de investering. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Energie wordt steeds duurder, en veel mensen willen besparen op hun energiekosten. Je huis verduurzamen is daarom ook nog eens een goede investering.

• Ik wil de woningwaarde van mijn huis verhogen Vaak is een duurzame woning meer waard dan een huis dat niet is verduurzaamd. Ook dit is voor mensen een goede reden zijn om een adviseur verduurzaming woning in de armen te nemen.

• Ik wil meer wooncomfort Het verduurzamen van uw woning zorgt voor meer wooncomfort. Geen tocht, een aangename temperatuur door het hele huis en een thuisbatterij die de opgewekte elektriciteit van uw zonnepanelen opslaat. Dit heeft veel voordelen en biedt u extra wooncomfort bij bijvoorbeeld een stroomstoring.
Huis verduurzamen redenen
Persoonlijke situatie

Krijg met een adviseur inzicht in uw persoonlijke situatie

Als adviseur huis verduurzamen kunnen wij u kosteloos voorzien van persoonlijk advies. Samen kijken we naar de mogelijkheden van producten die u kunt gebruiken om uw woning duurzamer te maken. We begrijpen dat elke woning anders is en dat u binnen uw budget uw woning wilt verduurzamen. In het adviesgesprek krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en hoe Compleet Duurzaam te werk gaat. Dat maakt het advies van onze adviseur overzichtelijk en compleet.

Waarom kiezen voor Compleet Duurzaam?

U weet dat een huis verduurzamen veel verschillende voordelen met zich meebrengt, maar waar begint u, wat zijn de kosten, en wat is het perspectief op de lange termijn? Daarom is het verstandig om u hierover deskundig te laten adviseren. Compleet Duurzaam heeft jarenlange ervaring en is onafhankelijk en deskundig, en kijkt verder dan de eerstvolgende stap.

Als adviseur verduurzamen woning kunnen wij u aan de hand van een kosteloos adviesgesprek voorzien van gericht persoonlijk advies. En vanwege onze unieke all-inclusive service kunnen wij u als adviseur volledig ontzorgen. Wij geven advies, doen de installatie en geven goede nazorg. Van zonnepanelen en warmtepompen tot laadpalen en thuisbatterijen. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een groenere wereld.

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.